Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP pieprasa veikt revīziju "Valsts nekustamie īpašumi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līdumnieki
L
Par Kaijaka radiniekiem. Tēvs - rakstnieks Vladimirs Kaijaks, pēc viņa romāna motīviem veidots seriāls "Likteņa līdumnieki", māte - arī rakstniece Māra Svīre, stāsta "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"autore. Nora Kūla par Anitas Rožkalnes grāmatu "Zvaigznes šūpolēs. Rakstnieki - par dzīvi un literatūru."> "Taču, kā intervijas, tieši šīs divas bija laikam pārāk līdzsvarotas, jo mudināja šo lasītāju uz izteiktu miegainību. Manuprāt, daudz interesantāk būtu paurķēties kālab Kārlis Lazdovskis (Kārlis Bendrups 1959-1970) izvēlējās sev jaunu pseidonīmu: Vladimirs Kaijaks. Vladimirs?? Tur varētu iznākt stāsts pats par sevi. Māra Svīre, starp citu, ir Lijas Brīdakas māsa, un viņas latviski elegantā nom de plume izvēle izskaidrojuma nepieprasa. Tāpēc būtu interesantāk Svīri intervēt atsevišķi, jo Kaijaka zvaigzne, šķiet, spīguļo intensīvāk un met gaŗāku ēnu."
vai
v
Vai Kaijaks nav rada Krakopam- bij. aģentūras darbiniekam?
Lelle
L
Ne viens, ne otrs! Tiesisku valsti vajag, mīļā, tiesisku valsti! Un sākt tiesas procesus pret valsts izzadzējiem par biedinājumu nākamajiem varturiem. Citādi Šļosers tūliņ sāks izčakaret Rīgas domi...
Lelle
L
Kapēc neviens joprojam negrib runāt par šitiem, bet taisas atkal sodīt skolotājus, ārstus, mazos ierēdīšus: Edmunds Krastiņš (TP) — 110 499 latus, 02.03.2009 13:32 "Kāpēc Godmaņa kungs pieļauj, ka valsts svarīgāko un nozīmīgāko iestāžu vadītāji saņem no valsts atalgojumu, kurš ir nesamērojams ar partiju ielikteņiem izmaksātajiem zelta kalniem," sēdē sacīja Inguna Rībena (JL). Viņa minēja, ka 2007.gadā valdība ģenerālprokuroram samaksājusi 38 032 latus, Valsts kancelejas vadītājai — 49 610 latu, Satversmes tiesas priekšsēdētājam — 44 443 latus, bet bijušais Saeimas priekšsēdis Jānis Straume (TB/LNNK) par darbu padomēs pērn esot saņēmis 88 157 latus, Televīzijas un radio centra valdes priekšsēdis Lauris Dripe — 77 897 latus gadā, Rīgas domnieks Edmunds Krastiņš (TP) — 110 499 latus. "Godmaņa kungs mūs aicināja šeit domāt loģiski. Jūsu smadzenēs spēj šie skaitļi loģiski ievietoties?" sēdē vaicāja I.Rībena. Kritiski šo sistēmu vērtēja arī vairāku valdības partiju deputāti. Dzintars Ābiķis (TP) atzina, ka "padomes kalpo par patvērumu atvaļinātajiem politiķiem". Taču tajās strādā arī vairāku partiju ģenerālsekretāri, piemēram, Aivars Tiesnesis (TP). Partiju deleģētie pārstāvji uzņēmumu padomēs parādās partiju ziedotāju sarakstā.
Vija- lelle
V
Siles tuvums vai nezināšana liek runāt muļķības? VK dara savu darbu, un pašreiz ļoti labi, bet mums vajag valdību, kas viņā ieklausās!
Viss skaidrs!
V
Lellēm jau nav smadzeņu!
normunds
n
ĀKSTI , JŪNIJĀ BEZDARBS BŪS JAU 29% , BET NOTHING SPECIAL !!!!!!!!!!!!!!!! TIKAI CIETUMS TAI GANGSTERU BANDAI , AR VISIEM ŠLESERŠOFERDĒLĒNIEM UN TRĪS BRĀĻIEM PEDERASTIEM UN PADAUZU - SNIEGBALTĪTI..............................
Lelle
L
Un ja runājam par LVM darbību, tad es jūs tur izpurinātu kā lupatu maisus! Kādā līmenī ir mežu ceļu un meliorācijas projektu izstrāde?! Šausmīgā! Pie galda cepti...Un kādā līmenī ir šo objektu būvniecība? Vēl šausmīgākā!!! Un par ko tāda Gulbe pie jums tur saņem milzīgu algu, ja viņa nav absolūti nekāds specialists šajā jomā?! Par to arī padiskutēsim kaut kad...
mērglis
m
tur reviizijas sen nokaveetas , jau taukais Motte, kad ņirdza atklaati uz visiem likusargaataajiem ,sastraadaajuši tur ar visaam partijaam s...us ne pa knapo, VK tiešsam kliķes uzriidaamais vilceens ...
meitene
m
kas interesanti, kaijaks ir no TP. man jautājumu vairs nav :(
!
!
Piekrītu Jums. VK ir butaforija. Apskatīsimies kaut vai preses uzošņāto degvielas zagšanu no ierēdņu puses. Kas sekoja? Ir jau viegli tai Sudrabai tēlot rūpi, bet es zinu, ka rezultātiem jābūt darbā redzamiem.
Lelle
L
Nu kam vajadzīga institūcija ar simts cilvēkiem, kura savās revīzijās redz naudas izkrāpšanas shēmas, bet nedrīkst to nodot prokoratūrai izmeklēšanai?! Un kas tagad to darīs? Bet jādara ir un ar steigu jādara, kamē kretīni nav visus sazagtos miljardus notrallinājuši. matīsiņ, Tu galīgi nezini par manu kompetenci! Tas, ka kretīni piemerojuši likumus un valsts institūcijas savu shemu bīdīšanai, pat totālam muļķim redzams!!! Tieši tā "Kontrolē atklātās nelikumības nosūta ģenerālprokuratūrai, kas tālāk lemj par lietas virzīšanu!" Un saki man, cik tad lietas par šiem gadiem VK ir nosūtījusi Ģenerālprokoratūrai???!!! Izskatās, ka NEVIENU!!! Vismaz es par to neko neesmu dzirdējusi! Par to jau es arī runāju!!!
Rudā bestija
R
Beidziet muldēt. Ejiet strādāt!
matiss no meza
m
Beidz vienreiz muldēt!!! Tieši tev līdzīgo īpatņu dēļ mēs esam tur, kur esam! Kompetence nulles līmenī - tāpat kā lielai daļai politiķu! Jau pie kurā raksta izsaka pilnīgās stulbības. VK ir kontroles institūcija, nevis kriminālprocesa virzītājs. Kontrolē atklātās nelikumības nosūta ģenerālprokuratūrai, kas tālāk lemj par lietas virzīšanu! Izlasi beidzot arī kādu likumu un tad gudri muldi!!!
Vispār jau ir forši, ka ir tādi, kas var neiemksāt valsts kasē, to, kas jāiemaksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Raidījums: VNĪ tērēs 6 miljonus jaunas ēkas iegādei vai būvēšanai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas