Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP jaunās valdības veidotājiem prasa publiskot ekonomikas programmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
SCP mājas lapā programma ir jau no pagājušā gada! To tikai neredz ne Amurs, ne Zvirbulēns, jo viņiem nav izdevīgi to redzēt! Tagad var klaigāt, ka SCP nekā nav, ka Štokenbergs tāds un šāds! Visu cieņu Štokenbergam un viņa domubiedriem par stabilitāti uzskatos, vēlmi un arī iespējām mainīt ekonomisko un politisko kursu Latvijā !
āmurs
ā
Kas te ko strīdēties? Pabriks taču skaidri un gaiši paziņoja, ka viņi savu plānu un programmu publiskoōt tikai 10.martā. Cerams, tad jau būs jauna valdība un bez šiem abiem jefiņiem. Starp citu, tāda SCP nemaz vēlēšanās nav piedalīkusies, nesaprotu, ko tāda partija, tāpat kā PS , vispār sēž saeimā, ja tādu neviens Latvijas balstiesīgais pilsonis nav vēlējis.
zvirbulēns
z
Nu i paldies Dievam. Nezinu kādēļ, bet Jūs man patīkat, laikam tādēļ, ka esat godīga, kā cilvēks godīga :)))
Lelle
L
Viņš jau nav mans vīrs, lai man par viņu būtu jājūsmo! Kaut gan vīriešiem arī patīk, ka viņus paslavē. "Patiesā dzīve" savulaik mani arī intervēja, bet neprasīja ne santīmu. Tikai Terzens nobeigumā man pajautāja vai varot pienākt laiki, kad tauta sāks svilināt miljonāru villas tāpat kā Piektajā gadā, brīdi padomāju, ka viss attīstās pa spirāli un atbildēju ka var gan...tas bija pirms 2 vai 3 gadiem.
zvirbulēns
z
Žurnālā "Patiesā dzīve" ievietota intervija. Štokijs stāsta par savu dzīvi. Vakar lasu, lasu un nesaprotu, vai par šo interviju Štokijs samaksājis 1500 Ls, vai nē? Intervētaja tik sausi un pareizi nointervējusi, ka ašs slikti sametās. Nebūtu man tāds darbs, nemūžam nelasītu, knapi tiku līdz beigām. P.S. Es Tev. Lelle, pateikšu godīgi, nejūsmo par to Štokiju tik traki, nejūsmo, viņš ne tuvu nav tā vērts, jo vairāk par viņu uzzinu, jo šķebīgāk metās ap dūšu. Nezinu, kādēļ viņš tik dramatiski samaitāts, un taisni kā cilvēks :(((
jautājums
j
dodot iespēju naudas trūkumā nonākušajiem iedzīvotājiem parūpēties par sevi pašiem. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------- Kā šitais, lūdzu būtu jāsaprot ? Goda vārds, mulstu...Kas viņiem laupīt jāiet? Nu vadlīnijas...Oi, oi, oi...Pilnīga dzeja.. Kā tad tās darba vietas radīs? Vai nu nevajadzēja tomēr piestrādāt ?
Lelle
L
Nu beidz te čiepstēt! Kur Tu tik nepacietīgs?! Gan dabūsi to programmu un paspēsi vēl izkritizēt! Vadlīnijas ir, nu sāc jau tas izķidāt! Būs darbiņš...
Zigrfrīds
Z
Palūri scp mājas lapā - tur kreisajā slejā ir publicēta sakarīga ekonomikas programma, kas ir pats svarīgākais, jo uz ekonomiku balstās visa valsts.
zvirbulēns
z
Nu nav SCP programma, es pats brīnos kā viņus piereģistrēja reģistrā :)))
āmuram, zvirbulim, zīlītei
ā
kas jūs lasīt neprotat? pēdējā rindkopa šajā rakstā ir vairāk skaidru priekšlikumu, nekā TP spējusi uzražot visā savas pastāvēšanas laikā. valsts NAV bizness. valsts primārais uzdevums NAV ienākumu gūšana. valsts un vara vispirmām kārtām nozīmē atbildību par tās iedzīvotājiem.
dzeris
d
Atbalstāmi.
Lelle
L
Tu pilnīgi pareizi atķēri! Patrieks gan padomes un valdes, izķidās to parazītu armiju, kas sēž ministrijās(arī ministrijām pa rīki uz pusi!!!), aģentūrās, valsts iestādēs, kur katram $ūda vadonītim no 3 līdz pat 8 padomniekiem uz milzīgām algam un dažādām superprivelēģijām un, ja kāds slikti strādā, tad no darba prom neizmaksājot ne santīmu, nevis kā tagad - desmitos tūkst. Ls(dzelceļā bija pat vairāk kā 200 000Ls!!!), progresīvais nodoklis virsū(dārgas mašīnas,briljantus, zeltus un kažokus pingvīni nepērk), arī nekustāmiem īpašumiem kārtīgu nodokli(protams vienīgā dzīvojamā platība, piem. uz cilvēku 20-40kvm neaizskarami), bet to villu un lielo zemes īpašumu(uz kuriem nav ražošanas) īpašniekiem pēc pilnas programmas. Un kad atgūsim sazagto un nobēdzināto ofšoros un ārzemju bankās, arī par sazagtu naudu iegādātās villas siltās zemēs, mēs ne tikai varēsim pasūtīt SVF trīs mājiņas tālāk, bet pat daļēji atmaksāt ietaisītos parādus.
Zvirbulēnam
Z
Putniņ, Tu esi muļķis. Ja partija ir reģistrēta UR, tad viņiem programma ir. Ja viņi būtu zinājuši, ka Zvirbulēns visu laiku taisās par to pļūtīt šajā portālā, tad droši vien nebūtu nomainījuši nosaukumu no vārda "programma" uz vārdu "vadlīnijas"....
zvirbulēns
z
Štokija SCP pašai nav programmas, kaut kāda nesaprotama partija :)))
valdis
v
pirmie kas piedavā savu programmu,pārejie tikkai kam kādi krēsli tiks un gavenais naudas kresli

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas