Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

SC piedāvā budžeta projektu ar 2,58% deficītu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāsmiņa
l
Es vakar klausījos to Mamikina pārraidi, un ievēroju vienu. Lai cik pārliecinoši izklausījās argumenti, SC nav ievērojis pašu galveno - ne TP, ne LPP/LC, ne ZZS nekādā ziņā nepieļaus, ka visās siltajās valsts pārvaldes darba vietās sabāztajiem šo partiju darboņiem tiek samazinātas algas vai likvidētas viņu štata vienības, kā to bija iztēlojies SC. Tik gudri jau Jaunā laika ministri paši bija, bet laikam jau SC neklausījās, ko šie runā. Kā saskaņieši domā atrisināt šo problēmu, resp., mafijas pretdarbību? Un ko par šo saka Šlesers, kuram līdz ar minēto tiek kāpts uz varžacīm? Kāda družba ar Šleseru sagaidāma pēc šādām SC aktivitātēm? Otrs: kā SC domā atrisināt smago valsts amatpersonu korupcija problēmu un VID-valsts bijušo un dažu tagadējo augstāko amatpersonu kopīgā kontrabandas biznesa problēmu?
utopija
u
Grūti noticēt ar visiem piedāvātajiem nodokļu samazinājumiem, ka ir iespējams budžets ar tik zemu deficītu. Kā SC plāno segt sociālā budžeta iztrūkumu pēc likmes samazināšanas? Samazinās pensijas, vai? Tas pats ar neapliekamā ienākuma paaugstināšanu līdz iztikas minimumam - ideja jau teicama un vēlama, bet realitātē radīs milzīgu iztrūkumu, ņemot vērā algu krišanos. Bet nu pārmest SC neko nevar, kaut kā jārada troksnis, lai šie tiktu sadzirdēti. Par piedāvājuma pamatotību, tajā iedziļināsies tikai retais. Izskatās, ka SC pārņem Šlesera blefošanas taktiku.
pepe
p
Cik stulbiem ir jābūt šiem "komentētējim", kas noliek Urbanoviča piedāvājumu, tikai tāpēc, ka tas ir SC! Kur tad mēs tagad visi esam ar TP ,ZZS un JL "lācīti" u.t.t.-tikuši? Laikam jau apstulbuši, no laimes-cik labi!!!
pamela
p
Hrusčova solījums nepiepildījās - dzīvot komunismā,varbūt TU - Urbanovič,mūs ar sava kontrobandista pieredzi to paveiksi? Var taču vispār atteikties no nodokļiem,kā to proponē nepilsoņi,kuri par to pieprasa vēlēšanu tiesības. POLITMURGIEM ,tāpat kā meliem ir ĪSAS kājas.Nav jābūt ne Jakānam,ne Vašķim lai atspēkotu jūsu SUPERMELUS!!! JOŅ,ar meliem par premjeru NETIKSI!!Arī krievu elektorātam tas neiet pie sirds.Un tu esi TIKAI latviski runājošais!
agd
a
Kā var vienlaikus pazemināt visus nodokļus un paredzēt, ka to ieņēmumi ievērojami pieaugs?
ululiņš
u
Ticu, ticu, melo tālāk...
nn
n
nedomaju, ka tie ir realistiski piedavajumi.. papiirs paciesh visu
kā var nesolīt?
k
Bet kur ir palikuši labi atalgotie darbi, kurus Ušakova - Šlesera tandems solīja rīdziniekiem? Saputrošanas Centram nav ticamības.
nnn2
n
ja jūs ar 2011 gada budžetu izstrādāsiet ātri,tad balsošu pa jums nākamajās vēlēšanas,lai jums izdodas,jo šajā valstī strauji,kas jāmaina
Juris
J
Populisms
klizma
k
taas darbavietas ir taas pašas ko Šļesars apsoliija Riigaa? jebšu šiis buus taam klaat???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas