Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SCP un PS gatavas, ka jaunajā valdībā būs tikai JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kuulaps
k
uzticiibu zhurnaalistikai nerada fakts, ka aiz kalnietes uzvaarda ir SCP...
puķe
p
cik samaksāja Jaunajam laikam,tagad par jums vairs mūžam nebalsošu un domāju pārējie darīs tāpat
neitro
n
Manuprāt, JL nav līdz galam izdomājis, sperot šo soli. Tāpat jau viņi izskatās stipri nenopietni, divreiz nedēļā pieprasot kādu atkāpšanos, kas vienmēr beidzas ar neko. Kā viņi iedomājas veidot kopīgu valdību ar Šleseru? Ne mirkli nešaubos, ka Satiksmes ministrija paliks viņa pārziņā. Un ja vēl zaļie mēģinās ieskapēt Lembergu? Aivaram taču jādara viss, lai mēģinātu izsprukt no atbildības. Jau tagad skaidrs, ka valdības veidošana beigsies, nemaz nesākusies, un laiks atkal notērēts. Zatleram nekavējoties jāizsludina ārkārtas vēlēšanas, citādi paies pusgads, un mēs būsim tieši turpat, kur šobrīd. Godmaņa nogāšana gan situāciju ļoti sarežģījusi, bet vilcinoties būs vēl sliktāk.
Terorists
T
Pareizi ir. Uz nākamajām vēlēšanām viens sakomproimitējies konkurents mazāk,un vēl daļa no elektorāta pievākts.Latvijas politiskajā dzīvē izrāde turpinās un ar katru dienu kļūst jautrāk.
Berta
B
Re, štokenbergs saka: "....tik dziļā politiskā krīzē pie esošā Saeimas sastāva nav iespējams konstruktīvi un kompetenti strādāt, lai izvestu valsti no krīzes", bet pēc Tavas formulas aiz borta paliek ne tikai TP, bet arī SC - tas nav reāli! Otrkārt, lai cik LPP/LC būtu apvainojies uz TP par šo mēnešiem ilgi plānoto LPP/LC nostumšanu no siles, viņi viens bez otra nespēj dzīvot, jo abas partijas barojas no Šlesera laupījumiem. Un tos nu gan TP negribēs zaudēt, jebšu TP iedarbinās citas sviras, kuras arī pašiem var izrādīties liktenīgas.
Svarāns
S
Lelle paliks gribot vēl uz kādiem 10 gadiem.:))
Lelle
L
Nu pasaki, lūdzu, ar ko ZZS un LPP/LC labāki par TP?! Drīzāk es redzu JL+SCP+PS+SC, bet tur nesanāk kvorums. Tā ka risinajums ir viens-ārkārtenes. Ja tas dunduks tai pilī to nesapratīs, tad tauta atkal būs ielās, jo JL šos bandītus neizglābs no tautas neuzticības, vienīgi paši būs zaudētāji.
zvirbulēns
z
Būs šāds variants JL 14 + TP 21 + ZZS 17 = 52
zvirbulēns
z
JL 14+ PS 7+ SCP 2 + TB/LNNK 5 = 28 Bloks, ZZS 17 = 45 + LPP/LC 10 = 55, kātībā TP aiz borta
Lelle
L
JL arī ne visi domā vienādi(daži, iespējams, paņems pēdu no JL) un, ja tagad JL patiešām iesaistīsies šinī bandā, viņi sevi var norakstīt... jo labāk, vairāk balsis tiks SCP. Iekšēji esmu pārliecināta, ka tur nekas labs nav gaidāms šā vai tā un ārkārtenes ir neizbēgamas.
nu, dariet kaut ko, SCP,JL,PS,
n
lai nepieļautu TP pārstāvju nākšanu pie varas!!!
zvirbulēns
z
Jā, apmēram tā :)))
ciniķis
c
Viņi tiecas pēc varas vienīgi tāpēc, ka redz tajā līdzekli savu mērķu sasniegšanai. Skaistie vārdi, ar kuriem viņi ir tik devīgi priekšvēlēšanu kampaņu laikā, ir tikai aizsegs. Praksē demokrātija ir tikai finansu grupējumu cīņa par varu. Pārējais – retorika, kas domāta vienīgi mietpilsoņu muļķošanai. Uzvar tas, kura solījumi izskatās ticamāki un dabiskāki. Lai varētu uzvarēt šāda veida sacensībās, nepieciešams, pirmkārt – finansiāli un administratīvi resursi, otrkārt – balstīties nevis uz reālām iespējām, bet uz tautas vēlmēm. Ja tauta grib visu un uzreiz – tas nozīmē, ka uzvarēs tas, kurš varēs tautai iestāstīt, ka viņš arī dos tai visu un uzreiz. Protams, ne par kādu priekšvēlēšanu solījumu izpildi nevar būt ne runas. Tauta šeit aicināta piedalīties tikai bezmaksas masu skatā, lai piedotu valsts varas sagrābšanai likumības ilūziju
darkYuris
d
tur jau i tā sāls, zvirbulēn. godīgus politiķus ar uguni meklēt. JL, ZZS, TP, SCP, SC - tās tikai birkas.
zvirbulēns
z
Paldies par skaidro, loģisko viedokli. P.S. Man gan nelāga nojauta, ka JL nodos visu, ko vien var nodot, lai īslaicīgi būtu varas partija. Visu izšķirs domāšana, ētika un morāle. Vara, tā ir viena riebīga lieta, bet to grib tik daudzi. P.S. Bet, lai kā arī nerisinātos notikumi, viss uz labu, varēs skaidrāk redzēt, kas ir kas :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas