Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SCP aicina valsts pārvaldē samazināt darba laiku, nevis atlaist cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Varbūt tomēr laiks runāt par to darba ražīguma paaugstināšanu? Ja ierēdņi bumbulēs to pašu laiku par mazāku naudu, tad darba ražīgums būs lielāks :) Ja prporcionāli algai samazinās arī darba laiku, tad nekā. SCP doma principā ir laba - bezdarbnieku vairošana ir slikta un pat bīstama. Tomēr SCP izpratne par šīs domas realizāciju atkal izskatā pēc balsu pirkšanas - tad pensionārus, tagad ierēdņus. Neko perspektīva šitāda politika tautai nav. Balsis jau sazvejos gan ...
dada
d
Uzblīdusī ierēdniecība ir uzblīdusī ierēdniecība - proporcionāli daudzskaitlīgākā un neefektīvākā valsts pārvaldes sistēma Eiropā. Tam ir visai mazs sakars ar to priviliģēto "sauju" "siltajās vietās", par ko notiek galvenā cepšanās. Arī tie, protams, jāizmēž, tomēr galvenais ir vismaz uz pusi vai pat par 2/3 samazināt visu sīko, nevajadzīgo ierēdnīšu varzu.
V.
V
Cienījamie komentētāji, pirms priecāties par uzblīdušās ierēdniecības tīrīšanu painteresējieties kas ir šobrīd atlaižamie. Diemžēl -uzblīdušās taukmūļu pārvaldes sauja - kā sēdējusi siltajās vietās tā arī turpina sēdēt un gandrīz par to pašu algu kā iepriekš, dažiem nomainīti amatu nosaukumi. Pārvaldes sauja turpina imitēt valsts pārvaldīšanu. Starp tiem 113000 atlaisto viņu nav !!
dada
d
Štoks nu jau atklāti iestājas par TP galvenā elektorāta - ierēdniecības - zināma apmierinātības līmeņa uzturēšanu un saglabāšanu. Uzblīdušās taukmūļu pārvaldes straujas tīrīšanas un efektivizēšanas vietā mēģina piedāvāt tās uzturēšanu standby režīmā, tā teikt, līdz nākamajiem "treknajiem gadiem". Sekli gan!
Lelle
L
Larīt!Tu nu galīgi esi aizgulējies! Kongresā programmu apstiprināja, vari paurķēties mājaslapā.
Lelle
L
Nekādi pasākumi te neko vairs nelīdzēs, ja nespēsim no ofšoriem un ārzemju bankām atgrtiezt nozagtos miljardus. Valsti gaida totāls bankrots. Tikai paliek neatbildēts jautājums: kuri būs tie, kam vergosim līdz trešajai paaudzei? Vai zviedri mūs pādos krieviem jeb paši ķēpāsies?
Vulkāns
V
Tas skan cilvēcīgi un saprātīgi, taču neatbilst peļņas gūšanas priekšnoteikumiem- tātad,pie mums, vismaz pagaidām - nereāli.
lno
l
Nu gan ppulisti:)
zvirbulēns
z
Kad SCP būs partijas apstiprināta programma? P.S. Štokij, kad Jūs sāksiet strādāt astoņas stundas dienā?
V.
V
Brašie komentētāji, cik saprotu ,paši vēl nav atlaisti no darba tāpēc var tik kategoriski spriest un saukt citus par mazizglītotiem sliņķiem, kā arī acināt tik atlaist visus ko var atlaist. Bezdarba finansiālās sekas ir problēmas viena puse. Milzīga sabiedrības daļa bez darba un cerībām pie tāda tikt ietekmēs pārējos, radot gan sociālas, gan emocionālas gan kriminālas problēmas. SCP ir viens no risinājumiem kā nepadarīt vēl vairākus tūkstošus bezcerīgus.
Aģents
A
Četru stundu darba dienu, saglabājot visādus labumus un izpriecas, mums solīja komunistu valdīšanas laikā. Mēs izlikāmies ka stādājam, valsts izlikās ka maksā. Tas viss jau vienreiz tā kā būtu redzēts. Atkārtošana - zināšanu māte.
terrr
t
"1000" laikam deldē krēslu kādā siltā vietiņā, kur savs prātiņš nav daudz jāpiepūlē un kur jūtas 100% pārliecināts, ka tuvākajā laikā netiks atlaists, ja jau tik STULBI vari izteikties!!!
Jautājums
J
Ar ko atšķiras "samazināts darba laiks" no algu samazināšanas?
Jah
J
Šito es nesaprotu... Katrs atlaists strādājošais taču varētu būt SCP vēlētājs, kamēr šādi "iekonservēti" darbaļaudis būst tendēti balsot par JL, TP u.c. labajiem onkuļiem iz koalīcijas.
1000
1
Pilnīgi garām! Tā ir lēna pieradināšana pie pusdarba, pusalgas, kuslas veģetēšanas un atbildības noņemšanas no sevis. Jālaiž vaļā ar steigu visi, ko var atlaist, bezdarbnieku pabalsti jāgriež nost tiklīdz ja bezdarbnieks nepiekrīt pirmajai piedāvātajai vakancei. Lai kustas, domā, dara!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas