Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Satversmes grozījumu sagatavošanai termiņu nenosaka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Nu Dobelis kā vienmēr savā elementā. vara paliek vara, vai igauņu vai leišu,tāpat instinktīvi viņiem nepatīk kad tauta kaut ko atļaujas,bet Dobelis kā jau provokators, vienmēr uzņemas to netīrāko misiju, vai nu vēstules iznēsāt, vai kādu noriet, vai musināt...un to ka deputāti visu muļļās varēja paredzēt, jo līdz šim jau tautai īsa atmiņa.Atcerieties kā bija ar jūrmalgeitu, ar visi bija šokā,teica acis atvērušās.....un pēc tam ņēma un ievēlēja t(tikpat kā tos pašus kas ņēma un uzmeta).
Lelle
L
Lai tik pamēģina nekustēties...nepieņems līdz Ziemassvētkiem, tauta cels barikādes...
Satversme
S
Sada limena melosana bez precedenta Aicinu visus palasit interneta kad atpazit melosanu un tad skatities zinas verot katru kustibu no musu "vadoniem". Piem. godmanis slepjas aiz rokam-slepj kaut ko godmanis vienmer skatas uz augsu- mekle atbildes. utt Intresanta lasisana Valdiba nespejiga un nekompetente. Pilna ar melotiem un bleziem. Uzvelk savus uzvalkus un slepjais aiz vienu otru. Viena roka mazga (atmazga) otru Es nosplaujos uz viniem un VISU to ko vini parstav.
jāprasa
j
opozīcijai konkrēti lēmumi - lai noliek mandātus un basta!
auns
a
Dobelis jau saeimā ir ne priekš analizēšanas, viņš ir priekš saskaitīto ciparu nosaukšanas
TTT
T
''900 tūkstošiem, kas referendumā balsojuši pret vai neatnāca vispār'' Nu tāda pļūtien-demogoģija Duris Jobelim sanāca...ibio Pret balsoja 20 000 .(un viss.punkts.) Nepiedalījās 880 000 Bet kur ir teikts, ka visi, kas nepiedalījās automātiski atbalsta šo valdību un bija pret satversmes grozojumiem?Tad Dobelis uzskata,ka visi tie 200 000 kas strādā kkur Īrijā , anglijā lai varētu izdzīvot un bērnus izskolot atbalsta šo valdību?
Balabolka
B
Nevajadzēja gan pirms plenārsēdes vērt vaļā Saeimas kafejnīcu, tagad Dobelis ir sarunājis tik daudz dullību, ka pietiktu visām partijām kopā ņemot!
auns
a
Vai kāds no opozīcijas nevar paskaidrot, kāpēc netiek izmantota šī iespēja ( mandātu nolikšana ), te nekas netraucē. Sadūšojas un pamet saeimu!!! Vienalga tur neviens vairs nestrādā
Berta
B
Visu varētu vērst par labu opozīcijas deputātu mandātu nolikšana.
optimists
o
Nu neko ši`Saimele nedarīs- galvenais ir savi biznesa projekti pabeigšana laicīgi,lai to neskartu lata devalvācija.Paldies Bērziņam vismaz zinām iemeslu ,kāpēc TP&co nav laika valstiskām lietām.Skaidrs ir viens,tikko zagļi sakartos savas lietas-notiks lata devalvācija.
Illis
I
Spēle ir par lielākām lietām nekā mēs redzam. Akmenscietie valdinīki kļuvuši par ņurņikiem.
11 tramvaja vadītājs
1
ja Zatlers nepanāks to, ko solīja - grozījumus ieviest līdz Ziemassveetkiem, tad.. nu godīgi sakot viņš būs jāizmet no tās pils ar varu.
nja
n
Šīs Saeimas rīcība gan liecina par pretējo koalīcijas apgalvojumiem par "sasteigtajiem priekšlikumiem". Ja ļoti grib (vai kādam ļoti deg), šī Saeima vajadzīgos projektus var izdabūt cauri arī vienas dienas laikā - kā tas bija ar Staķes un Breša pienesumu Lembim. Tā ka - nepūt pīlītes Dobeli.
dzeris
d
Nu vai tad vēl ir naivie, kas domā, ka šī saeima spējīga mainīties? Tad jau drīzāk zvirbulēns par Ērgli pārtaps. Nu un kāpēc tas saeimai jādara, ja referendumu viņi vērtē kā visu bijušo un arī nākamo grēku atlaidi, pie tam pārliecināti, ka ar lētu demagogiju, baidīšanu, mānīšanu arī nākamās vēlēšanas vinnēs? Un viņus vainot nevar, jāvaino tos 900000, kas negāja uz referendumu, tātad parādīja, ka viņus viss apmierina.
Ieva
I
Dabūjāt, negājēji, ko gribējāt: tagad visu stieps garumā līdz, ja pārfrāzē visieim zināmo anekdoti: vai nu Saeimas ēkai meteorīts uzkritīs sēdes laikā, vai visi aktīvie vēlētāji aizbrauks uz Īriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ŠODIEN SAEIMĀ:


Izveido Saeimas apakškomisiju Satversmes grozījumu izstrādei

Prezidents deputātiem pārmet bezdarbību

JL boikotē sēdi; debatēm opozīcija rosina vēl vienu Saeimas sēdi

Pēc Zatlera runas Saeimā deputātiem vārdu nedod



VIDEO:


Pie Saeimas bariņš jauniešu aicina atlaist Saeimu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas