Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņš ar Sūnu pagaidām nerunā par algām, bet štatu samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa..jaaa!
j
pilniigi piekriitu...skaisti izdomaats...
Piekabe
P
atlaist visus policistus, ugunsdzēsējus, ārstus, skolotājus! štatu samazināšana valsts iestādēs ir ļoti prātīga doma! samaksāsim visiem atlaišanas pabalstus, pēc tam visus paņemsim bezdarbniekos un tā smuki, lai viss nodeg, lai visus apzog, noslepkavo un atstāj nomirstam! STIPRĀKAIS IZDZĪVOS! sitam plaukstas! perfekts plāns!
Laba taktika
L
Man gan neliekas, ka tā saruna bijusi "cilvēcīga". Segliņam ļoti daudz dažādu iespēju sabojāt tam Sūnam dzīvi. Gluži, kā Skudra ātri attaisnoja Gruškevicu, arī Sūna ātri pārstās protestēt. Tā jau var redzēt, kādu taktiku izvēlējās Segliņš - pirms sūdzieties par algām, piedāvājiet "iespējas, kā uzlabot noziegumu atklāšanu". Kriminogēnā situācija valstī pasliktinās, visi apkārt zog dēļ vājas ekonomikas, un kurš te varēs papildus samaksu par tik "sliktu" darbu pieprasīt. Neviens.
kika
k
nekas driz dazi generali pensionari vares ielas patrulet un komandet -valsts policija laiakm aiz lielam bailem no ministra pat neruna par algu politiku tik visadas shemas rada un zime un pasi priecajas..
ZBL
Z
Virsraksts guži kā teksts - seksu nepiedāvāt!
zebu
z
Policistu arodbiedrība nav vienota. LAPA un NPA nevar vienoties par stratēģiju. Jāmin, ka Neatkarīgā policistu arodbiedrībā notiek visādas provokacijas, ko organizē kādi Bauskas un Valmieras policisti. Tas savukart vajina arodbiedrības izredzes tikt uzklausīta. Policists no Bauskas bremzē arodbiedrības darbu, Arī LAPA nav vienota, kas bremzē tās darbu. Jabrīnas, ka paši policsti ir tik pasīvi, ka nespej ietekmet valdību, bet arodbiedrība bez atbalsta nevares kaut ko panakt. Vieglāk sēdet majās, ne kā attiecīgi rīkoties.
plakanais
p
Kāds CP sakars ar KASKO ? Ja negadījums atbilst saskaņotā paziņojuma prasībām tad lai iesaistītie pilda to un viss. Policijai nav nekādas darīšanas ar trešo pušu prasībām pret negadījumā iesaistītajiem.
Kabula
K
Lai cik tas nebūtu bēdīgi, arodbiedrības Latvijā vēl ir vājas.. un, galvenokārt, pašu nozarēs strādājošo pasivitātes dēļ.. Nevienā normālā valstī valsts amatpersona nevar atļauties runāt ar arodbiedrībām šantāžista manierē, konkrētajā gadījumā vēl arī slēpjoties aiz subordinācijas.. zemiski un mazdūšigi - vārdusakot, īsts TirliņPajoliņš..
ufo
u
18 miljoni ļoti labi noderēs Gaismas pils celtniecībai, tādēļ uz algas pielikumu neceriet. Segliņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas