Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Segliņš sagaida no darbiniekiem disciplīnu, lojalitāti un problēmu risinājumus

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš no Iekšlietu ministrijas (IeM) darbiniekiem sagaida disciplīnu, lojalitāti, skaidrus un konkrētus problēmu risinājumus. Tā ceturtdien uzrunā IeM dienestu un struktūrvienību vadītājiem sacīja Segliņš.

Viņš uzsvēra, ka stingri vērsīsies pret tiem, kas nepadarītos darbus centīsies attaisnot ar formālām atrunām. "Mūsu dienesti ir servisa iestādes, kas strādā par nodokļu maksātāju naudu. Pie mums cilvēki vēršas problēmu gadījumos, tāpēc mums jāsniedz atbalsts un palīdzība," sacīja ministrs, uzsverot, ka "valsts esam mēs paši, un no mums ir atkarīgs, kāda tā būs".

Ministrs iepazīstināja klātesošos ar savu biroju, kurā kā padomnieki strādās Raimonds Lazdiņš, Normunds Beļskis un Igors Krasovskis, informēja IeM preses pārstāve Laura Karnīte.

Līdz 10.janvārim Segliņš tiksies ar visiem IeM dienestu un struktūrvienību vadītājiem, lai pārrunātu padarīto un nākotnes plānus. Jau ceturtdien Segliņš tikās ar Valsts policijas un Drošības policijas vadību. Tāpat ministrs iepazinās ar IeM centrālā aparāta darbiniekiem, personīgi apmeklējot viņu darba vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas