Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

SC mākslīgā iekļaušana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
Slima suņa murgi.
lux-Judīte
l
Katram tiesības uz savu viedokli. Galu galā bija latvieši,kas krievu tankus ar ziediem sagaidīja, kāpēc tagad būtu jābrīnās, ka tādi(-as) kā Jūs kultivējat mītu par Krieviju kā latvijas glābēju. Žēl, ka Jūs pārtiekat tikai no kremļa kontrolētajos medijos paustās informācijas. Ir jau arī daudz maz neatkarīgi kanāli. Ja Jūs saņemtu informāciju ne tikai no kremļa konntrolētajiem medijiem,tad Jūs te nedziedātu slavas dziesmas neprognozējamai fašistiskai valstij kāda ir Krievija. Daudzās jomās viņa ir turpat, kura Āfrikas valstis. Tas, ka viņa dzīvo par naftas dolāriem, nenozīmē, kā tā ir attīstīta valsts. Vai Jums par maz, ka Latvijā ienāk krievu kriminālais bizness, nesot līdzi visus viņu gājienus dARĪJUMU KĀRTOŠANAS STILĀ UN NE TIKAI, Vai jUMS PAR MAZ , ka Jūrmala pārvērsta par krievu izpriecu vietu, kur normālam cilvēkam līdz septembrim vispār labāk nerādīties. un nav ko atkal mītus tiražēt par neieomājamo izdevīgumu Jūrmalai. Nu jau šā apgalvojuma nepatiesumu pauž atzīstami ekonomisti. Ja Jums patīk krievu atnestā "kultūra" šovinisms un viss tas negatīvais,kas ar viņiem saistīts tad uz priekšu. Bet atcerieties, ka ir cilvēki, kuri grib dzīvot nevis krievu aziātiskā vidē, bet eiropeiskā. Lai ni Kreivija glābj pati sevi. visi cenšas tikt vaļā no sadarbības ar šo valsti, par Ukraina, kaut gan iesākumā Janukovičs pozicionēja kā prokrievisku kandidātu. Par Poliju un citām normālām valstīm nerunāsim. Pietiek jau ar Igauniju un Lietuvu, kuras arī cenšas samazināt savu atkarību no Kreivijas.
daunitis
d
Kāds SC? kāpēc viņi visi nesēž cietumā par pretvalstiskām aktivitātēm?
alberts
a
Ja latviesi kārtejo reizi NOBĪSIES - nenobalsos par - VL - tad ta arī bus - pie varas naks žīdi un vinu līdzskrejēji krievi.Ar TO arī APSVEICU!
to nazis
t
Tev no naida pret cittautiešiem jau drīz būs sabeigtas aknas, jo naids un alkohols abi darba vienādu ļaunumu. Nu un tavi pajoliņi no VL jau arī valdībā nebūs, to negrib ne ZRP, ZZS, pat Vienotībā uz to saktās ar dalītām jūtām
to to nazis
t
naids nav pret cittautiešiem, bet gan okupantiem un to pēctečiem. Gluži tāds pats, kāds bija krieviem pret hitleriskajiem okupantiem. Ja Jūs toreiz krieviem oponētu par naidu pret cittautiešiem, iespējams, karātos tuvākajā telefona stabā. Jūsu iespējamā iebilde, ka tie krievi, kuri šeit uzradās pēc kara, nav ne pie kā vainīgi, neko nemaina, jo arī lielum lielais hitleriešu vairums ne aiz labas gribas reiz ieradās Krievijā.
  • 3
  • 1
nazis
n
Tochs - Kremlja lakstiigala! Nebuus krieviem vara Latvijaa nekad, vari nomierinaaties un aizmirst savus sapniishus, vai arii paarcelties uzreiz uz Krieviju, ja tev tas kormpantu fashistiskais midzenis ir tik tuvs! Latvijaa nekad nepieljausim ko taadu izveidot! Par VL!
Točs
T
nav Kremlja lakstīgala, viņš ir Kremļa gailītis !
  • 6
  • 1
Papildinot sevi par Toč'as kunga r
P
Latvijai lojālie iedzīvotāji kā reizi ir apsolūtais vairākums ( 2/3 no valsts iedzīvotājiem),1989 sākumā latvieši neko vairāk par 52 % nebija, tagad 2011 tie ir 60% ( latviešus atrādu kā lielāko LR lojālo iedzīvotāju grupu), krievu(tie kas LV sevi uzskatīja par krieviem , ar milzīgu sovoku īpatsvaru tam starpā) 1989. 34%, 2011 -27% (krievus(vai tos kas uzmatas būdami sovoki),kā kodolu ap kuru pulcējas LR nelojālie iedzīvotāji) arī atrādu kā piemēru). Tā ka turpinoties tādām tentencēm 10 gadu laikā latvieši - 64-66%, krievu 22-23%,Latvijai lojālie būs jau ~70-75% iedzīvotāji, tā ka Kremlim pēdējā iespēja, ko par 99% nespēs izmantot.
Dr.xy
D
Cekistam Tocam: Jusu saimniekiem kremli driz pietruks lidzeklu lai varetu SC finanset.Viens no iemesliem ir tuvejais kremla Gazprom bankrots.Polija ir milzigas gazes ieguves iespejas.Pasreiz tiek slegti ligumi starp Poliju un ASV koncernu Fx Energy.Ta ka tuvakaja laika Jus busiet bezdarbnieks,un vel piedevam kandidats tiesas procesam par Valsts nodevibu.
TDI
T
he he he sacerējies vienacainais Toč'as kungs, 50 % procenti 50 procenti laiks pseidožurnālistam ( Kremļa lakstīgala)i iepazīties ar www.csb.gov.lv/images/modules/items/item_file_14376_2_20.pdf un tendencēm ko šie dati definē, un šie dati savukārt definē pilnīgi citu realitāti - latvieši beidzot kļūst par pārliecinošu majoritāti savā valstī, izkūp kā reizi nelojālo sovoku banda ( tai nav tautības, bet mēdz uzmesties par krieviem), šī reize ir tā ,kad Kremļa atkritumiem ir pēdējā iespēja paraut LV kursu turpat kur Janukovičs Ukrainu aizrāva, katra nākošā ja tas neizdosies Kremļa krančiem šoreiz,būs arvien lielāka vilšanās. To toč'as kungs lieliski saprot un dara ko saimnieki liek, mēģina Lv vidējo aunu ieborēt ,ka Kremļa sovoku gani LV ir stipri un vareni, ka bez viņiem nekā . Nekā Toč'as kungs nebija ,kā Kremļa sovoku ganītāji(SC,PCTVL) sēdēja aiz barjeras tā sēdēs līdz laika galam, vai pēc igauņu scenārija saprātīgākie ienāks V,ZRP,VL/TB.LNNK vai latviešu sovoku grupā pie ZZS un ŠRP/LC(un pabalstīs pašu nīstos latviešu oligarhus Lembi,Šlesi). NO WAY sovoki noveco un iznīkst daudzs daudz ātrāk kā latvieši, igauņi, leiši, poļi un ēbreji.
to TDI
t
Viņu to saprot, tāpēc ir tāda pērkamo mēdiju kampaņa, kompromatu cīņa un citas Biškekas Centra nelietības.
  • 2
  • 0
Teritoriālis
T
"Mākslīgi" veidota valdība ir īsākais ceļš uz 11.Saeimas atlaišanas referendumu, visticamāk, 2013.gada pavasarī. Arī, izveidojot valdību pilnīgi dabīgi, referenduma varbūtība jau ir liela, "mākslīgi" sastutētas valdības gadījumā tā tuvināsies 100% (jāsavāc tikai 10% parakstu) . Tik droši nevar prognozēt referenduma iznākumu, taču Saeimas atlaišanas iespējamība varētu būt 60-70%. Un tadā gadījumā "mākslīgās" valdības stutētājiem (vismaz tiem, kas stutēs no latviešu puses) 12.Saeimas vēlēšanas (otrās pēc kārtas ārkārtas) varētu izrādīties ārkārtīgi smagas.
viss jau labi
v
bet kad palasu par viņu Rīgas deputātu, kas piestrādā bērnudārzā par naktssargu.... nu piedodiet.
Uguns Naktssargam
U
Un pēc tam savu algu ziedot partijai?!
  • 3
  • 0
Naktssargs
N
Jā nu daudzi normāli cilvēki Dombrovska - Kalvīša - Šķēles - Emša - Birkava un daudzu citu izcilo latviešu ministru dēļ ir spiesti strādāt par naktssargiem
  • 2
  • 3
quo vadis?
q
Zatlers,saskjeljot veeleetaajus un nepievienojoties Vienotiibai ,jau SC IR ievilcis par vislielaako partiju,kas veidos valdiibu.Taa vinjs ,laikam,atpelna to,ka AAA palaida vinju ''''pie sprices'''' ar prezidenteesanu. Bet AAA ir jaaatstraadaa Maskavai.
Nu re,
N
tagad viss skaidrs par tiem 9. maija saietiem Pārdaugavā ! Žēl, ka piemirsāt vēl voblas - tad būtu pilns komplekts !
monitors
m
Eh, mīlīši komentētāji! Vobla ar vodku kopā ir nonsenss, ko izdomāja Freiberga vai viņas padomnieki. Vobla ir uzkoda pie alus, bet pie vodkas prasās gurķītis vai siļķe, vai ķilava. Tā ar to krievu ēdienkarti sastāv.
  • 0
  • 0
to cik lēti
t
vidējs krievs ir Kravcovs - ja zina, ka vidēji apdāvināts papagailis iemācās vismaz pāris svešvalodas gada laikā. Kravcovs, diemžēl, nav papagailis, tādēļ nevar iemācīties valsts valodu 20 gadu laikā - viņš ir vidējs krievs, viens starp tūkstošiem...
  • 5
  • 2
cik lēti
c
voblas, 9.maijs, treniņbikses - paskatieties uz sevi, vidējs krievs ir trīsreiz kulturālāks par šādu stulbu komentāru rakstītāju
  • 2
  • 5
Jozefs Šveiks
J
" Gan jau tas notiks, kad PCTVL un SC kopā ar 51% " - kad pūcei aste ziedēs, jeb kangaram Točam saprotamāk - kad vēzis kalnā nosvilsies. "Neredzēt to, kas notika Rīkojuma nr. 2 laikā, var tikai aklais." - Jā, patiesi! Saskaņās centrs aizstāvēja zagli un savu cīņas biedru RD Šleseru! Kaut ātrāk pie varas nāktu vL! - Točam atņemtu pilsonību un izmestu no valsts par dzimtenes nodevību!
Jozefs Šveiks
J
Šņabis. Baltkrievu šņabis!
  • 0
  • 0
Māzāk dzer vajag, Jozef
M
Mazāk dzert vajag lētu alu Šveikam
  • 0
  • 2
Jozefs Šveiks
J
Tas tiesa! :@ Drūmas pohas šodien!
  • 0
  • 2
Alkohols
A
ir slikts padomdevējs. Vēl sliktāks kā dusmas.
  • 3
  • 1
Andris
A
Mana valdība pēc 10. Saeimas vēlēšanām bija VL-V-SC. Bez redzamiem oligarhiem. Pēc nākamajā vēlēšanām es labprātāk redzētu profesionāļu valdību, kuru uztur VL-SC, jo paredzu, ka abu spēku samērs varētu būt līdzīgs. Tā saucamo centristu - zagļu un izšķērdētāju - valdīšana ir apriebusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas