Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

SC vēlēšanu programmā paredz atlikt Latvijas pāreju uz eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sligers
s
Domāju ka tā sabiedrības daļa, kura nelasa stulbus komentārus izdarīs šoreiz pareizu izvēli. Cik tad var dzīvot ilgi "greizo spoguļu karaļvalstī'. Agrāk meloja komunisti, tagad liberāļi. SC stāv uz sociāldemokrātiskām pozicijām. Ja pirms 21. gada Latvija to būtu ņēmusi vērā un veidojusi jaukto ekonomiku, šodien nebūtu ekonomiskā bedrē. Pietiek balsošu par SC. Lai nāk un strādā.
komentētājam KU - KŪ!
k
Visu Latvijai! nav DAUDZU GADUS bijusi valdībā! Tikai septiņus mēnešus , un tos pašus - opozīcijā! Tā, ka nemels niekus! Bet, kas attiecas uz TB/LNNK, tad jāsaka tā - Raivis Dzintars jau paziņoja, ka nacionālajā apvienībā jau ir veikta attīrīšanās no negodprātīgiem tēvzemiešiem. Par SC vispār nav ko runāt! Šī apvienība pilda Maskavas pasūtījumu, un tikai. Nevienam nav noslēpums, ka SC parakstījis sadarbības līgumu ar Putina partiju "Vienota Krievija". Un kamēr šis līgums netiks pārtraukts, nekāda sadarbība ar saskaņiešiem NEDRĪKST BŪT!!! Nesaku, ka krievu tautības cilvēki nedrīkstētu būt valdībā, bet TIKAI TĀDI, KAS IR LOJĀLI LATVIJAI!
monitors
m
Žēl, bet VL neuzklausa tevi, un sadarbojas ar SC bez jebkādiem nosacījumiem. Pēdējais piemērs - Štokenberga demisijas pieprasījums.
  • 0
  • 0
Es
E
Saskaņas centrs ir tadi pasi izadzeju kā PPL/LC un ZZS, ne par matu labaki. Tiesi tadi pasi, tikai atskiriba ir ta, ka viņi ir krievu partija un par viniem balso krievi.
KU-KŪ
K
Šausmas,krievi nāks pie varas un aizklapēs vēl robežu ar eiropu ciet.Neieviesīs eiro,ko mēs tad darīsim,kam pakaļā līdīsim.Labāk lai mūs drāž pašu bālēliņi nekā šitie krievijas nopirktie.Visu Latvijai, tēvzemieši vislabākie,daudzus gadus valdībā bijuši,nodokļus cēluši,tautas izceļošanu veicinājuši,valodu aizstāvējuši,par ekonomisko suverinitāti nedomājuši.
jautājums
j
lamāšanās = komunistu muļķa vienīgais arguments?
  • 1
  • 0
uja uja
u
Ej jūs, aunu bars, SC jūs tā neapzaga un nenoveda līdz nabadzībai, kā Tēvzemiešu Birks , Ārgailis, kuri tā aptīrija , ka palikāt bez biksēm. Vēl auro,idiņi.Laikam par visu to arī visuvarenais tā soda.
tam idiņam bez biksēm
t
Biškekas trolli, pārdod kompi un nopērc drēbes lai nav plikam jāstaigā :P visvairāk smīdina šitie nabaga apzagti gaudotāji pie dārgiem kompjiem.
  • 0
  • 0
matočkins
m
Pielieciet sākumā savai kličkai h un viss par smadzeņu daudzumu Jūsu galvā būs pateikts!
  • 1
  • 0
gd
g
Par eiro veel varetu strideties, bet parejais ir taads vajprats, ka pilnigi slikti paliek. Kursh vispar sho planpratibu izdomaa?
Steiner
S
Viss būs labi! - 1) SVF-u uzmetīsim, jo to mēs (SC) mākam vislabāk - galu galā, kā māca mūsu garīgais līderis Putins, SVF ir viens riktīgs jeņķu imperiālistu perēklis, kuru vajag izdrāzt; 2) eiro atliksim (lasi - noraksim), jo mums šā kā tā ir padomā ieviest krievu rubli - tā prasa mūsu vēlētāji; 3) valsts budžeta ienākumu daļu samazināsim līdz minimumam, bet izdevumu daļu palielināsim, lai šo valsti novestu līdz bankrotam - tad būs vieglāk uztaisīt vēl vienu 1940. gadu; 4) valsts valodas jautājums (lasi - pāreja skolās tikai uz valsts valodu) jānovelk līdz tam, kamēr visi latvieši aizmirsīs savu valodu un problēma atkritīs pati no sevis, bet Latvijā izveidosies tikai viena draudzīga sovjetu kopiena, kas runās tikai krieviski. 5) valsts pārvaldes un budžeta decentralizācija mums šobrīd dos priekšrocības Rīgā, D-pilī un Rēzeknē, vienlaikus tā mēs vieglāk sagrausim vienotu valsts modeli, kas atvieglos mums ceļu pie Krievijas-matuškas. Tas ir tas SC orģinālais "pienesums" (lasi - novest to nolādēto latviešu valsti ar pašu tās pilsoņu rokām līdz ručkai, lai paši sāk lūgties atbrīvošanu no neatkarības). Viss pārējais - jau tāpat ierakstīts "Vienotības" un ZRP programmās (piem., investīciju jeb attīstības bankas izveide utt.). Un tagad paskatīsimies: kas būs tie lāči un kirhenšteini, kas par šito bufeti nobalsos! Un paskatīsimies vēl ko: kas būs tie latviešu nācijas "labākie" dēli, kas šajā Latvijas kapraču sarakstā startēs. Un nekad šos vārdus neaizmirsīsim!!!!!!!
lux- tautas apmuļķotāji
l
Diemžēl daudziem prāts tā sačakarēts, ka tic arī. UN vēl par brīvu kliņģeri kritīs no gaisa. Ko tad padomju režima sačakarētam prātam vairāk vajag, kāds cits apsolās sagādāt to, kas katram pašam jāgādā. Nožēlojami ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jāsamazina to biznesa investīciju apmēra slieksnis, kas dod iespēju saņemt uzturēšanās atļauju Latvijā. _______________________________________________________________________________________ Ja ķīseļa upju solījums ir smioeklīgs un domāt tieši viņu elektorātām, kas ir tik pa nekompetents kā viņi paši, tad šis punkts jau vienkārši ir noziegums. Vai tad vēl nepietiek krievu cūcūibas, nekaunības??!!
pilsonis
p
Nākamis punkts pēc pārejas uz eiro atlikšanas ir pārēja uz Krievijas rubli. Komunisti un krievu nacionālisti apvienojušies zem SC karogiem un grib vest Latviju atpakaļ matuškas Krievijas apskāvienos.
Oskars
O
LABI , bet kāpēc nav apsolījums ARESTĒT - IZNĪCINĀT visus manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS VALSTS IZZADZĒJUS un PARTIJU locekļus , kuri ņēmuši KUKUĻUS .....!!!!!!
starp citu!
s
Jautājums pāriet vai nepāriet uz eiro ir tīri populistisks, jo lats tāpat ir piesaistīts eiro, un jo ātrāk šī pāreja notiks, jo labāk. Atkritīs arī naudas mijēju rūpals! Bet, ja domā piesistīt rublim, tad der atcerēties rubļa kursa un to satelītu - rubeļa un citu likstas!
tautas apmuļķotāji
t
"Apvienība rosina ieviest "nodokļu brīvdienas" uz laiku līdz trim gadiem, ieskaitot peļņas nodokli un nekustamā īpašuma nodokli jaunajiem uzņēmumiem, kā arī ārvalstu investīcijām noteiktās nozarēs. Prioritārās nozares ir ražošana ar augstu pievienoto vērtību, tranzīts un tūrisms." No kā segsiet izdevumus sociālajā sfērā - izglītībā, veselības aizsardzībā, apkalposiet ārējos maksajumus, maksāsiet algas izglītības darbiniekiem, ārstiem un pensionāriem pensijas? Solīt jau var daudz ko, arī komunismu, ja nāksiet pie varas, nu arī - ķīseļa upes piena krastos!
sola zimbabvi
s
Jaunu uzņēmumu dibināšana kampējiem un shēmotājiem ir ikdienišķa parādības, tāpēc tas var pārvērsties par kārtējo valsts izzagšanu un novest pie vēl smagākas ekonomiskās krīzes. Principā SC piedāvā padomju komandstila ekonomiku ar siltumnīcas apstākļiem izredzētajiem!
  • 8
  • 1
vilks
v
SC rullē !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lāsts par dobeli baķku kubuļiem lud
l
u.c. nācijas nodevējiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja par tribunālu
j
tad vl un čekas berezovska 'čečēni' grib šeit otru Čečeniju. Nuidu, karu, okupāciju. Tie nav čečeni, tie čekisti te =iebrauca jau PSRS laikā.................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pievienotie faili

Saskaņas centrs vēlēšanu programma

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas