Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Satiksmes negadījumā Igaunijā iet bojā Latvijas iedzīvotājs, citi ievietoti slimnīcā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rupicii
R
Vai nav jābūt gana idiotam, lai apzināti izvēlētos tādu auto, kuru ir grūtāk savaldīt. Kādas tad ir tās BMW labās īpasības, kuras ir TIK ĻOTI BŪTISKAS, ka ir svarīgākas par pašu galveno - drošību.
WALA
W
lai nu ko bet šoreiz šo domu absolūti neuztvēru - kas ar to bija domāts. UN ja runa ir par kāda aizstāvēšanu neizstāvēšanu - es neesmu soģis lai spriestu par kāda vainas pakāpi ( tam arī šajā gadījumā ir igauņu CP un tiesa !!), taču reizēm izklaidējos pierādīdams dažiem komentētājiem to ka viņi nepārzina par ko paši reizēm runā. Tas protams nenozīmē ka pats nemēdzu kļūdīties, bet līdz ar to tad ir arī pie reizes sanāk tāds kā mācību process. Un vēl viena lieta - man līdz aknām sēž tie bļāvēji ka ar BMW brauc idioti. Idioti brauc ar dažādu marku auto, tikai tas ka ar BMW jebkuram nepieredzējušam vadītājam ziemā ir lielākas iespējas nesavaldīt šo auto !!!
m
m
Nu ko tai apdzīšanai krustojumos piesējušies. Un ja būtu atļauts apdzīt, tad ko - var ignorēt pretībraucošo automašīnu, vai pretībraucošajam jābrauc grāvī? Pat ja būtu apdzinuši uz taisna ceļa, tad nebūtu vainīgi vai?
lasItāja
l
WALA, kas Tev liek domāt un to publicēt komentāros? Vai tad Tu pats nespēji domāt?
cits bembists
c
teikšu tā-nav svarīgi ir pārtraukta,nepārtraukta svītra,par sarkans luksofors bet galvenais ir atbildēt par saviem manerviem un zināt kāds ir ceļš ko vari tu un tava mašīna.Apdzīt vienmēr vajag rezervi pieņemot ka tavas mašinas spējas ir mazākas nekā patiesībā un nevis moška apdzīšu!
Ņuks
Ņ
Avārija notika Tallinas-Pērnavas-Iklas šosejas 103.kilometrā. Kā pastāstījis ceļu policijas preses pārstāvis, BMW markas automašīna ar Latvijas numura zīmi brauca Tallinas virzienā un ceļu krustojumā veica apdzīšanas manevru. Apdzīt krustojumā ir AIZLIEGTS. Apdzenot BMW sadūrās ar pretimbraucošo automašīnu Toyota Avensis. Cietuši 4 Latvijas pilsoņi, kuri brauca BMW. Cietušie nogādāti Pērnavas slimnīcā... --------------------------------------------- ---------------------------------- Nekas nevar būt BĪSTAMĀKS, kā braukt ar auto, kur pie stūres IDIOTS ...
ftg
f
Šim tiešām jāpiešķir Darvina balva. Ko piešķir tiem, kas ir pārāk stulbi, lai izdzīvotu, un nomirst tikai un vienīgi sava stulbuma dēļ.
:o)
:
Un. protams, tās bija Latvijas urlas. Nu ko, te būs mazliet tīrāks gaiss.
es
e
Tas teiciens nav pareizs. Pareizi būtu => tajā bmw debīliķu bariņa nejauši var gadīties arī kāds sakarīgs cilvēks.
Gaga
G
BMW nīdēji- jūs tak laikam esat pilnīgi saspiedušies... Paskatieties, kas darās uz ielām nevis kultivējiet stulbo BMW nīdēju klubiņu! Vienīgais, kas komentāros varēja būt rakstīt- izsaku līdzjūtību, varēja jau uzmanīgāk, būs mācība citiem uzmanīties nepietiekamības redzamības apstākļos!
Gita
G
Ja būtu piesprādzējušies, vispār nevienam nekas nebūtu, beberis kā zvērs
ihaha
i
Sniga, slikta redzamiiba, bet BMW apdzina!
www
w
Žēl iguņu, Toyota pasažieru, kam kaut kādu skrienošu letiņu (kas savā valstī uztaisa visaugstāko avāriju un nositušos līmeni starp 30 ES valstīm) dēļ jācieš. Tupētu mājās un nelīstu ārpus valsts robežām, ja nemāk braukt.
moritz
m
klasika
WALA
W
Pilnīgi piekrītu ka šis gadījums pats par sevi ir diezgan viennozīmīgs, taču manuprāt diskusija ( tiem kam tā tād bija) bija to vērta. ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas