Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP rosinātajai izmeklēšanas komisijas izveidošanai par "Parex" nav opozīcijas atbalsta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
JL&SP par to, savu valstij un tautai neatbildigo un glevo negativo nostaju PAREX izmeklesanas komisijas sastadisanas proponejumam, neb vai netika uzaicinatas jaunas valdibas jaunaja koalicija ...!!!
emis
e
Kauns JL un PS ! Malači SCP!
????
?
Roka roku mazgā.
Juta
J
Tā nav opozīcija JL, SC utml. klauni. Neko vairāk par brēkāšanu piedāvāt nevar. Sēž tajā pašā Saeimā gadiem un neko nav panākuši, jo barojas taču no tās pašas siles. Un viss tas šmuguls ar Parex būtu gan kādam jāzimeklē, tikai kas šajā valstī būtu drosmīgs un nekorumpēts to darīt?
cinītis> šausmas
c
"Bankas ir bīstamākas nekā armija". Tomass Džefersons "The Writings of Thomas Jefferson", New York. Jāpiebilst - ja bankas rīkojas mērķtiecīgi. Par "Parex" mērķiem jāpajautā bankas bij. vadībai.
Dārznieks
D
Ir aktieri, viesaktieri un brīvie aģenti. Pirms pāriešanas citā teātrī - tas jānopelna.
Orange
O
Interesanti, kāds ir patiesais iemesls? Vai tiešām JL un PS ir tā paša teātra aktieri kurā strādā TP? Teātris (teātrim ir kāds īpašnieks) ir viens, atšķiras tikai lomas. Teātra uzdevums ir īpašniekam nodrošināt peļņu.
Kaspis
K
PS un JL pareizi dara, ka neiet šo populistu pavadā! Vai iepriekšējiem komentētājiem būtu jāatgādina, ar ko beigušās visas iepriekšējās parlamentārās izmeklēšanas komisijas? Tieši tā - ne ar ko, ja neskaita izsmieklu! Tā ir lieka laika un naudas izšķiešana.
karlis
k
JL un Pisa uzpirkti...kas viniem slepjams?
šausmas
š
Tas ir pilnīgs Latvijas Republikas intelektuāls bankrots, ka līdz šim vēl nav atradies neviens GUDRS DIEZGAN EKSPERTS, kurš varētu tautai izskaidrot - kas notika ar Parex banku? Kāpēc bankrotēja, vai valdība to pārņēma pareizi, un kam tas viss ir izdevīgi?
Sumbrs
S
Vismaz pašreiz TĀ vairs nav opozīcija. Tikmēr, kamēr "īstā pozīcija" tiem gar degungalu grozīs silīti, arī tie uzvedīsies kā pozīcija. Štrunts par visiem pareksiem un tautas naudu!
leģionārs
l
Jūs lasīt mākat?
Pravietis
P
:) protams, ka atbalstu negūs, jo SC ir Vaļeras projekts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas