Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SC: Sociālie partneri neatbalstīs nākamā gada valsts budžeta projektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kola
k
...ko Gavrilovam jau miljoni sāk sadilt vai, ka viņš grib mūs atkal aptīrīt? Vecīt aizveries!
Dr.xy
D
SC,PCTVL,TP,LC/ LPP, PLL ,Kargins&co,Lembergs,Gavrilovs u.t.t.- SOCIALIE PARTNERI !!!!!!
No Orevela
N
Napoleons līdz ar suņiem, kas viņam sekoja, tagad uzkāpa uz paaugstinājuma, kur reiz bija stāvējis Majors, turēdams savu runu. Napoleons paziņoja, ka no šā laika svētdienas rītu Sapulces vairs nenotikšot. Tās esot gluži liekas, viņš teica, un tīrā laika šķiešana. Turpmāk visus jautājumus, kas attiecas uz darbiem fermā, izšķiršot īpaša Cūku Komiteja, kuru vadīšot viņš pats. Cūkas pulcēšoties atse­višķi un pēc tam paziņošot savus lēmumus pārējiem. Dzīvnieki jo­projām salasīšoties svētdienas rītos, lai salutētu karogam, nodziedātu “Angļu zvērus” un saņemtu rīkojumus nākamajai nedēļai, taču ne­kādu debašu vairs nebūšot. Par spīti šausmām, ko bija izraisījusi Sniedziņa padzīšana, dzīv­niekus šis paziņojums apmulsināja. Daži būtu protestējuši, ja vien prastu atrast īstos argumentus. Pat Bokseris juta neskaidru satrau­kumu. Viņš atglauda ausis, vairākkārt sapurināja cekulu un izmisīgi centās sakārtot domas, tomēr beigu beigās nespēja izdomāt nekā, ko teikt. Toties dažas cūkas pašas izteicās gluži skaidri. Četri jauni ba­rokļi priekšējā rindā izgrūda spalgus nepatikas kviecienus, pielēca kājās un visi reizē sāka runāt. Taču suņi, kas sēdēja ap Napoleonu, negaidot dobji, draudoši ierūcās, un cūkas apklusa un atkal apsēdās. Tad aitas ņēmās šaušalīgi blēt “Četras kājas – labi, divas kājas -slikti!”, kas turpinājās gandrīz ceturtdaļstundu un padarīja neiespē­jamu jebkuru diskusiju.
Jā-nu
J
Piekrītu! Kad visi pie siles omulīgi rukšķēja, viss bija vislabākajā kārtībā! Kad sile tukša, tad varonis tas, kurš ātrāk sāk bļaut, kaut pats turpat vien grozījies!
bucis
b
Protams, ka neatbalsta, jo tikai tā var apliecināt savu eksistenci! Ja godīgi, tad tie "partneri" nav vis partneri, bet pašlabuma meklētāji!
???
?
Gavrilov, kurš visvairāk izmanto naudas atmazgātāju pakalpojumus?
nu
n
Un kas no tā , vai atbalstīsiet , vai nē. Kur bijāt tā saucamajos treknajos gados , kad palīdzējāt Kalvītim un TP ierullēt valsti grāvi? Muldēt katrs gudrs.
hahaha
h
Vai tā saucamie uzņēmēji nevarētu paskaidrot kāpēc katram uzņēmējam un katrā uzņēmumā ir tā saucamās melnās kases? Ko DD konfederācija dara , lai uzņēmēji maksātu nodokļus? Katram bērnam skaidrs , kas notiek un kā uzņēmēji patiesībā rīkojas. Arī nodarbina cilvēkus bez darba līgumiem , nesamaksā algas vispār. Gavrilov , par ko tad tā cepšanās? Vispirms vajag saredzēt baļķi savā acī.
Revolt
R
Manuprāt atmodas laikmeta dziesmu svētku un biedrību vietā jāiestājās polītiskai cīņa pret buržuāzijas patvaldību. Mīts par privātā godīgumu un efektivitāti mājo tikai vēl liberālistu smadzenēs un tāpēc ir jāveic plaša nacionalizācijas programa.Šajā ziņā darbinieku arodbiedrības kalpo kā labākais katalizators kas tad valstij būtu jānacionalizē.
Vēlētājs
V
sc baigie jau nu atbalstītāji vai neatbalstītāji, kurš vispār tos sc ņem par pilnu, viņi tak ir analfabēti valodu neprot bet gudri spriest iedomājušies.....
Tā viš ir....
T
SC un socpartneriem vistiešākais sakars.Sociālie partneri, jeb latvijas darba devēji, ir PLL biedri un kopā ar SC veido opozīciju.
rex
r
Savā laikā Ļeņins teica, ka arodbiedrības ir komunisma skola. To pierāda arī neskaitāmie nemieri, grautiņi,, dedzināšanas un citas "proletariāta" protesta izpausmes, ka nereti beidzas pat ar cilvēku upuriem, ko redzam itin bieži tajās valstīs, kurās aktīvi darbojas arodbiedrības - arī to Ļeņins bija paredzējios, teikdams, ka, jo lielāks upuru skaits, jo vairāk asiņu, jo spēcīgāka kļūs komunistu partija. Klausiet vien arodbiedrību līderiem - vecajiem komunistiem un tiem pielīdzināmām personām - sagadīsim arī mēs savas Parīzes, Madrides un Atēnas. Vai to mēs gribam? Jeb varbūt tomēr mēģināsim padomāt paši ar savu galvu?
budžets
b
Nu un? Ne jau jūs par mani balsosiet.
nnn2
n
sociālajiem partneriem ir varianti,tik viņos neieklausās,jo tad būs jāmazina ierēdniecība ar,bet to jau Vienotība negrib,jo tak amatos jāsaliek savi cilvēki,lai vēl dabū no siles ko var,tāpat kā treknajos gados
nerullē!
n
Ja socialajiem partneriem būtu nopietni piedāvājumi valdība noteikti ieklausītos. Ja ir tikai kladzināšana un vaimināšana par ko mēs te runājam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas