Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SEB vadītāja: nevar teikt, ka devalvācija atrisinās visas Latvijas nelaimes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Devalvacija pec definicijas ir pirktspejas samazinajums. kas automatiski izsauc nesamerigu inflaciju. Bijusi koalicija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) noveda Latviju bankrotaa. TP tur ir ipasha atbildiba sakot ar 51% inflaciju 4.5 gados.
www
w
Es domāju .... tie 300 miljoni gadā sastāda kādus 2 % no IKP
www
w
Pasaki kaut vienu labumu ko varētu dot devalvācija? Latvijas eksporta atbalstīšanu uzreiz izslēgsim, jo tāda faktiski nav - tie 300 miljoni gadā sastāda kādus % no IKP
Kāpējs
K
Vainīgi vnm ir kādi " melnie spēki no malas" nevis pašu valdība, kas nespēj savā valstī lietas kārtībā uzturēt, kko noregulēt un kontrolēt! Es savās mājās neļauju citiem sūdus vārīt! To var darīt tikai ar manu atļauju! Vai klusējot izteiktu piekrišanu, ka tas ir bijis Zviedru gadījumā šeit Latvijā!
bimbam
b
Padomā ar galviņu!
lats
l
Kamēr Latvijai kāds aizdod naudu, tikmēr var arī ļurkāties visādos veidos. Kad naudas plūsma mitēsies, tad arī būs klāt lielais patiesības mirklis un lietas nostāsies savās vietās. Paliks valsts nosaukums himna, karogs, vairāk nekā...
Ekonomists
E
Paskaidro, kādā veidā devalvācijas procesā nauda tiks atņemta maznodrošinātajiem? Ja nesaproti, ko runā, tad izmanto lielisko iespēju paklusēt.
Li
L
Devalvācija bija jāveic sākumā, kamēr "turīgais gals" nebija visu uz citām valūtām samainījuši. Tad visi maksātu godīgi, bet šobrīd nauda tiks atņemta atkal tikai maznodrošinātajiem.. :( lūk kā būs, un pēc devalvācijas, samainot naudu atpakaļ uz latiem, uzminiet, kurš būs ieguvējs...
Li
L
Jā, par kļūdām.. "izeltu" vai izceltu? :)
Ekonomists
E
Tieši otrādi. Devalvācija ir vitāli nepieciešama, lai ekonomika atgūtos. Pretējā gadījumā ilgstoša stagnācija zemā līmenī.
borcinsh
b
...devalvacija pirms € ieveshanas - leena latvijas ekonomikas naave !
zvirbulēns
z
Jā, lokās, šķobās, nu īstens feodālis. Devalvācija ir nokavēta, un tieši pateicoties bankām (zviedriem).
dzeris
d
Nu tā ļoti diplomatiski - tā nevar teikt, un arī tā nevar teikt, domāju, viņa pati nezina, ar ko tas beigsies un kā būtu pareizi, jo Latvijas izvēlētais ceļš ir unikāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas