Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

SC gatavi sākt sarunas ar LPP/LC par koalīcijas kodolu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veesums
v
Man gan šķiet, ka viss tik gludi SC neies. Man tāda nojauta, ka vienā naktī daļa SC būs "sapratuši savu kļūdu" un pievienosies Šlesera partijai, tā nodrošinot viņa kļūšanu par Rīgas mēru. Atliek tikai atcerēties gadījumu Saeimā, kad vienā naktī Jurkāna ļautiņiem uznāca apskaidrība, ka ar steigu jākļūst par šleseristiem. Nemāniet sevi - Šlesers izgāza milzu naudu, lai kļūtu par Rīgas mēru, nevis, lai sēdētu Domē kā deputāts. Un kaut kāds Ušakovs viņa ceļā nestāsies - nošķūrēs....
Tā nu tas ir...
T
Kamēr Nils prāto ka ir sasniedzis kristus vecumu un varētu uzņemties Rīgas vadību esmu pārliecināts - Aināram jau biznesa plāns gatavs, izrēķināts cik % var iegūt saimniekojot ostā un cik kā starpnieks no reklamēto pazemes autostāvvietu celtniekiem, kuri arī drošivien ir noskatīti.
dada
d
Vēlēšanu iznākums patiesībā priecējošs. Salīdzinoši monolītais balsojums par PS un JL ir sasniegums, turklāt, lieliski, ka vēlētāji mācējuši atšķirt graudus no pelavām un aiz borta atstāt populistiskos provokatorus SCP. Liels sasniegums ir PCTVL pilnīgā izgāšanās, savukārt SC uzvara ir likumsakarīga un faktiski bija pat vēlama. LPP/LC rezultāts - vienīgais skumjais fakts, kas tikai apliecina, ka vienmēr būs daļa ļautiņu, kas uzķersies uz skaļām kapmaņām un Gēbelsa tipa "grandiozajiem" meliem. Tālab svarīgākais būtu, lai JL ietu koalīcijā ar SC un darītu visu, lai novērstu Rīgas "šleserizāciju".
petris
p
kur žīds lien,tur vienmēr ir laba vieta un taks viņam visi veidi labi,kā ielīst,piesolot tev daudz labumus,sadraudzēties ar tevi,izliekoties par baigo labo čomu,bet redzesiet,kā sis Ušakovs taisis krievu biznesu Rīgā,ka tev latviet tur ielīst būs problema un runat latviski tev nebūs pieklajīgi ar saviem saimniekiem.
petris
p
žīds būs LATVIJAS galvaspilsētas mērs un tev par tavu izlaidību latviet būs grūti sūri jastradā,lai sevi pasargatu no posta,lūgties tam KUNGAM KRISTUM,stradāt,stradat,strādāt,lai apvienotos viena kopējā latviska garā un ar stingru dūri maukt okupantu varzai,lai lasas ārā,turi latviet dūri!
krievs
k
Tauta meklē labklajības partija
Kaspars Bergmanis
K
Likumsakarīgs vēlēšnu iznākums. Kamēr suņi savā starpā plēšas- zagļi dara savu darbu un izlaupa māju... Tā arī šoreiz- nacionālie bloki- TB, VL, ZZS, TP, Libertas, Jaunlatvieši, katrs ar saviem radiem, draugiem, paziņām sadrumstaloja latviešu vēlētāju balsis- krievi vienotā dūrē izsita sev ceļu uz Rīgas rātes krēsliem. Kas mūs,rīdzeniekus sagaida? Tūlīt Ainārs vienosies ar Nilu un sadalīs savā starpā ietekmes svēras. Ostas Aināram, bet pašvaldības Nilam.
targash
t
Tie ir tādi žīdi, kas sapņo par pasaules paverdzināšanu. Mēs varam savu nacionālo valsti saglabāt lavierējot starp ASV un Krievijas interesēm. Apskaties uz Kristovski, mūsu NATO varoni, viņš pārliecinoši nosauks iemeslus, kāpēc jāskūpsta ASV dupsis, jākaro Afganistānā utt. Tagad nāks Ušakovs ar Šleseru ieinteresēt krievus stabilā tranzītā.
žoržs
ž
nu jā, gribas ticēt labajam, diemžēl šais vēlēšanā neviena kaut cik vērā ņemama un laba saraksta nebija. Ja ar bija programma, tad pavāja komanda, vai arī tādi, kam vispār Rīgu nedr;īkstētu uzticēt. Un skatoties reitingos, nekādas lielas ilūzijas par labuma uzvaru man ar nebija. Lai tomēr ietekmētu vēlēšanu rezultātu nākas balsot par mazāko ļaunumu, kurš var pārvarēt 5%, citādi balss nosviesta zemē. Tā kā man nebija neviena tuva saraksta, man balsojums bija drīzāk pret, kā par. Vienu brīdi ar prātoju par SCP, taču redzot viņu reitingu, sapratu, ka nu nav vērts. Bet arī par to, ko balsoju, no pirmā desmitnieka izsvītroju kādus septiņus.
Polšs
P
Vot būtu brīnums, ja SCP tiktu domē. Vajag taču sevi vismaz drusku pareklamēt. Nu lai vismaz kāda asociācija cilvēku prātos rodas. Tu vari ražot labāko pienu pasaulē, bet ja iepakojums būs blāvs un neizteiksmīgs, bet cena kā pārējiem - tāpat neko īpašu nepārdosi. Ar partijām ir tāpat
dzeris - targash
d
Kas tie cionisti ir? Pasaki konkrētāk? Tam žoržs - vienmēr gribas ticēt uz to labāko. ja jau visi balsos tikai par tādiem, kurii noteikti iekļūst - tas arī nav labākais variants. Bez tam tuvu 4% nemaz nav tik margināli. Tam ciniķis - Sorosam savs bizness, skaidrs, ka daudziem viņš nodasrījis pāri, bet, viņš ir lielākais finansētājs fondiem, kas iestājas par atklātu sabiedrību un godīgu valsts pārvaldi un politiku. Nepatīk viņš, pārsvarā, autoritāriem režīmiem.
žoržs
ž
varēji jau nu gan palūkoties reitingos pirms tam un saprast, ka par margināliem nav vērt balsot - ta stas pats, kas vispār uz vēlēšanām neiet. Pret vēlēšanām vērts attiekties pragmatiski.
vai vai vai...
v
Ušakovs nemaz neapjedz,ko dara...pat ja Slesers atālus kaadu briidi Nilam palikt mēra krēslā,tas nebus uz ilgu laiku...es domāju ne ilgāk par 6 mēnešiem un taaaaad...tiks gāzts Rīgas mērs...un protams,kurš gan cits,ja ne Šlesers sēdīsies mēra krēslā...
targash
t
cionistiem pa viepli.:)
Lelle
L
Es arī esmu šokā, ka SCP netiek domē! Tur ar to kampaņu nebija īsti lagā. Izskatās, ka Muļķu zemē tikai nauda izšķir visu...kurš iebāž durakiem batonu ausī, tas arī uzvar.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas