Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Satversmes grozījumi nonāk Saeimā, prognozē referendumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasmuss
R
Nepadodieties antireklāmai un klajai Satversmes grozījumu nomelnošanai! Tā valdošā kliķe mēģina par katru cenu paildzināt savu turēšanos pie varas kloķiem. Bet neizdosies, tauta redz un dzird, un ir spējīga realizēt savu varu. Gatavojamies referendumam!
Džonis
D
Grūti iedomāties,ka tauta atbalstīs nekvalitatīvo saeimu.
Oskars
O
Ja tie TUNTAKI tagad neaizies,tad pie nākošās naudas ķērnāšanas,lai būtu ieraksts,kad uz nākošajām SAIMAS vēlēšanām nedrīkst piedalīties NEVIENS NO TAGADĒJIEM UN IEPRIEKŠĒJIEM DEPUTĀTIEM.
ak vai
a
Godmanis ar savu viedoki jau iesacis tautas nopuderēšanu... bet tauta nebus tik stulba ka iepriekš. ja tauta redzes kā saeima megin paņemt varu no tautas, tad tauta acerēsies to visu un tauta nebalsos par tiem kas megin tautai atņemt varu..
fakti
f
a. ja saeima nepieņem tautas verziju, bez "uzlabošanas" tad AUTOMATISKI TAS iet uz tautas nobalsošanu (refereduma) b. es domāju ka saeima nedarīs neko, un gadīs vai tauta nobalsos par to. c. un es šaubos ka saeima riskēs ar pašu saviem uzlabojumiem, jo tad riskēs netikt ievelētiem. d. velešans ir tuvi, un nedomāju ka 2/3 no saeimas deputatiem gribēsies risket ar lietussargu tautu...
Juris
J
Tikai vienu TRĪCOŠĀ SAEIMA nepadomāja - līdz šim mēs balsojām TIKAI par TIESĪBĀM atlaist saeimu. Ja mūsu balsis tiks ignorētas - mēs iesim uz referendumu. Un referendumā balsojums būs ar vienu domu - NOTEIKTI ATLAIST ŠO SAEIMU !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas