Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP neatbalstīs valdības piedāvāto stabilizācijas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
leģionārs
l
Man tiešām gribētos redzēt, kā Kokins, Štelmahers, Štokenbergs šķirās katru gadu no kādas summas par labu valsts kasei... tas nav ļauni domāts, tas vairāk kā piemērs, kā labais piemērs, kuram sekot... ar to "pārbēdzēju" jautājumu tā drusku uzmanīgāk, SCP jau tā ir nelāga slava :( ka esot TP atzara (Kalvītis un Co) rezerves variants, saikne ar reālo politiku....
Lelle
L
Es iepriekšējos komentos atbildu uz Tavu jautājumu...protams, ka IR, tikai kretīni nav gatavi šķirties no siles, pie kuras piezīdušies ar saviem ilkņiem. Neesi naivs-paņēms tos miljardus un atkal sabāzīs savās ķešās, tāpat kā G-24 kredītu...Domāju, ka vismaz Šķēlem drīz neko nevajadzēs...un tad strauji viss mainīsies. Šodien runāju ar TP pagastvečiem, visi gatavi sākt protesta akcijas un pāriet uz SCP. Tā lūk!
Lelle
L
Kāda te vēl stabilizācijas programma?! Tas ir kārtējais tautas aplaupīšanas plāns!!! Skat, padomes i nekustās, ministrijās un Rīgas institūcijās kā visi sēdējuši, tā sēdēs un turpinās vēl sev prēmijas dalīt, tikai laukus "dubļu bridējus un vezumu vilcējus" samazina. Un kā ir ar to bagātnieku dzīvestelpām, katram pa mājai ar 1000kvm platībām, vēl n-tie dzīvokļi Rīgā...vot te būtu nodokļi jāuzšparī-20-30kvm uz purna un par pārējo lai bleķo, jo prestižāks rajons, jo lielāks nodoklis...nauda ripotu budžetā griezdamās... Uzsēdušies parazīti tautai uz kakla.
leģionārs
l
Ir alternatīvs, mazāk sāpīgs plāns, ko varētu realizēt SCP, būdama vadība? vai arī tiktu realizets šis te pats plans, tikai būtu iekarotas pozīcijas, kas ir katras politiskas organizācijas pašmērķis, lai attaisnotu savu eksistenci?
Lelle
L
Makoņtēvam šobrīd klājas grūti, Dieviņš sauc pie sevis...līdzko tas notiks, tā visa tā mafija sabruks un laidīsies lapās, jo suņi zina ko ēduši...zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu...
Lelle
L
PILNĪGI PAREIZI, jo tas nav nekāds stabilizācijas plāns, bet gan tautas kārtējās aplaupīšanas plāns. Atkāpieties, nejēgas!!!
skots
s
Tu šeit kladzini vienu un to pašu pie vairākiem rakstiem. Ja nemaldos, tad SCP viedoklis bija, ka valdība šobrīd izmanto vairākas lietas no SCP piedāvājuma, un nevis visu šo piedāvājumu viens pret vienu. Ir paņemti tikai daži priekšlikumi no SCP plāna, kas salikti kopā ar citiem risinājumiem un pa daļai arī pārgrozīti (piemēram, SCP aicināja nepalielināt nodokli bērnu precēm). Līdz ar to arī saprotams, ka SCP nevar atbalstīt valdības sagatavoto kompilāciju, kas pie tam būtiski skar tieši trūcīgo cilvēku stāvokli, bet maz piedāvā no ekonomikas stimulēšanas pasākumiem. Tāpēc aicinu Tevi domāt līdz tam, ko Tu saki, jo citādi pārējiem rodas priekšstats, ka Tu neseko līdzi notiekošajam un nespēj analizēt lietas kontekstā.
Nu nu...
N
SCP nav nekāda sakara ar Gati Kokinu, kurš ir Štokenberga partijā. Tik daudz jau nu vajadzētu zināt.
XXD
X
Godmanis aizstavj tos, kuriem ir akcijas un kuri sanem dividendes, aizbildinoties ar to,ka luk vin neesot ieplanojusis sva budzeta, kartejais Godmana bulsits un kalposana skele,s lemberga, slosere un citu blezu intereses, jo ka tad ir ar laikrakstiem? Cilveki tos jau ir pasurtijusi, bet nodokli tiek pacelti no nakosa gada, ka tad nu ar tiem, kuri intereses, kuri ir lielaka dala Latviajs iedzivtaji netiek aizstavetas?
Vai tas tiesa?
V
Vai tas tiesa, tas Gatis Kokins, kurš ir SCP līderis, ir tas pats Gatis Kokins, kurš būdams Parex viceprezidents organizēja pensiju referendumu, lai devalvētu latu?
patriots
p
Pieprasiet tacu,lai prezidents so psihiski slimo, visticamak, valdibas vaditaju patriec un elel ietriec sos kretinu minnistrus. Zivs pust no galvas, Latviajs valsts galva ir sapuvusi ka nav kur talak, nu jau ta vairs nesmird... Ir japatriec si valdiba, ir jaizveido jana valdiba kuru vaditu Inguna Sudraba un kura izveidotu ar izglitotiem, inteligentiem, spejigstradat, sapratigiem cilvekiem ministru kabinetu. Ka var uzticeties siem zagliem, meliem, korumpantiem vel aiznemties tik lielus aiznemumus, ja pavisam nesena pagatne tiesi Godmana valdibas laika tika izzagti, izlaupiti G-24 krediti par kuriem mes visi maksajam, bet daudzi, kuri bija pie siles, piepildija savas kabatas. Vai atkartosim velresi so pasu praksi? Kapec opozicijas partijas nenak klaja ar aizcinajumu visiem Latvijas pilsoniem, iedzivotajiem iesaistities masu mitinos,streikos, lai panaktu sis valdibas gasanu, Saeimas atlaisanu un arkartas velesanas pasludinasanu. Izskatas, ka Latvijas prezidents pats ir degradejies, brauc slepot, audzumeita iekarto residenti, tere naudu nesaprotot,ka pasam pirmajam ir josta jasavelk. Latvija nekas nemainisies, ja si valdosa banda, mafija, valdiba, Saeima, ierednu kasta netiks iztrenkata un energiski, spejigi, nesasmerejusies ar korupciju, zagsanu, meleim, godigi, patriotiski cilveki ieveleti, iecelti amatos.
Vai tas pats?
V
Vai tas Gatis Kokins, kurš ir SCP līderis, ir tas pats Gatis Kokins, kurš ir Parex viceprezidents?
GNK
G
Kaut tas tiem SCP nav īsti ar galvām kārtībā.
leģionārs
l
SCP ir kartīgi izvērusi visus par un pret? vai arī tas ir dziļās popularitātes krīzes veicinats solis? kaut kā SCP aizvien tālāk un talāk paliek no realpolitikas :(
nikns
n
Nost valdību, nost saeimu! Un galveno valsts finansu slakteri cietumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas