Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

SC vēlas saglabāt manevru iespējas, tāpēc pagaidām nepaudīs viedokli par Zatleru

Apvienības Saskaņas centrs (SC) Saeimas frakcija pirms Valsts prezidenta vēlēšanām vēlas saglabāt manevru iespējas, tāpēc pagaidām nepaudīs viedokli par iespējamo atbalstu pašreizējam prezidentam Valdim Zatleram.

To otrdien pēc aptuveni pusotru stundu garas Zatlera tikšanās ar SC deputātiem žurnālistiem atzina SC frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

"Būtu glupi no mūsu puses tagad teikt - atbalstām Zatleru vai nē, jo tas ietekmētu procesu," sacīja Urbanovičs, norādot, ka ātra pozīcijas definēšana par atbalstu kādam kandidātam noteikti mazinātu tā iespējas tikt ievēlētam.

Urbanovičs arī norādīja, ka nedomā, ka SC varētu virzīt kādu savu kandidātu. "Izvirzot savu kandidātu, mēs sarežģītu savu procesu. Gribam saglabāt manevru iespējas un neļaut iedzīt sevi stūrī," pauda politiķis.

SC frakcijas vadītājs arī uzsvēra, ka vēlas, lai būtu mazāk politisko spēļu un tirgošanās. "Negribam piedalīties politiskajā tirgū, mēs no tā norobežojamies, tāpēc pagaidām arī nepaudīsim viedokli par Valdi Zatleru," sacīja Urbanovičs.

Savukārt SC frakcijas vadītāja vietnieks Valērijs Agešins izteicās - viņam rodoties sajūta, ka bez SC atbalsta nevarēs ievēlēt nevienu prezidenta amata kandidātu.

Urbanovičs pauda, ka SC frakcija viedokli par prezidenta kandidātiem paudīs pēc izstrīdēšanās savā vidū. "Viedokli centīsimies noformulēt kādu laiku pirms vēlēšanām," viņš piebilda.

Politiķis arī norādīja, ka SC frakcija plāno ar Zatleru tikties atkārtoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas