Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņa rosinātajā pārbaudē neatrod policistu pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ikl
i
Policijas darbinieki tak nestrādā rūpnīcā un nevirpo detaļas.Dežūrdaļās ir maiņu darbs,citi atvaļiņājumā,citiem brīvs par iepriekš pārstrādāto,cits varbūt nāks darbā vakarā..Kur tad jābūt pilnvarotajam-kabinetā vai apkalpojamā teritorijā.Priekš kabineta ir pieņemamais laiks.Jebkuram operam nemaz nevar pierādīt ko viņš tajā laikā darīja,sēdēja slēpnī,veica aptauju par 2005 gadā nozagto zaptesburku,veica detektīvdarbībi.Kur rezultāti ?Piedodiet-nesanāca !
A.
A
Nu smieklīgi! Un tāds darba grafiks ir policistiem! It kā nedēļas nogalēs neviens noziegums nenotiktu, it kā zagļi un citi arī strādātu, līdzīgi kā policisti - poliči piektdien iet stundu ātrāk uz mājām, nu, mēs ar' līdz pirmdienai nezagsim! :-))
Ara, diedelniek, ara!
A
Lieljuksim pedejais laiks pasam iet majas. 37 no 90 bija atvalinajuma. Paliek 53, no kuriem "dala" bija palaista majas atrak. Vel zinams, ka iecirkni parbaudes laika bija 3 policisti. Tatad 50 no 53 ari ir ta "dala". Nu, ko - nevar strideties... Savukart, parbaude attieciba uz Ziemelu iecirkni tiek noskaidrots, ka Seglinam taja diena vismaz pieckarsojas: konstateto 4 darbinieku vieta iecirkni izradas "bija 22". Es Seglina vieta tadu nirgasanos nepaciestu... Par policistiem skaidrs ir tikai viens - ka strada, ta maksa! Un lai neciepst, ka par maz...
spd
s
Viss jau it kā skaisti, BET (copīrait - Godmanis) kā tas nākas, ka iecirknī 50% darbinieku nav uz vietas un policijas darbs var tikt kvalitatīvi izpildīts? Vai nu darba apjoms ir mazs, vai arī darbinieku skaits ir daudz par lielu.
Jāaaaaā
J
Da jau kuro reizi šis ministrs brūķē muti. Gan par KNAB naudām, tad Loskutovu, pēc tam par Juraša pseidopārkāpumiem. Varbūt reiz pietiks. Pietiek šo izlaidību norakstīt uz jaunību.
edmunds
e
un kaa tur policistiem-invaliidiem palika? cik un kaa ir sodiiti?
jusis
j
labi, ka nepaspēja visus atlaist. Būtu liela tiesāšanās un Segliņam nesmukumi
ha
h
Un būtu brīnums ja atrastu... Vai nu paši sevi iegāzīs. Kā zināms, tad policists policistu nekad nesodīs par ceļu satiksmes noteikumiem, sīkiem noziegumiem utt. Un kāpēc lai te būtu citādāk?
hess
h
"Liela brēka, maza vilna", sakāmvārds:D
purn's
p
mums ir iekšlietu ministrs - balamute
00000oo!
0
karoče atsmērējās, tas viss ir tik komiski, ja tik tas nebūti tik traģiski....
Kabula
K
A nu ka tagad atvainojies godīgiem mentiem, kurus nolamāji par slaistiem un nevīžām!
kukainis
k
Ka tik šī nav kārtējā reize, kad Segliņam bija nepieciešama publiska "izkārtošanās". Un to visu saslaucīt - to jau neviens vairs neatcerēsies, bet tūlītējo smaku - to pieminēs vēl ilgi...
Latweets
L
pokazuha, gan jau segliņš zināja kapēc pārbaude ir jāveic tieši tajā dienā.
Onjons
O
roka roku mazgā..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas