Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saskaņas centrs nesteidz pievienoties aicinājumam atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Referenduma priekšvakarā no augstās tribīnes tika teikts, ka to ierosinājuši nelatvieši, lai grautu valsts iekārtu. Uzmanīgi sekojot krievvalodīgajiem mēdijiem, nevarēja nemanīt, ka referendums nebūt nebija to publikāciju „topā”. Dominēja „Jaunais vilnis” – apraksti, intervijas, jūsmošana, tenkas…Televīzijas 5 kanāls – galvenais un plašākais krievvalodīgo iedzīvotāju informācijas avots bija visu savu laiku atvēlējis „Jaunā viļņa” translācijai un tā goda viesu intervijām. Kāds tur vēl referendums! Un viss jau tāpat ir labi – šo mēdiju īpašniekiem nav nekāda iemesla protestēt pret pašreiz Latvijā notiekošo. Acīmredzot, šā paša iemesla dēļ, opozīcijā esošajam, tik ļoti populārajam Saskaņas centram, kurš formāli atbalstīja referenduma ideju, ne prātā nenāca pašiem nodrošināt saviem Krievijas pierobežā dzīvojošiem vēlētājiem viņiem saprotamo informāciju par to, ka vispār Latvijā notiks referendums, un par ko tieši tas notiks. Un kāpēc tas Saskaņas centram būtu jādara, viņi taču ir opozīcijā, un tautas pārmetumi vērsti ne pret viņiem, bet pret tiem, kas pie varas! Un šo „krupi” - Saeimas spīkera klajos apvainojumus Latvijas nodevībā nevien sev , bet arīdzan saviem vēlētājiem, tie norija neviebdamies.
neitro
n
Šobrīd atlaist Saeimu tiešām nav nekādas jēgas, tas jāatzīst pie visas nepatikas pret tiem bezkaunīgajiem pogu spaidītājiem. Vajag vienkārši skatīties līdz un sist pa nagiem, ja grābstās, kur nevajag.
Bins
B
No SC viedokļa jau tiešām - ļoti pareizs lēmums! Sabiedrības neapmierinātības pieaugums, kas nemainīgas politikas apstākļos var saglabāties, dod SC lielākas iespējas nākošajās Saiemas vēlēšanās nokļūt pie varas. Vai tas ir "labi", vai "slikti" - jādomā katram pašam - tas atkarīgs no katra prāta spējām... Bet ir skaidrs, ka tas ir objektīvi.
monitors
m
Ļoti sakarīgs un izsvērts paziņojums. Zaļus ābolus no ābeles nav jākrata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SAISTĪTIE RAKSTI

«Cilvēku milzīgā aktivitāte vasaras viskarstākajā dienā ir parādījusi nepārprotamu vēlētāju attieksmi — varas partiju politika ir bankrotējusi un Valsts prezidentam ir iespēja izpildīt to, ko tauta viņam lūdza 3.novembrī Doma laukumā. Viņam ir iespēja izpildīt solījumu kļūt par tautas prezidentu.»

Solvita Āboltiņa, JL priekšsēdētāja. Lasie plašāk 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas