Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SC un Jaunā laika līderi tikušies, bet vienojušies neesot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kj
k
Un aicinu braukt uz Riigu laij nobasotu par latviskajaam partijaam.Riiga ir pilna ar krieviem.Braucat balsot uz Riigu un balsojiet par Vienotiibu, Visu latvijai, ZZS.
kj
k
nu nebalsoshu par vienotiibu.shitaa tirlinja deelj....Braukshu no laukiem uz Riigu laij nobalsotu par Visu Latvijai
Edgars Dubiņš
E
Manuprāt, katrs vēlētājs balsos vadoties no savas sapratnes par notiekošo valstī un galvenokārt - no savas personīgās pieredzes. Tā sanācis, ka mani personīgi dziļi aizskārusi Latvijas likumdošana, kas ļāva apgādam "Jumava" par zagta teksta nopublicēšanu un izplatīšanu turpat vai triju gadu garumā ar citas personas - fiktīva autora - uzvārdu, izvairīties no kriminālatbildības. Tai vietā lai prasītu atbildību no ģeneraluzņēmēja (apgāds "Jumava") ar prokuratūras un kriminālizmeklētāju laipnu gādību tika panākts, ka vainu "piespieda" uzņemties juridiskai personai ar vidusskolas izglītību. Pieļauju, ka no 21. augusta LR valsts valdošās sistēmas cietušie (vai pamanījāt, ka priekšvēlēšanu laikā par sava pamatdara - likumu veiksmēm vai kļūmēm - netiek runāts?) nebalsos par pie varas bijušajiem politiķiem. Ja neizdosies ievēlēt tautas interesēm kalpot gribošus deputātus, tad, pieņemot budžetu, mēs iegūsim - budžeta vietā "katastrofu".
juk
j
jaunupam bus '' - '' no manis....
sēņotājs
s
Fomins un Bulis ēdis sēņu karbonādes,bet ārsti saka ka tā vaina pāries tikko viņi savās kabatās pamanīs čaukstošos latiņus.
KSV
K
Tikai nebalsojiet par 8.sarakstu un sevišķi par 7.numuru ,nebalsojiet par Baibu Rozentāli,jo viņas laikā veselības nozarē konstatēta liela,noziedzīga izšķērdība vairāku simtu tūkstošu apmērā.Tikai ne par 8. sarakstu un 7. numuru.
Durnis
D
Po ruski dorogoj jenotiņ... Jedzinstva pobedzit !!!
bbb
b
Es arī domāju, ka koalīciju jāveido tiem, kas iegūs lielāko tautas uzticību - Vienotībai ar SC. Savādāk jau nav jēgas iet uz vēlēšanām, ja tas, kas iegūst vairāk balsu, paliek opozīcijā.
klusais-2
k
Tu gribēdams,nevarēsi izsvītrot visus vecos TB celmus,jo Dobelis kandidē Zemgalē,Tabūns Latgalē,Aksenoks Rīgā,bet Zīle vispār nekandidē.Ja tu balsosi Rīgā,varēsi svītrot Grīnblatu,Rasnaču,Rākinu,Aksenoku un noteikti A.Bergholcu.Ja Zemgalē-tad Gerhardu,Dobeli,Strodu;ja Vidzemē-tad Jakrinu,Broku,ja kurzemē,tad Bērziņu,Griķi,ja Latgalē,tad Tabūnu-tas arī viss-vairāk veco TB celmu tu sarakstos neatradīsi.
Durnis
D
JENOTI + MASKAĻI tās taču ir tās eļertes sludinātās eiropeiskās vērtībās !!! Malotci...balsosim par Jedzinstvu...
Buba
B
Izskatās, ka tieši SC būs izvēlīgās līgavas lomā. Smagi, bet ja kampējus izdodos izmest mēslainē, varbūt jēlīšiem jābildina SC.
nu nu
n
ir risinājums balsošu tikai par Visu Latvijai , tas nozīmē ka svītrošu visus vecos TB celmus , tabūnus , Durus jobeļus , Aksonokus u.c. varbūt atstāšu tikai Zīli , vardu sakot balsis būs atdotas tikai par Visu Latvijai .
tante Minne no Vitempiskas
t
Nu vismaz Kristovskis pameklēs citu partiju, bet, ko darīs Ēlerte, nevienu neinteresē
gvvv
g
es ceru ka Vienotības smerdeļi vairāk nebūs pie varas
LOL
L
vai tas jenotēns tur bildē ir līderis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas