Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņš: policijas argumenti par sportistu nesodīšanu neiztur kritiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Ko, jūs,sportistus nedrīkst nosaukt!! Spēles taču plašā pulkā apmeklē Segliņš, Godmanis u.c. Iedomājieties,kā tas izskatīsies: Segliņš sēž tribīnēs un vēro, kā gūst punktus narkomāni....vēl dēlēnus līdzi uz spēli paņēmis.....
dumkopf
d
vot šito gan bez atrunaam uzņemtu bleežu- advokaatu bidriibaa...
Kursis
K
Bet kas tad spēlēs Latvijas izlasē, ja publiskos uzvārdus?
peksis
p
Tad lai tā arī pasaka: izmeklēsim, noskaidrosim, vainīgos sodīsim, rezultātus publiskosim, punkts. Bet šie jau atkal kārtējo reizi- demagoģiju un makaronus...Aiz ausīm vairs vietas nav...
peksis
p
Naivā, kādā pasaulē Tu dzīvo, kas viņus kontrolēs?
alla
a
es arii saakumaa domaaju, ka par visaam vareem shie cilveeki jaasoda. bet tad padomaaju par paaris lietaam. cik saprotams, policija sos narkotiku lietotaajus nav piekeerusi pie rokas, lietojam narkotikas vai vinju asiniis narkotiku sastaavu. Ja cilveeks aiziet uz policiju un pazino, ka ir izdariijis slepkaviibu, vinju par to cietumaa neliks, noziegums ir jaapieraada. Policijai buutu jaaiegulda nenormaali resursi, lai pieraadiitu katru narkotiku lietoshanas epizodi, piemeeram, tieshi kad, kuraa briidii narkotikas lietotas, kas to ir redzeejis, kursh liecinaas, tachu nebuus vieniigaa neapgaazhamaa pieraadiijuma - narkotiku asinis, ja taas lietotas jau pirms, piemeeram, meenesha vai cik nu tur. Liidz ar to pieraadiishana ir gruuta. Ja par narkotiku lietoshanu draud vien administratiivais sods, vai tieshaam policijai buutu jaaatmet ar roku citu noziegumu izmekleeshanai tikai, lai piekertu paaris vipus. vinji taapat tak tajaa listee ir un tiks kontroleeti.
V
V
Abiem vīriem citas prioritātes- Ķuzim noziedznieki ir tikai 13. janvāra dalībnieki, Segliņam algu un citu sociālo garantiju atņemšana, pagaidām savā resorā, ar tādiem niekiem kā narkomāni tak neies krāmēties!
Interesanti
I
Vai tad "policijas galvenais uzdevums noskaidrot, kur narkotikas ņēmuši abi aizturētie narkodīleri, un apturēt narkotiku izplatīšanas tīklu" izslēdz iespēju piemērot likuma pantu pret narkotiku lietotājiem??? Ļoti interesanta un savdabīga "loģika", Ķuža k-gs! Vai turpmāk šī policijas hipertolerance tiks ņemta vērā arī pret visiem pārējiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri "blēņojas", lai noņemtu stresu? Tiem, kuri iebilst pret Segliņa viedokli, vajadzētu zināt, ka līdz brīdim, kamēr nav tiesas nolēmuma, vārdus nosaukt nedrīkst. Cerēsim, ka Ķuzis sapratīs Segliņa mājienu ar sētas mietu! Pretējā gadījumā var izrādīties, ka viņa krēsls ir nestabils.
LDI
L
Policijas darbs ir cīnīties ar sekām, tas ir savāk pārnarkojušos un tos kas cietuši no viņu vardarbības vai patrāpījušies zem tāda atsaldētā braucamrīka. Un vēl salikt pēc iespējas vairāk radarus- vismaz cerība, būs piķis. Varbūt varētu savas idejas eksportēt -salikt radarus arī Pleskavā,
nepatriote
n
sports un narkotikas jau nu kopā nekādi neder, traki, ka viņi neprot bez tā atpūsties. Domāju, ka viņu vārdus jau nu nav ko slēpt, tak jau dzīvo zaļi par nodokļu maksātāju naudiņu. Rezultāti visbiežāk nekādi, jo tizlumu parasti noveļ uz visai mistiskām lietām un sakritībām. Varbūt labāk atpūsties bez tām narkotikām, tad slodzei un enerģijai būtu vieglāk.
Tā tas ir...
T
Sabiedrībā zināmās personas un sportisti drošivien reizēm ir arī šoferi,kas narkotiku ietekmē var apdraudēt netikai sevi bet arī citus satiksmes dalībniekus.Vai Ķuzis atbildēs par viņu drošību?
WALA
W
Mareka Segliņa priekšvēlēšanu kampaņa. Ne nu pats kāds lielais darītājs bija nedz arī būs. ;)
ptt
p
Manam bērnam ir tiesības neatrasties narkomānu kompānijā un neskatīties,kā to dara mūsu sauktais ''krējums''. Citur Eiropā tas nebūtu vis ''krējums'', bet saņemtu sodu. Bet mums darbojas blatu sisitēma pat policijā. Kauns ķuža kungs, tas ir grēks ko jūs dariet.
Econ
E
Interesanti gan, vai tad Iekšlietu ministrs nav tas, kuram jākoordinē tas, ko valstī dara policija, tātad viņam arī jāuzņemas atbildība par to, ko policija sastrādā vai nesastrādā, jo to viņiem kāds liek darīt. Atradies dižais jurists un tiesību pārzinātājs.
pilsonītis
p
Papildināts. Ķuzis: : tagad prioritāte ir slepkavas, tapēc izvarotājus,laupītājus un sitējus neaiztiekam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET DIENAS PĒTĪJUMU

Sports un narkotikas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas