Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

SC gatavs runāt par atbalstu Dombrovskim kā premjeram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,,,
,
Emigrācijas rādītājiem vel vieta augt, cilvēki grib pārmaiņas - un tajās ietilpst arī daudz maz normāls premjerministrs, kura galvenā rūpe nav tīksmināšanās par sevi un izdabāšana baņķieriem. Un tas viss paveikts flegmatiskā un kaitinošā manierē.
Latviete
L
Dombrovskim Ušakova gatavība pie kājas!
bumers
b
Esmu par Vienotība, ZRP un VL/LNNK. Bet ja tomēr koalīcijā tiks ņemts SC, tad pirmkārt jāizolē pilnīgi Rubika partija. Kauna traips Latvijai un uzticības kavēklis priekš SC. Ir pienācis laiks Rubiku pilnīgi atšūt. Ja SC tomēr būs koalīcijā, mēs Tauta skatīsimies kā Saeima strādās. Ja tiks darītas negatīvas lietas Latvijai. Nekavējoties Tauta rīkos kārtējo referendumu un atlaidīs šo valdību un ja būs nepieciešams arī prezidentu. Tad pirmkārt ZRP būs pēdējais laiks skaitīts un SC neatgūs to uzticību nekad. Šie būs ļoti lieli mīnusi šīm abām partijām, to tad viņi sapratīs tad, ja neapzināsies lietu nopietnību jau tagad.
vella
v
Lai tik ' ;nem Urbanoviču par premjeru,nav ko līst aiz Dombrovska muguras.Vai aizmirsuši,ko paši pār viņu lēja?Stulbie!
Patika
P
vetis 2011.10.01 09:29 Dosim SC un ZRP pastrādāt tos 3 gadus. Bija iespēja nacionālistiem pagājušos 20 gadus kaut ko dot Latvijai.Ko viņi ar savu naida kurināšanu panāca? Aizklapēja Ventspils naftas vadu. Palielinātas cenas uz gāzi,benzīnu. Tauta apzagta tā, kā mēra un kara gados. Vairāk kā 250 000 darba spējīgāko ir emigrējuši.Oligarhi un viņu rokas puiši dzīvo mierīgi ar saviem sazagtajiem miljoniem. Pa trīs gadiem nevarēs sazagt vairāk, kā par 20 naida,posta un zagļu triumfa gadiem. Pēc trīs gadiem mums būs iespēja vēlreiz nobalsot.
Komentārs
K
pēc trim gadiem tevi turpinās apzagt kā līdz šim. un īstā naida kurināšana tagad, iespējams, tikai sāksies. jo nu taču varēs atļauties daudz ko.
  • 0
  • 0
Dace
D
Dombrovski dzen stūrī! Ja piekritīs, tāpat uzmetīs! Sociālistu lielākais traucēklis ir Vienotība!
Dacei
D
Toties Vienotības lielākais traucēklis ir tauta, kuru tā izgaiņā simtos tūkstošos no valsts!
  • 2
  • 0
Valsts aizsardzibas brigade.
V
Rikojums Nr 1. Visam valsts policijas nodalam! Zemessargu vienibam! Pasvaldibas policijas nodalam! Valsts armijas vienibam! Pilsoniem kam ir ieroci! Nekavejoties aizturet valsts nodeviba un Maskavas intersu aizstaviba ka rezultata Latvijas republika zaudetu suverenitati apsudzetao V. Zatleru un nekavejosi nodot tiesibsargajoso iestazu riciba! Pretosanas vai begsanas gadijuma nosaut uz vietas!
Joks
J
Joks jau tāds, ka aizdevēju kungi labi zin, ka rietumi šobrīd pliki kā baznīcas žurkas, tāpēc vienīgā nauda vēl ir austrumos (ne tikai Krievijā, bet to var dabūt tikai caur Krieviju), tāpēc bez austrumu politikas aizdevēji naudiņu atpakaļ nedabūs (ja nu tikai dumrovska vecās futbolenes varēs pārdot), tāpēc Zaplerītim jau pavasarī pateica, ka jādraudzējas ar austrumiem, lai piķis nāktu, taču jenotu rižene ar dumrovski Zaplerīti bekās aizsūtīja. Bet tagad pēc atgriešanās no aidīķa kungiem pat jaunais Prezidents ir cieti pateicis, ka šeit riženes jenotu spēlītes cauri neies. Rižajai obloms, jenotu biedrīši. Bet nacionāļi , lai strādā opozīcijā, jo tas puikām nāks tikai par labu un tam parācniekam būs veselīgi savus parādus pašam atdot nevis mums izlīdzēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas