Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SC kārtējo reizi rosina atzīt pareizticīgo Ziemassvētkus par svētku dienām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ziķeris.Piekritu.Itsevišķi izdevīgi kantoristiem kuri saņem aldziņas kā "menešreizes".
*****
*
labāk būtu ieteikuši pareizticīgo baznīcai dzīvot pēc mūsdienu kalendāra, nevis jaukuši ļaudīm prātus
traductrice
t
tests Kravcovam - lai izrunā no tribīnes frāzi "pareizticīgo ziemassvētki"
Bomzis Vamzis
B
Es par - lūdzu brīvdienas no 24.dec.līdz 7.janvārim. Un būs visiem OK.
K
Kravcovam mācīties latviešu valodu ,tā nav aktuāli,kā ziemasvētki tā aktuāli.Kas pa šo laiku mainijās Latvijas ekonomikā?
Clash
C
Nacionālisti tomēr uz darbu dosies
Alberts
A
Kaadeelj Latvijai buutu jaapiekaapjas atpaliciibai ? Man pat veel taalajos padomju laikos viens krievs pats atzina ka Krievija visaas lomaas ir atpalikusi no pasaules , pat religiskajaa ! Tas ir tilpat kaa atziit ka Zeme ir plakana un Saule ap to griezhas ! Sen jau ir zinaams ka tas taanava, un arii krieviem laiks buutu paariet uz reaalu laiku un reaalu kalendaaru, nevis plaatiities ar atpaliciibu !
Ministry of Truth
M
Tie cilvēki, kas rosina atzīmēt kalendārā šo atceres dienu, diez vai ir tik reliģiozi, ka tam būtu kāda nozīme. Tas vēlreiz parāda, ka valstij nav jāpinas ne ar vienu no reliģiskajām doktrīnām un dogmām. Lai paši ņem brīvas dienas, paši sevi uztur un ziedo - visi, kā nu viņus tur sauc. Pavei, tikko reklāmā viens no viņiem teica, ka neesot nekāda īpaša iemesla, kāpēc dievam būtu jāmīl cilvēks. Tātad tāds dievs ir jāpielabina un viņš nav labs savā būtībā. Tad kam tāds vajadzīgs, ja ne prāta skalotājiem, kas pelna savu maizi zemes virsū, solot labumus tur, kur viņi neko nenosaka. Tracina brīžiem ...
sieviete
s
Latvijā ir vismaz 1 miljons sieviešu - pasludinam arī sieviešu dienu par svētku dienu-brīvdienu?
luisaD
l
smirdigie dauņi.. kad viņus izmetīs no saeima
čeka
č
Nākošā būs prasība par 9. maiju kā svētku dienu. Starp citu, tā sauktā Latvijas pareizticīgo baznīca nav nekas vairāk kā Krievijas baznīcas filiāle.
Loska
L
Griekija ari ir pareizticiga valsts tacu vina sos svetkus svin ka visa pasaule, jo ta veica izmainas savas baznicu ambicijas. Skiet ka ari Gruzija, ari pareizticiga baznica ir valdosa) ir pargajusi uz civilizeto pasules kartibu.
krustine
k
Izskatas, ka si dievticigo fanatiku prasiba ir kluvusi par politsko jautajumu. Jacer, ka Latvijas valdibas, ministri, Saeimas deputati bus ar pietiekosu sapratu un ka vini nekad sadus murgojumus neatbalstis Latviajs valsti. Labakais ko var ieteikt visiem siem pareizticigajiem fanatikiem braukt sos svetkus svinet, vai parcelties uz dzivi, uz tam valstim, kuras so merkakosanos turpina lidz sodienai. Ir tacu pretigi verot, ka si pareizticiga baznica untas bardainie vadoni merkakojas, un vinu pieludzeji dzivo pec Julijana kalendara ikdienas dzivi, bet baznicas svetkus svin un dzivo pec cita kalendara, Georgija kalendara, nu gatavie degenerati... Si dubultmorale, divkosiga darisanas ir nozelu verta...
es
e
rosinu pareizticīgajie noregulēt savu kalendāru,jo no sākuma piedzima jēzus pēc tam sāka skaitīt laiku nevis otrādi.Un vēl es jautātu SC, kas izmainījās Latvijas krīzē ka mums sāk palikt aktuālas šādas tēmas ,paŠi tak bļaujat ka ekonomika augstāk par visu .Maigi sakot liekuļi bet ja nopietni tad MĒRGĻI.
atis
a
nu vai tad Tā baznīca vienreiz nevar saņemties un pāriet uz jauno kalendāru,tāpēc vien nevar pasludinat par svētkiem .Cik atceros 1918.gada baznīca palika pie vecā jo jauno ieviesa boļševiki ,tagad taču boļševiku laiks beidzies Galu galā lai maina tikai pareizticīgo baznīca Latvijā ,kas mums daļas par Maskavu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas