Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

SC deputāti Saeimā balsojuši Urbanoviča vietā, kamēr viņš bijis Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SENS
S
IZTEICA SAVU NOSTAJU KADA JAUTAJUMA kada cela to pasaka politikis kam kada darisana ta tikai vina nostaja ka vins kam piekrit ta visi izzsakas.....
pa
p
Krievijā tas ir normāli.
Ilmārs
I
Brauciens uz Maskavu tā ir svēta lieta un to, kā balsotu Urbanoviča kungs, ja būtu uz vietas, to jau SC zina katrs. Tipisks padomju stils. Toties grāmatu veikalos parādījies viņa un Co smērējuma otrs izdevums.
Clash
C
Ja būt formālam, tad par jebkuru šādu viltotu balsojumu būtu jauzsāk kriminālprocess. IEdomājaties, ja akcionāru sapulcē kāds nobalsotu cita akcionāra vietā. Uzreiz krimināllieta.
nūģis
n
Man ir aizdoma, ka tas ir Satversmes un Saeimas kārtības ruļļa pārkāpums
  • 1
  • 0
@
@
Apzog budžetu - putina valsti un nodokļu maksātājus.
sit tibi terra levis
s
Vai Urbanovičs saņema atļauju no Ārlietu ministrijas vai Drošības policijas braukt uz Maskavu? Latvijā laikam drīkst brivi braukt uz citām valstīm bez pieteik;šanās jo mēs esam neglābjami un bezcerīgi. Tie kuri optimisti par Latvija nākoti ir vai nu pieskaitāmi, alkoholiķi, narkom''ani vai politķi kuri pelnīs no Latvijas sabrukšanas
Haims
H
PAt manam resnajam runcim Mikam ir skaidrs, ka Urbanovičš zem piesega Saeimā bija aizbraucis uz Maskavu, no mātes partijas Vienota Krievija saņemt jaunās inztrukcijas SC partijas darbības stradēģijai Latvijā. To ko viņš minēja par konferenci, tās ir pupu mizas, jo konferences tēma nu nekādi nav saistīta ar SC partiju, jo tās nav valdībā un nav Satiksmes ministra posteņa. Vienīgais ko viņš varēja darīt, ir kūdīt Krieivijas pusi turpināt graut Latviju politiski un ekonomiski, atriebībā, ka neņēma valdībā. Ja tas ir tā, tad tādā rīcība zemiska un neatbilstīga demokrātiskai partijai, par ko viņi paši sevi uzskata.
Dr.xy
D
Krievijas izlukdienesta darbinieks Biskekas urbis brauca pie saviem saimniekiem uzdavinat Latvijas Dzelzcelu (Cargo) Trans Russia.Vel notika parrunas par Daugavas padzilinasanu,lai varetu iebraukt kreiseris Aurora.Bet,tas tika atlikts,jo Aurora parstav Launuma Imperiju kopejos manevros ar Kinu. Bet,ja nopietni,tad kas darits lai soditu cekistu midzeni SC,par finansejuma sanemsanu no kremla ?! Ja,pareizi atceros,tad tam bija janotiek jau marta !
To Urbanovičs
T
Nu šoreiz gan tu esi "vēzītī". Priekš kam Elksniņš tevi tik rupji iegāza?
bimbam
b
Biedri, Urbanovič, Jūs esat tāds pats sūdabrālis kā potenciāli visi citi parlamenta deputāti!
Saskābušais centrs
S
Urlanovičs nemaz nekautrējas paziņot, ka ir lūdzis kolēģiem sevi piereģistrēt. To sauc par treniņbikšu mentalitāti. Balsojiet tik par Sapisto centru, tad piedzīvosiet ne to vien!
nāciet bērni skatīties
n
Bravo! Nopelniem bagātais kolhoza burvju mākslinieks, postsociālās ēras maģijas pamatlicējs, biedris Jānis Urbanovičš atkal dedzina! Jaunākais triks - Balsojums ir Balsotāja nav! Bravo, biedri!
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Kas tā uzvedās? Vai tiešām Saeimas deputāti?
čāča
č
ko te cepies. Jamkam vajadzēja tikt uz Maskavu uz instruktāžu kā taisīt Biškeku
kazocins
k
Kretiniska, varaskara platizere S.Aboltina nespej tik vien ka kartibgi stradat Saeima, kura ir tikai 100 idiotu, kretinu. Kapec siem zagliem, bleziem, ciukam tiek maksatas tik lielas algas???
to to kazocins
t
Tā nav Maška, tas ir ''atbrīvotājs'' Koļa!
  • 3
  • 1
to kazocins
t
Maška, nomierinies
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas