Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Satversmes tiesa lūdz pieteikumus par pensijām vairs neiesniegt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensis
P
Ar iesniegtajiem lūgumiem jau pietiek lietas ierosināšanai. Lēmums būs tāds, kāds būs, pat ja katrs savu individuālu iesniegumu neaizsūtīsim. Nekļūsim smieklīgi un ļausim ST strādāt!
olita
o
ejiet visi pie velna
pensionāri!
p
rakstiet vien. tās ir jūsu tiesības. smukāk jau būtu, ja ST lūgtu valdībai nekavējoties atdot pensionāriem nolaupīto, tad jau arī pensionāri vairs nerakstītu. rakstiet.
ZBL
Z
Kusiņa kungs, vai krīze var būt par iemeslu šādam lūgumam? Padomājiet vai paša izteiktas frāzes nenāks atpakaļ kā bumerangs.
kāpec likumdošana nav sakart
k
kāpec likumdošana nav sakartota latvijā??? a. tapēc ka stulbā latviešu tauta ievel oligarhu partijas un tad brinās ka tikai tiek bīditas oligarhu lietas, nevis tautas lietas. b.............................Ko viag darīt.......... ko darītu deputāti ja nebutu oliharhu intreses jāaizstav? c....... butu sen jau likums ko saucās "class action suit" tads likums ir visās normālas demokrātijaās,. ko tas paredz ir tas ka iesniedz lietu satversmes tiesā, bet tur ir 10, vai 1000, vai 100,000, vai pat miljons paraksti, tatad, visi cilvēki kuriem ir parkāpts vai kuriem intrese ir pret valsti, vai pret kādu biznessi, vai pret kādu produktu ko ir nopirkuši utt. tadā veidā neparalizē tiesu, un tiesa izskat lietu kas skar daudziem cilvēkiem ātri un effektīvi. KAPĒC VEL NAV TĀDS LIKUMS, - ATBILDE, JO SAEIMĀ PARSVARĀ IR IEVELĒTI OLIGARHU PARSTAVI UN VIŅIEM NAV LAIKA STRĀDĀT TAUTAS LABĀ. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' -----------kura daļa no tā jus vel nesaprotat, samaitātā psrs tauta??????????????????????
janis
j
starp citu, iesaku izvērtēt šo kā iespējamo protesta akciju. iedomājieties jebkuru citu institūciju, kurai, likumā noteikts, ka jādod atbilde 15 dienu laikā (laikam), un aiziet! pret idiotiem valsts pārvaldē (par kādiem noteikti neuzskatu Satversmes tiesas cilvēkus) jācīnās ar viņu pašu līdzekļiem.
Ērglis
Ē
Protams, ka ir domāta aizstāvībai. Bet realitātē viņiem ir tik cilvēku, cik ir. Turklāt viņi nesaka ka nepieņems - viņi LŪDZ nesūtīt vairāk. :)
Chiepa
C
da nu nomierinies. Tās visas ir tipveida sūdzības un viss par vienu. Ja jau reiz par šo jautājumu tiesa skatīs, tad tas attieksies uz visiem! Principā pietiktu, ja kaut vai viens par katru jautājumu sūdzību iesniegtu un pietiktu. šajā gadījumā skaitam nav nozīmes!
Grābeklis
G
Dīvaini, man visu laiku likās, ka Satversmes tiesa ir domāta LV pilsoņu tiesību aizstāvībai. Šis paziņojums parāda, ka LV pilsoņi ir kļūdījušies. Latvijā Satversmes tiesa strādā savai labsajūtai... Nu pensionāri, nerakstiet, mums ir grūti tikt galā... Ārprāts.
Lilita
L
katram cilvēkam ir tiesības,līdz pilnīgai uzvarai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas