Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Segliņš atkal aicinās Lībani–Šķēli vadīt valdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imis
i
ka tikai drīz neaizbēg no valsts...Zeme jau deg...
esa
e
Kad viņa bija deputāte ar savu deputātes algu - bija labāk sapucēta... Tagad tas knauzeris reizi 5 gados viņai Degās kaut ko nopērk...
ŅĀRBA-ĻURBA
Ņ
Liekat taču reiz mierā...vai tad Latvju bauri... neredzat,neman;at,kaLĪBANE-KRUPSKAJA... ir galīgi....šļaugana,apātiska...P A L I K U S E....!!!!!!!!!!!
asei
a
Ārējā forma var maldināt , bet dvēseles sasaucas kaut kur ļoti dziļi un slēpti no citu acīm. Vai arī pieļaujama kvalitatīvi lejupejoša metamorfoze citu, spēcīgāku vibrāciju ietekmē.
ase
a
Kādreiz bija forša sieviete. Ļoti sievišķīga un gudra. Nezin vai viņu izmainīja mīlestības atnākšana vai lielā naudaskāre, bet, redzot blakus šim... brrr... , pārņem tāds kā baisums. Šis koptais pāris var smaidīt cik grib, bet no viņiem vienalga dveš dziļš ļaunums.
Žaauna
Ž
jPatiesi jūtu līdzi ŠĶĒLES-KRUPSKAJA (LĪBENAI, LīBIŅAII!!!!!!!!!!!
Aija
A
Ja cilvēks vienu reizi nodevis( kad tēloja LC biedru, bet jau gulēja ar Andri), nodos vēl daudzas reizes naudas dēl.
riņķī apkārt
r
Pastāvēs TP, vai pazudīs no Lativijas politskatuves - tas būs rādītājs, diagnoze mūsu vēlētājam un ir pilnīgi vienalga, kurš vadīs oranžo valdi atlikušajā starplaikā līdz nākošajām vēlēšanām. Valdes priekšsēdētājs nevar mainīt partijas būtību.
neitro
n
Neciešu uzpūtīgo TP, taču Kristiāna ir viena sakarīga (un simpātiska) sieviete. Ja TP tādu būtu vairāk, varbūt daudz kas būtu svādāk. Grūti sprast, kas notiek TP, taču šķiet, ka tur iekšienē norisinās cīņa par ietekmi. Līdz šim valdījuši ne tie gudrākie un godīgākie.
pipa
p
Lai vini visi sie TP izdzimteni ir muzam noladeti lidz septitajai paudze ka to maca latviesu dainas...un ta tam bus but.
Lelle
L
Klauni...
zvirbulēns
z
TP šķīst un brūk, un labi, ka tā :)))
muris
m
Nu kongresā Kikī vismaz varēja pazīt. Mākoņtēvs bija atvēlējis mazliet naudiņas, lai viņa tak uzprišinās. Runa gan bija stipri ūdeņaina. Tās ''sausais atlikums'' , manuprāt, bija visai niecīgs un stipri oda pēc mākoņos lidojošām idejām. Izskatās, ka TP turpinās savu ceļu nesmādējot mantas, kas trāpīsies pa ceļam un būs slikti piesietas.
?
?
Kādēļ aicinās? Lai kopīgi apēstu izcepto krupi?
Lāpītāja.
L
Nu,protams!!!Vispirms Kikī kā veca slolmeistare slavēja un ieteica Mareku priekšsēža amatam,tagad viņš kā pateicīgs skolnieks slavē un iesaka viņu valdes priekšsēdes amatam. Viss tik gludeni un smuki, bet tāpat jau katram kas seko politikai visā otrās repubika pastavēšanas laikā skaidrs ka pēc Kalvīša kādam bija jāuzņemas lejupejošā reitinga piesegšanas amats,tad nu Mareks tika nolikts par lielgabalgaļu un Kikī aizmugurē rīkosies īstā saimnieka vārdā, lai vēl apcirstu galus un noorganizētu glābšanas laivās pārcelšanos uz citu kuģi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas