Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SC: Nav pieļaujams, ka pensionāru ienākumi ir zem iztikas minimuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
Daudz,kas nav pieļaujams,....mūsu LR korumpētajai,kretīnu valdībai,...viss gaļigi pie tirsas....
kur AB?
k
Un kur tad mūsu diži ekonomiski gudrais prezidents guļ? Piedalīties Visagīnā mēs nevaram atļauties, bet deputātiem gūt politiskos bonusus uz pensionāru rēķina, to gan mēs varam atļauties. Kāpēc prezidents neko nesaka? Solīja tācu būt ekonomiski gudrs un aktīvs?
vēlētājs
v
76 deputāti šodien nobalsoja par bērnu atstāšanu bez iztikas līdzekļiem!
Neapl.minimumam jābūt 200 latu!
N
Rosinot paaugstināt pensijas neapliekamo minimumu tikai līdz 180 latiem,netiek ņemts vērā,ka iztikas minimums Latvijā nav pārskatīts kopš 1991.gada! Tādēļ pensijas neapliekamajam minimumam būtū jābūt vismaz 200 latu!
Gribu būt deputāc
G
Balso par mans un būs minimāla pensij 500 lat.
  • 0
  • 2
INTERESANTI!
I
Vai tad,piemēram,nacionālā apvienība "Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai?LNNK" uzskata,ka pensijas zem iztikas minimuma ir pieļaujamas? Domāju,ka nē! Kāpēc tad klusē un kaunīgi stāv malā? Varbūt nemaz negrib 11.Saeimā iekļūt? Vai nacionālistiem par iztikas minimuma nepārskatīšanu divdesmit gadu garumā un 22% PVN likmi maizei,kas tagad ir augstāka pat par PVN likmi avīzēm(kas jau ir pasaules mēroga absurds!!),pilnīgi nekas nav sakāms? Varbūt ļausim SC sastādīt pat valdību?
F....
F
kad krievija samaksās nozagtos simtus miljardu USD, tad vienotās krievijasfiliāles pārstāvis varēs pensionāriem Latvijā pielikt pie pensijas, patreiz tas ir vien kremļa filiāles populisms...
Rausēji
R
Un ka ļoti daudzām ģimenēm ar bērniem ienākumi IR zem iztikas minimuma - tas ir pieļaujami!? Pretīgie balsu zvejotāji un naivie, lētticīgie pensionāri kopā ir viens zābaku pāris - vieni sola, otri uz šī āķa uzķeras. Abiem vienalga - lai viss jūk un brūk, ka tik pašiem labums. Bērni lai iztiek ar nepilnvērtīgu pārtiku, lai dauzās pa ielām, jo vecāki nespēj apmaksāt pulciņu nodarbības, lai ziemā staigā ar kurpītēm, jo naudas zābakiem nav, lai... Galvenais, ka man pie pensijas 5 lati klāt. Fui!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas