Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sedas purvos pazudušos makšķerniekus meklē jau 70 cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
S
S
Es nesaprotu tādus cilvēkus,kas var komentāros rakstīt kkādas bezjēdzīgas stulbības... rodas tāda sajūta,ka viņi ir laimīgi,ka kkas tāds notiek,jo var šādā veidā "izklaidēties" ... :( HEI,MUĻKI !!! jŪS NESAPROTAT,cilvēkiem ir notikusi nelaime un tā vietā,lai rakstītu muļķības,būtu uzmundrinājuši ģimenes,kuras gaida mājās savus mīļos ... Pazudušo vīru ģimenēm,es novēlu,lai DIEVS ir ar Jums,un lai Jūs ātrāk sagaidat savus mīļos mājās sveikus un veselus !!!
Krievs
K
jalej sudraba sirups, ka Uzvaras paradee Maskavaa
Krievs
K
mums nav bendzina, krize tak.
..
.
Kam dēļ tagad saukt par kautkādiem dzērājiem..Tie ir ļoti sajēdzīgi cilvēki + mākat lasīt par helikopteri,nav iespējams,jo no zemes nevarot redzēt pat koku galotnes..
Paula nīdējs.
P
Padomā ko saki pajoliņ!
Pauls
P
Varbut zivis jau apedusas makskerniekus?
ZT
Z
Kamēr labs laiks varbūt ar deltaplāna tipa lidaparātiem mēgināt meklēt.
cilveks
c
Lai veicas glābējiem atrast vīrus sveikus un veselus
cilveks
c
oho. cilvēks pa latviski raksta. tev baigi labi sanak vispār. un kur tu biji agrāk. nu tagad vismaz patīkami lasīt.
XXL
X
Lai veicas glābējiem atrast vīrus sveikus un veselus!!! P.S. Stāsts par to kā trīs ģimenes dzīvo neziņā un cer sagaidīt mājās savus mīļos nav pats piemērotākais, lai bārstītu savas asprātības.
Notiek meklēšana
N
"Pat nepieļauju domu, ka viņi varētu būt noslīkuši. Viņi ir pieredzes bagāti, stipri vīri. Un laiva viņiem ir plastikāta, kas negrimst," portālam sacījusi pazudušā Vladislava Pormeistera māte. Viņš kopā ar saviem draugiem Bruni Kazaku un Agri Meļķi Sedas purvā pazuda TREŠDIEN, 17.novembrī. Visi 3 devās makšķerēt, bet mājās neatgriezās. Sedas dīķa krastā ir atrasta Pormeistera jaka, arī mašīna stāv neskarta, ūdenī atrasti airi, bet ne laivas, ne cilvēku nekur nav. Pormeistera māte portālam stāstījusi, ka tīrelī pazudušos meklē ap 70 cilvēku - glābēji, zemessargi no Sedas, Valkas, Cēsīm, arī ģimenes locekļi un draugi. Visvairāk tuvinieki pārdzīvo to, ka nevar panākt, lai paceltos gaisā helihopters. Ceturtdien, 18.novembrī igauņi bijuši gatavi lidot, taču lidojums atcelts sniega dēļ, bet tagad esot migla. Latvijas oficiālās personas, pēc tuvinieku vārdiem, joprojām spriež, var vai nevar sūtīt helihopteru. "Vistrakākais, ka ir tumsa. Jādomā jau lai nepazūd arī kāds no meklētājiem. Viņi ir izmirkuši, nosaluši. Katra minūte te ir svarīga. Stāsta, ka tur {Sedas dīķos} varot maldīties dienas 4 - 5, kamēr iznākt laukā. Mēs varam tikai ticēt un cerēt un vēlēties, lai mūsu valstī cilvēks ir tāda vērtība, ka tā glābšanai tiks izdarīts viss iespējamais un nekavējoties," teic tuvinieki.
Jātic
J
Jātic, ka viņus ATRADĪS... Pats sedas dīķos bieži vien copēju, platības tiešām ir lielas. Ir vairāki dīķi, uz kuriem var tik stumjoties pa ļoti šauriem kanāliņiem, vai arī pārvelkot laivu, un vispār pirmajās reizēs, kad tur braucām, bieži vien nomaldijāmies, jo ļoti grūti tur orientēties. Domāju, ka tiešām ir neliela iespējamība, ka šie vīri var atrasties uz kādas nomaļākas salas kādā no dīķiem, pieņemot, ka laiva apgāzusies, telefoni samirkuši, bet paši izpeldējuši līdz kādam cietākam zemes pudurim. Lai dievs dod, ka tā ir! Sedas purva dīķos agrāk bija kūdras raktuves/purvs, kuru pēc tam uzpludināja par ezeru...
***
*
Varbūt kādreiz pievaldi mēli, lai neizskaties pēc idiota.... Pēc sevis spriedējs...
***
*
Nē!Tie vienkārši ir forši puiši, kuriem ir jāatgriežas...
bad boy
b
NLO

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas