Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Savā reizē arī viens ir karavīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uldis
u
Latvijas sabiedrība visus padomju režīma gadus nebūt nebija aizmigusi Te kungs vienreiz pasaka patiesību.Ir visu laiku kladzināts par atmodu,bet patiesībā tauta gaidīja izdevīgo brīdi,lai saktu nacionālās atbrīvošanās revoluciju.
bibliotēka
b
piekrītu. intelektuālis vienmēr ir viens, jo rakstīšana, pētīšana, domāšana ir introverts pasākums. un vienam ir grūtāk runāt nekā daudzu vārdā, taču vispirms ir balss, tad - rodas piebalsotāji, kopiena un pretbalss. ceru, ka Skujenieka kunga klātbūtne mediju telpā - tā, izsakoties augstajos toņos, ir signāluguns visai rakstošo paaudzei, kas reprezentē reizē mūsu literatūras un nopietnākās vēsturiskās pieredzes zelta resursu. šis, manuprāt, ir laiks, kad šo pieredzi apjēgt un projicēt uz Otrās neatkarības periodu, citādi - visā tā komplicētībā - to būs grūti pa īstam izprast. turklāt, ja jūs filozofiski klusēsiet vēl ilgāk, kā nākamās 'humanitāro'' paaudzes spēs saprast, kas tās pašas ir, kādām literatūras tradīcijām pieder un kādu pēctecību veido?
Senais>ars
S
Jā kāds dedzīgi apgalvo to, ko patiesībā nezin, jo nevar zināt, tad runa jau var būt par diagnozi.
un
u
tu, ars biji cīnītājs bez pēdiņām?
ars
a
Nelej udeni-visa pretosanas taja laika tev bija -piga zem deka-vairak ne uz ko spejigi nebijat... Tagad visi lielie"brivibas cinitaji"...
jautājums
j
Pareizi vārdi pareizajā laikā no pareiza cilvēka ... Tāpēc es ticu, ka latvieši ir stipra tauta un tiks ar visu galā. Arī ar to kas mūs sagaida... Jo okupācijas un režimi, jo izsūtīšanas un lēģeri... Jo strēlnieki, jo leģionāri... Jo disidenti ..Jo Astra, jo Skujenieks... Paldies dzejniekam !
d'Andris
d
Labs. Šo centīšos paturēt prātā Pārejošam vajag kliegt. Taisnoties. Pierādīt. Mūžīgais var klusēt. Par laimi šodien esam zem saviem kungiem, tādēļ ir vērts arī kliegt :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas