Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņš: kļūdu par PVN likmi grāmatām šai valdībai vajadzētu labot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drakons
d
Te nav Šveice, kur gadsmitiem ir krāta un apkalpota sveša nauda.
kaka
k
nez, kaa taadus idinjus salasiija vienkpus, lai pa ielaam nevazaajas ar stienjiem rokaa....
Vuarzazi
V
Sveicee PVN ir 7.6% visam iznemot bariba 2.4%.
neitro
n
PVN pacelšana bija kļūda, tas ir acīmredzams un jātzīst. Nu kur ir problēma? - žvīks, žvāks, atmainam atpakaļ. Nē, tagad atkal ar mēnešiem spriedīs, kamēr nebūs vairs, kas vispār kaut ko spējīgs maksāt. Pierobežas iedzīvotāji strīpā brauc uz kaimiņvalstīm iepirkties un ved mūsu naudiņu kaimiņiem. Nu kad tas idiotisms vienreiz beigsies? Tiešām, vajadzētu samazināt, lai naudiņu ved mums.
CUUKPURNIS
C
KAADS SEGLINS?TAUTAS PARAZITPARTIJAS ZIRGA GALVA AR ZIRGA ZOBIEM.
Kāpēc samazināt?
K
Noteikti vēl jāpaceļ - ar muļķiem un analfabētiem vieglāk manipulēt. Un tieši tas allaž ir bijis TP mērķis. Diemžēl arī tagad viņi nosaka toni Dombrovska valdībā. Bet par Segliņa sentenci - klausies uz maniem vārdiem, uz darbiem gan neskaties...
labais
l
PVN visām precēm vajag 10 - 12%, lai igauņi un leiši brauc pie mums iepirkties. Tad arī būs ienākumi budžetā. Gramatām lai iet 5%.
liecinieks
l
Ka sads idiots kads ir Seglins vispar var stradat Latvijas valsts parvalde, kurs kludar, nepardomatus, bezatbildigus lemumus pienem katru dien? So smerdeli un visu TP, LC/LPP, ZZS banditu grupejumi ir jatiesa un jasoda, daudzi no viniem ir pelnijusi publisku naves sodu par noziegumiem pret Latvijas valsti, Latvijas iedzivotajiem, jo tiesi vinu banditisko grupejumu noziedzigo darbibu del ir iznicinati, pedejo 18 gadu laika, desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju, tacu vini nenes nekadu atbildibu par iznicinatajiem Latvijas ivalsts iedzivotajiem. Ja, protams, atskiriba no Krievijas okupacijas rezima, vini nenosutija uz gulagiem, nesava, tacu vini nodrosinaja Latviajs iedzivotajiem tadus dzives apstaklus, ka siem valdosajiem bandidiskajiem grupejumiem nebija japapulas, jo iedzivotaji tika iznicinati uz vietas, Latvija bez izsutisanas un bez papildu resursiem.
bimbam
b
Normaali, Seglins atzist kludu un to labo, diez vai dazs labs to vareetu. piemeeram Repshe. Nu...kad puucei aste ziedees. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------- Acimredzot cilvecins, kurs nesaprot to, ka Repse nekad nav nosaucis acimredzamas mahinacijas (tadas ari nav ielaidies, cik zinams) par kludam, ka to darijusi TP dizdarboni, ka ari tas aizsega citas partijas. Lidz sim (t.i. jaunaja valdiba 2009) Repse atstaj labu iesaidu, un novelu vinam ta ari turpinat! Cilvekiem ka Aigai ietektu piestradat pie pasa izaugsmes, lai mes kopejiem spekiem varetu izrapties no sudu bedres, kura esam iegazusies gan ieprieksejo valdibu, gan banku, gan globalas krizes, gan ari pa lielai dalai pasi sevis del! Protams, ir jau labi, ka Seglins publiski saka, ka kludijusies nepareizaja vieta!
cara oficieris
c
Vainīgie dāvanu pisčukus saņēma- kāpēc kavējas ar kļūdu labošanu un sava goda glābšanu.
alias
a
Nodokļu sistēma ir nopietni jāpārskata. Ne tikai grāmatām ir jāsamazina PVN. Pazeminātajai likmei jābūt visām pirmās nepieciešamības precēm, komunālajiem maksājumiem, ūdenim, medikamentiem. Luksusa precēm jāliek 24%.
I
I
Cik tipiski. Vispirms maucam, neuzklausot nevienu loģisku iebildumu, pēc tam attopamies, ka esam iemaukuši baigā bedrē.
Izsmiekls
I
Vismaz kāda patīkama ziņa..
21%
2
godmaņa un kalvīša valdība ir sabojājusi nodokļu sistēmu tā jau sabojāto
nodoklju siteemas iznicinaataa
n
alkatiigaa nodoklju ievaakshana no visiem aizvedusi tik taalu, ka nodokljus vairs nevar ievakt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas