Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Segliņš: progresīvais nodoklis ir sociālisms ar komunisma iezīmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
Klausies, Marek, pec Tevis teikta iznak, ka ASV ari ir socialisms! SWhoreiz gan Tu skersam izrunajies, funkcionar!
Zvejnieka meita
Z
par pensionāriem - pirmkārt, pensijas ir dažādas, ne visiem sliktas. Un kopumā nu atzīstiet taču, ka pašlaik daudzi pensionāri pat uztur savus bērnus, mazbērnus... nu ir tā. Grūti teikt, kas cieta vairāk - pensionārs ar -10%, kam būtu jāuztur tikai sevi, vai daudzbērnu ģimenes, kam atņēma ģimenes valsts pabalstu. Piem. draudzene 30 Ls vietā ar kapeikām, saņem tagad 24 par 3 bērniem, tas esot ĢIMENES VALSTS PABALSTS !!!!! Come on !!!!! Tautas partija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur tās smukās nozīmītes??????
Aicis
A
No 1000 ls.būtu īstā summa
Aicis
A
Ar Tevi viss kārtībā?
Zvejnieka meita
Z
ja man pasaka, ka pašnodarbinājiem nāksies maksāt vairāk, nodokļa likmi cels ? par ko ? nekādu garantiju nav, neko mēs no valsts neprasam - tak ĻAUJIET STRĀDĀT UN pabarot savas ģimenes !!!
Zvejnieka meita
Z
Ir pilnīgi bezatbildīgi teikt, ka tautas partija NEKAD neatbalstīs progresīvā nodokļa ieviešanu. patiesi - kāda partija? kā partija? Protams, ka to vajag, no +/- saviem 1000-1500 ls. Nu nevar prasīt, lai peļņu nesošs lielais uzņēmums piem. saņem valsts ''dotācijas'' un vadītājam ir daudzos tūkstošos mērāma alga - un tam ir tieši tikpat lieli nodokļi kā skolotājam. Ko tas Segliņš tur muld, to ir neiespējami klausīties... Ārsti nav mācījušies, skolotāji? Utml. kāpēc ir daži simti, kam ir MEGA lielas algas, pārcilvēki, vai ???? Un arī peļņas nodoklis no depozītiem jāsāk maksāt - tikai ne visiem, ne tiem, kas uzkrāj ''pensijai'' (ko mums neredzēt kā savas ausis, visdrīzāk...) - vai nebaltai dienai. Piem. parexieši gan varētu sākt beidzot kaut ko maksāt, labi šajā valstī iedzīvojušies un sapelnījuši, laiks maksāt nodevas. ... Lobijs gan ir tik spēcīgs un gribas nekādas :(
balelins
b
Soreiz japiekrit Dombrovskim un Repsem ka 500ls ir diezgan pareizs skaitlis Latvijas apstaklos. Tiem kam mazas algas tas neskars vispar, diemzel to uz savas adas izjutis ari augsti kvalificeti stradnieki, celtnieki, utt. BET TAS BUS NAVEJOSS TRIECIENS TIEM BIROKRATIEM KAS PARATIZE UZ VESELIGAS VALSTS MIESAS UN SANEM ALGAS 2000ls, 3000ls, 9000ls, 12 000ls un dazi pat 35 000ls menesi.. VALSTS DABUS ATPAKAL MILJONUS.
V
V
Ja kādam Ls 500 alga liekas smieklīga, gribētos atgādināt, ka skolotāji, policisti, nemaz jau nerunājot par biblotekāriem, arhivāriem, zemāko medicīnas personālu, sīkajiem ierēdņiem un t.t. sajūsmā spiegdami lēkātu un sauktu Cipariņu par tēti, ja tādu saņemtu, jo tik liela alga tiem NEKAD nav bijusi, vairumam minēto un neminēto valsts budžeta iestāžu darbiniekiem IR augstākā izglītība!
UPS
U
Varetu piekrist ka 500ls ir diezgam maz.. bet no otras puses situacija valsti ir tada kada ir, kad pat pensionariem samazina pensijas.. bet neabsaubami nodoklis no 500ls tas butu trieciens valsts birokratijai kas patiesam sini bridi ir vajadzigs..
Mr. X
M
Mazāk vajag nodarboties ar populismu un nevajag izkropļot progresīvā nodokļa jēgu. Piemērojot to no 500 Ls atkal jau tiks čakarēti vienreiz apzagtie.
Oskars
O
Tomēr IZDOSIES to TP un ZAGĻU - MAFIJU nolikt uz CEĻIEM. Sen jau tādu VAJADZĒJA.
balelins
b
Seglins jau ar savu melosanu vakar pamatigi izgazas, ar to vestules neparakstisanu, izradas istais iemesls kapec TP tielejas ir Gaismas Pils un citu Privatas-Partneribas buvnicebas apstadinasana vai samazinasana.. sodien Seglins MELO ATKAL, ZVIEDRIJA, VISA SKANDINAVIJA IR SADS PROGRESIVAIS NODOKLIS, NEVIENS NESAKA KA ZVIEDRIJA IR KOMUNISTU VALSTS... BET ATNAK SEGLINS UN PASAKA KA IR!!! UN IEPUT!! Atnak Seglins un pazino ka turpmak saule ausis rietumos bet norietes autrumos.. un ieput!! zviedrija ir komunistu valsts! un ieput!!
slāpst
s
Atkal apliecinājums TP ir lost in 1930's Al Capone Chicago! Gangstera attieksme pret sabiedrību.
es
e
progresīvo nodokli no 1000 ls. tie pieņemtie 500 ls ir tikai tāpēc, lai TAUTA PREOTESTĒTU, uz kā rēķina arī biezie cer atkratīties no šī nodokļa. Segliņam nu gan ir domāšana - laikam pažist savu šlaku, ka zina - VISI ŠMAUKSIES, pat pirms vispār tas ir noticis. ja tauta protestēs, tad TIKAI PRET ŠO SLIEKSNI, nekādu 500 ls slieksni NEDRĪKST PIEĻAUT. lai maksā tie, kam 1000 un vairāk. skolotājiem būs 250, UN SEGLIŅŠ LAIKAM DOMĀ, KA SKOLOTĀJI NAV IEGULDĪJUŠI SEVIS IZGLĪTĪBĀ. sivēnu sivēns.
Wala
W
Man tikai viens jautājums Segliņa k-gam, kas pie velna traucēja TP kapitālismu izvērst vērtīgajās nozarēs tā vietā lai jauki čakarētu pilsoņus ar NĪ kupi/prodaj shēmām !!!! Tad nebūt jāsāk raudāt par sociālisma atkalatgriezšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas