Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP savs finanšu ministra kandidāts - Egons Liepiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu nevajag grūzt E.Liepiņu zem tā bezcerīgā tanka, kurš iestidzis dziļi purvā, ķēdēm!!! Pietupīsim pagaidām, jo viņš vēl mums būs dikti vajadzīgs, kad īstā stundiņa sitīs...
rebeks
r
Vienīgi šim kungam personīgās kašķīgās rakstura īpašības gan varētu būt traucēklis stabilitātei viņa vadītajā ministrijā. Tomēr-varbūt, ka reiz vajag kādu riktīgi pedantisku un nežēlīgu ministru, lai visi dabūt trūkties.
kriete
k
ES arī atbalstu, bet lēmums lai ir pie Dombrovska. Izskatās ka mūsu valstī lietas sāk iet uz labo pusi.
Čaks
Č
Tu tak izlasi rakstu. SCP ierosina neviss pieprasa Liepiņu iecelt par ministru. Kaut kāds marasms. Kad beidzot sakarīgi cilvēki ir ar mieru uzņemties darīt darbus sabiedrības interesēs, uzreiz sākas noriešanas un neuzticēšanās kampaņa. Vai piekopjot šādu stratēģiju mēs jebkad tiksim atpakaļ uz ceļa?
ceplis
c
...Egons Liepiņš ?...tas takš mans klases biedrs!....1958. gadā dzimis un motobraucējs?
žurka
ž
štobrikiem tikai viens prātā - polittehnoloģija un zīmēšanās. It kā abi TP bijušie ministri nezinātu, ka finanšu ministrs vienmēr iet pārī ar ministru prezidentu. Izņēmums bija Godmanis un Slakteris. Tāpēc jau iznāca Nothing special. Nosauc Liepiņu labi zinādami, ka nav nekāda riska, ka Egoniņam varētu draudēt nežēlīgā 700 miljonu griešana budžetā. Tāpēc jau var atļauties tēlot grūtdieņu un bāreņu aizstāvjus. Lielākus ciniķus par štobrikiem nezinu. Īstā TP vismaz neizliekas par godīgiem cilvēkiem un nespēlē uz lētticīgo jūtām.
neskolotājs
n
par skolotaaju atvaļinaajumiem; Juus liekat priekšaa skolotaajam atvaļinaajumu 4 nedeeļas , tad vasaraaa 2 meene;sus kameer nav skolaa ko dariit ir jaamaksaa pilna stavka , kaa nekaa likumdošana neļauj tureet darbinieku bez algas , veel buutu saprotams taa; apreeķina atvaļinaajumu kaa visiem normaali par 28 kalendaara dienaam , atvalinaajumaa var pavadiit visu vasaru , naudu saņemt uzreiz vai triis daļaas , peec veeleešanaas ...
buba
b
Stulbi un bēdīgi, ( jo minprezis un fin.ministrs KĀ LIKUMS, ir no vienas partijas, tātad jēlīši šo portfeli nemaz nevar atdot) un tad jau nevarēs vienoties ar visu labējo opozīciju, tādējādi mazinot lielāko zagļu, kampēju, buldozeru iespaidu un iespējas. Tātad taukmūļu akcijas atkal aug, vai nu (bijušie? taukmūļi starp citu) SCP to grib vai, nē ....
Vērotāja
V
Ideja laba ! Izklausās sakarīgi ! Dombrovski domā domā ! Un izdomā !
Mildiņa
M
Priecājos, ka jaunais kandidāts ir gatavs bāzt galvu pat tādā korumpantu midzenī kur galvenais noteicējs ir ne tikai Jakāns, bet šeptmanis Vaškevics. Uz priekšu, tas gan būtu lieliski, ja Dombrauskis paņemtu tik , kā izskatās, kompetentu cilvēku kā Liepiņš!!!!!
Tā arī
T
Uzreiz jau bija skaidrs, ka SCP mēģinās jaukt gaisu un traucēt Dombrovskim darboties. "Mākoņu" āžakāja lien no šīs partijas laukā pa visiem galiem. Domāju, ka Dombrovskim uzreiz būtu jāpasaka, ka iztiks bez abu demagogu štrunta balsīm. Āksti!
no laukiem
n
Aizvien esmu bijis pārliecināts, ka SCP ir sapulcējušies gudri un zinoši cilvēki.Egons Liepiņš ir viens no viņiem.Tādiem var uzticēt valsts vadīšanu, jo viņiem raksturīga vēl viena lieta- godaprāts un spēja valsts intereses celt augstāk par savām privātajām.Ar tādu cilvēku ienākšanu valdībā ir cerība, ka valsts nozagšana un izlaupīšana ies mazumā.Citādi visādi Šleseri, Šķēles un viņiem līdzīgie slēpjoties aiz valsts vārda Latviju ir noveduši līdz ubaga spieķim.Tā kā ar abām rokām balsoju par Egonu Liepiņu!
Ortos
O
Jā, cerams jaunais kandidāts spēs izrūnīt visus nekompetentos un korumpētos valsts pārvaldes darbiniekus
vēlētājs
v
Konstruktīva, laba ideja. Atbalstu. Bet lēmums jāpieņem Dombrovskim.
Kaifs
K
Super! Nu mums arī savs Baraks Obama - līderis, kompetents, gaišu skatu un pie visa vēl labi izskatās. Nu īsts Egons Obama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas