Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Saskaņas centrs joprojām cer, ka Vienotība pievienosies plašai un stabilai koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Ušakov, cerība muļķa urlu mierinājums!
monitors
m
Nu necer viņi. Urbanovičs pēc Kristovska uzstāšanās pateica presei, ka neko no Vienotības vairs negaida. Bet šeit diplomātiskās pieklājības frāzes. Apmēram tādas pašas kā Āboltiņas aicinājums Zatleram pārdomāt. Nepārdomās viņš. Izveidosies strupceļš un pēc tam domās, kā no tā iziet.
  • 0
  • 0
he
h
Priekškam vajag SC? Tikai tādēļ ka viņi sasolīja to ko nevar izpildīt? Tikai tādēļ ka viņi ir krievi un viņus nevajag apvainot? jebkurā gadījumā tas būs balasts no kura nekāda jēga nebūs!
monitors
m
Bet ja SC deleģēs tikai latviešus ministru vietās? Tad nebūs balasts? Piemēram, Zariņu, Ādamsonu vai Rozentāli?
  • 0
  • 0
Skudra
S
Vai tas neatgādina 1940. gadu? Brīvprātīga pievienošanās Kremļa partijas filiālei? Un tālāk?
selga
s
Priekš kam tad jums lielajiem ,,glābējiem un profesionāļiem,, vajadzīga Vienotība?Vairāk rūmes pie siles pašiem būs.Izskatās,ka neko vairāk par ļurināšanu nemākat un ar Dombrovski gribat aizsegt savu mazspēju,pirms vēlēšanām vai ausis aizbļāvāt tautai ,ka Dombrovskis ir tikai grāmatvedis ,kuru vairs ni un ni pie premjera amata,kas tad nu noticis?Muldoņas un mudaki.
Future
F
Valdībai ir tiesības Saeimas brīvdienu laikā izdot rīkojumus, kam ir likuma spēks, līdz Saeima atkal sanāk un vai nu tos apstiprina, vai atceļ. Tā ka teorētiski SC valdība var ielaist te krievu tankus un tas būs pilnīgi likumīgi. Uz to brīdi, kad sanāks saeima, krustojumos jau stāvēs krievu "miera uzturētaji", ta ka balsojums būs atbilstošs. Pēc tam atkal varēs strīdēties - bjia okupācija vai nebija. Jo "brālīgie" tanki būs ienākuši ar "Latvijas Republikas valdības uzaicinajumu".
monitors
m
Pastāsti sīkāk, kas tie par valdības rīkojumiem ar likuma spēku? Satversmes 81.pants svītrots jau Kalvīša laikā! Tādēļ - normatīvo aktu un pantu!
  • 0
  • 0
Ezis
E
Mērķī! Un Kiršteins bļin Zatlers uzrunās "glābējus''!
  • 1
  • 1
MK
M
Vienotību nomainam ar ZZS un viss būs ok!!!
jautājums
j
Jo vispār šitiem supermeņiem ,SC+Zatlers= siržu saderība, kas nākamā valdība tūlīt ar 12 gada budžetu, konsolidāciju un SVF aizdevējiem būs galā jātiek...Skaidrs, ka viņi ļoti grib, lai to visu nokārto Dombrovskis
jautājums
j
Nu bet skaidrs, ka cer ! Jo tad tai valdībai ir cerības noturēties vairāk par pusgadu. Bet ja Vienotībai ir kaut mazliet pašsaglabāšanās instinkta, tad tā ar šitiem klauniem nesasiesies.
Laura
L
Ušakov, Tu velti ceri! Visi latvieši nav jūdasi!
jurciks
j
Ja Vienotībai svarīgas valsts intereses, tad partija neies šādā valdībā, lai būtu kā aizsegs abām pārējām partijām!
Tante
T
Nupat šķiet,ka ,,Vienotība,,nevēlas strādāt valsts,bet gan savas partijas biedru interesēs.
Joks
J
Var ierēkt :) :) Viss atkal uz nabagu rēķina! Vispār jau mums NU ĻOTI vajag valdībā Vienotības divdabjus, kuri sola debesu mannu, bet īstenībā katru dienu aplaupa nabagus , pensionārus , bērnus un slimos, lai vienlaicīgi pasniegtu dāvanas bankām vairāku miljardu latu apjomā!
  • 1
  • 1
Vai
V
Jūsu tante ir biedre Ždanoka? Un onkulis ir Rubikas?
  • 15
  • 3
pav
p
Skaidrs ka pievienosies, ja SC atvienosies.
Ezis
E
Zatlers no paša sākuma gāja uz apčakaru un izmantoja to ,ka mums ir valsts( visi kas strādā valsts iestādēs un apkārt) un nepieskaitāmie šīs stulbās valsts iedzīvotāji ,kuri ar nodokļiem uztur šo valsti ( 30% no LV iedzīvotājiem). Bet meli agri vai vēlu nāk gaismā un dakterītis ir pārdevies kā Lienes ielas meitene,bet par vairāk naudiņām. Bet sūds ir sūds ,lai kā to nesauktu!!!
  • 4
  • 0
ha - mjāaaa
h
nevienkārši pie siles, bet ar lielo ložku un povariešku
  • 4
  • 1
mjāaaa
m
Tā ir kad pirms vēlēšanām nav vēlētājiem skaidri pateikti partiju orientieri. Tagad visi operē - mums tik daudz tautas uzticas... nu un tad? Pārējie taču neuzticas. Sačakarējāt paši sevi. Zatlera lielākā kļūda bija tā, ka pilnīgi mepareizi uzsāka partijas veidošanu. Nevis aicināja visu tautu, bet aicināja tautu uzticēties dažiem viņa viedajiem... rezultātā pat paši iekšienē nav izrunājuši šo svarīgo jautājumu - kas ir sabiedrotie... tagad sabiedrotie ir da jebkuri, ka tik pie siles.
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas