Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SC aicinājumu iesaistīties Eiropas ģenerālstreikā vērtē kā priekšvēlēšanu cīņas daļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mēs PIEDALĪSMIES KRIEVIJĀ
m
LABA DOMA. KRĪGERS JAU IR PRET LIELĀKĀM ALGĀM STRĀDNIEKIM. LAUKOS ARDBIEDRĪBAS TIKAI 'DIREKTORU' PIEMEKLĒTI IDIOTI.... PRET KO CĪNĪSIETIES?????? PRET SEVI???????
Eva Braun
E
...lai Urbis paonanē pie slepkavu falla...
he
h
urbāns novičs 11:56 28.Jul. Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Konanovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī, bet regulāri zīmējas pie okupantu pieminekļa viņu izvirtībās Pārdaugavā; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; aizstāv latviešu slepkavu - Kononovu; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Krievijas Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; saņem kukuļus no Pareks īpašniekiem, par ko lobē speciālu likumu viņu interesēs...Politiski saskaņas centra sabiedrotie ir tieši Latvijas izzadzēji: LPP/LC un TP!
he
h
«Visu Latvijai!»: «Saskaņas centrs» raisa etnisko konfliktu Un vai šo kāds izlasīja Apollo portālā? Aiz restēm viņiem jātup vai jāemigrē ,nevis vēl te jasaceras par ģenerālstreizkiem.
alberts
a
Urbanopvičs -- tās IR šausmas.
no Briseles
n
Nav dzirdams te nekas par vispārēju streiku. Pārkarsušā tukšgalvja Urbanoviča murgi
TanteSidra
T
iespaidigaks bija aicinajums sarikot Bishkeku.
Vija
V
Acis vaļā, vēlētāj, un ieraugi vilku jēra ādā - Urbanoviču!
Sociāldemokrāts
S
"tavas smadzenes iekaltušas 20 gadu senā pagātnē,ja šī valdība nebūtu strādājusi,..." ----------------------------------------- ------------------- Pa šiem 20 gadiem ir "sastrādāts" ļoti daudz - 1991. gadā Latvijai NEBIJA parādu un nebija uzņēmēju, bet tagad mums ir 1000 miljonāru, mums viss ir privatizēts, pārdots, ieķīlāts un notrallināts. Konkurētspējīgu eksportspējīgu ĪSTU UZŅĒMĒJU gan Latvijā ir maz.. Ir daudz augstprātīgu jampampiņu, kuriem uzdāvinājām "kapitālismu", bet jampampiņi i' nedomāja uzņēmumus un ekonomiku attīstīt. Pirmais, kas ienāca prātā - celt sev pilis, pirkt sev lepnus autiņus, dārgas priekameitas, resnus miesassargus... Kā buržujiņi kinofilmās... :) Protams, ka tagad "sliktie" ir tie, kurus neapmierina šāda bezjēdzība. Tagad vajadzētu klusēt, klanīties "kungiem", paaudzēm ilgi paklausīgi maksāt "kungu" parādus un mazgāt "kungu" pieķēzītās bikses... :(
Kaspers
K
Šis streiks ir Eirosavienības ekonomiskas krīzes priekšvēstnesis. Pēc gada vai diviem sāksies krīzes dziļākā fāze. Eirosavienība uz krīzi iet ar augsti paceltu tukšu galvu.
Jānis
J
Krīgers un viņa vadītā LABS ir amerikānistu roklaižas .Streikam jābūt!Visu cieņu SC.
Sēlis
S
Sociāldemokrāt,tavas smadzenes iekaltušas 20 gadu senā pagātnē,ja šī valdība nebūtu strādājusi,tu sēdētu vispārīgi bez naudas ar izstieptu roku.mūsu soc demokrāti tādi paši zagļi kā TP,LCC,LPP un pieliekam klāt vēl UrbanovičaSC trekno mūli un jaunā valdība mūs ievedīs saulītē,atliks izvilkt lielo karoti no zābaka stulma,ja tev tāds vēl būs saglabājies.
Sēlis
S
To ka Urbanovičs ir garīgi slims,cilvēkiem vajadzētu zināt,bet tam galdniekam bez darba ieteiktu iemācīties cūkām siles taisīt,tādas lai netek,darba būs pilnas rokas.
lapsa
l
Ja Urbanovicam rup vienkarsas tautas liktenis vins varetu saviem sponsoriem Karginam un Krasovickim ieteikt atmaksat tautai un valstij nodaritos zaudejumus 1 miljardu latu. Kaut kas ar to Urbanovicu nav kartiba tad vins ko muld par Biskektu tagad kuda 3 dienas pirms velesanam un kadiem protestiem bet pats gimi nobarojis ta ka vina foto citreiz nevar atskirt no Kalvisa foto.
Sociāldemokrāts
S
Te nu mēs redzam - kāda kundziski barga ir valoda un kāda kundziski nicīga ir attieksme KUNGIEM, kuri valsti noveduši parādos. ES valstīs aicina taupību neuzvelt galvenokārt nabagu pleciem, bet Latvijā taupīsim uz mazām algām, uz pensijām, uz pabalstiem, lai dažiem turpinātos ierasti lepnā dzīve? Un Saskaņa protams ir tā sliktā, kura pārdod Latviju Eiropas "komonistiem"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas