Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Satraukumam par iekšējo situāciju KPV LV neesot nekāda pamata

Satraukumam par iekšējo situāciju partijā KPV LV nav nekāda pamata, sarunā ar aģentūru LETA apgalvoja KPV LV valdes locekle Linda Liepiņa.

Liepiņa uzsvēra, ka komentāri par Ministru prezidenta amatam nominētā Alda Gobzema (KPV LV) piedāvājumu veidot bezpartejisku profesionāļu valdību tiks sniegti pirmdien, 10.decembrī, pēc KPV LV frakcijas sēdes. "Ātrāk nekas netiks komentēts," akcentēja Liepiņa.

Neskatoties uz publiski izskanējušajiem viedokļiem par iespējamajām nesaskaņām partijas iekšienē, Liepiņa norādīja, ka "pašā partijā viss ir kārtībā".

Viņa norādīja, ka Gobzemam ticis dots mandāts veidot valdību un nekādu izmaiņu partijā līdz šim nav bijis.

"Tas, ko iepriekš paziņoja [KPV LV" līderis] Artuss Kaimiņš, ir viņa privātais viedoklis, kam nav nekāda sakara ne ar partijas kopējo nostāju, ne arī to, kas runāts frakcijā. Frakcijas sēde notiks pirmdien, nekādu ārkārtas pasākumu līdz šim nav bijis, un stresam nav nekāda pamata," teica deputāte, uzsverot, ka nevajadzētu pārspīlēt notikumu gaitu, jo nekas ārkārtējs nav noticis.

Liepiņa īsti neformulēja arī savu personīgo viedokli par Gobzema piedāvājumu veidot bezpartejisku profesionāļu valdību, vien atkārtojot, ka Gobzems dara to, ko viņam uzticējis darīt Valsts prezidents Raimonds Vējonis. "Viņam ir partijas mandāts, līdz šim bijis arī valdes atbalsts, un nekāds cits valdes lēmums nav pieņemts," akcentēja Liepiņa.

Kā ziņots, Gobzems piektdien ir atsaucis sākotnējo piedāvājumu par iespējamo Ministru kabineta sastāvu un tuvākajās dienās piedāvās partijām atbalstīt "bezpartejisku profesionāļu veidotu valdību".

Līdz ar šādu soli Gobzems Ministru kabinetā piedāvā samazināt ministru skaitu. Tādējādi viņš atgriežoties pie priekšvēlēšanu laikā dotajiem solījumiem, atsakoties no pēc vēlēšanu laikā īstenotajiem kompromisiem, skaidroja Gobzems. KPV LV pirms vēlēšanām solīja ministriju skaitu samazināt līdz sešām.

Vairums Saeimā pārstāvēto politisko spēku pauduši, ka neatbalstītu šādu ieceri.

Ieceri neatbalsta arī Kaimiņš, kurš arī iepriekš paudis, ka viņš nebūtu gatavs iet valdībā, kurā tiktu pārstāvēta arī Zaļo un zemnieku savienība, ko iepriekš piedāvājis Gobzems.

Top komentāri

Letiñś
L
Kà jebkurà partijà, ari śeit ir savu intereśu bìdìtàju,neticu ne Śmitam, Liepiñai un arì Gobzemam, kas gribèja vecos shèmotàjus valdìbà dabùt.
Elijah
E
Tēvs, Dēls un Svētais Gars! Nekāda Cita cerība cilvēcei nav dota, un nebūs! Kas attiecas uz trim mēsliem Dienas foto, nepaies ne mirklis un šie mēsli smirdēs TURPAT, kur pārējie. Vai nāve kādu saudzējusi, un KAM cerības devusi?
Ak, tad neesot pamata?
A
Ko tad nācijas burbuļmāte un nacionālā ragana Liepīņu Inde tā SATRAUKUSIES, ka bezmaz no uztraukuma ATNESUSIES, un nīlzirgu pasaulē laidusi?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas