Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Segliņš: TP ar Rimšēviču cer nonākt pie kopīga viedokļa par lata devalvāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MZGD
M
JA dažs labs te sludina,ka savu kapitālu sakrājis ar puķēm padomju laikos,man ir skaidrs tas ,ka tādi jau bija likumpārkāpēji tajā laikā,jo toreiz pastāvēja likums-ka ģimenes ienākumi nedrīkstēja pārsniegt 3000 rubļu gadā,siltumnīcas platība laukos nedrīkstēja parsniegt 25k.m. un šeit varētu uzskaitīt vēl daudz ko,laikam jau tādiem cilvēkiem atļāva viņa torei ieņemamais amats.Kādēļ nepārkāpt likumus arī šajos laikos. Ja dažs labs te sludina,ka viņs ir liels biznesmenis,kas te Rīgas iedzīvotājiem sola piena upi ķīseļa krastos,man nāk smiekli.Tādam jābrauc steidzīgi pie Ķirsona uz LIDO lai iegūst pieredzi,kā var nekur nelienot krīzes apstākļos atvērt jaunu ražošanu radīt darba vietas-lūk tas ir īsts biznesmenis! kas lien politikā un lielos amatos,tas nav biznesmenis.
lno
l
Ja mēs dzīvotu tiesiskā valstī, kur visu nosaka likums, tad viss būtu kārtībā... ____________________________________ Kas tad izveidoja šo sistēmu, Soross vai "savējie"?:))
lno
l
labi atceros, ka bija priekšlikums to reglamentāt, bet JL bija strikti pret. ..Un uz pozitīvisma kampaņu joprojām raugos kā atbildes reakciju uz Dienas un līdzīgu tendenciozu mēdiju nomelnošanas kampaņām. __________________________________ Tas bija vienīgais iespējamais kompromiss, tāpat kā Kalvītis Telekomā . Diena, čiepiņ, aicināja balsot par TP:))
lno
l
Kirhenšteins ir savējais, grozies kā gribi! ...Jā, viņi visi ir savējie! ________________________ Diez vai Latvijā būtu daudz tādu, kuri būtu uz mieru mainīt vienu V. Tolpežņikovu, M. Kosteņecku, nerunājot par Z. M. Meierovicu pret 1000 kalvīšu, šleseru vai kirhenšteinu. Nesmērēsim arī rokas ar šiem uzpūtīgajiem varaskārajiem nejēgām, bet aicināsim balsot par godīgiem savas valsts patriotiem:)
čiepa
č
kādēļ vēl līdz šim nav tiesas spriedumu par TP, LPP/LC pārsniegtajiem limitiem saeimas vēlēšanās? ------------------------------ Tādēļ, ka tas nav tik vienkārši. Ja mēs dzīvotu tiesiskā valstī, kur visu nosaka likums, tad viss būtu kārtībā, jo likumā bija sprauga- trešās personas, kas tika izmantota! Un nesaki, ka paši iemontēja šo spraugu, jo labi atceros, ka bija priekšlikums to reglamentāt, bet JL bija strikti pret, jo domāja, ka izmantos Delnu un citas NVO savās interesēs. Tikai izrādījās, ka Delnai trūkst paša galvenā "resursa"- uzticības! Un uz pozitīvisma kampaņu joprojām raugos kā atbildes reakciju uz Dienas un līdzīgu tendenciozu mēdiju nomelnošanas kampaņām. Ceturtā vara mums kļuvusi par ieroci. Diemžēl, bieži ne latviešu interesēs. Un diemžēl arī tad, ja runā ne tikai par krievu valodā rakstošiem...
Pitejs
P
Gribetos, Jus Ciepa atstat viena anklava ar Jusu dievinato TP un tas praviesiem Berziniem, Argaliem un citiem letiniem - dzivojiet vien, bet mes ,parejie, dzivosim normala valsti, ar normaliem likumiem, samerigu korupciju (uzskatu, ka ta ir neizbegama) un bez kretiniem;))))
čiepa
č
Vai man Kalvītis, Gundarbērziņš, Muižniece, Rugāte tiešām būtu jāuzskata par savējiem? Tad jau man par savējiem būtu jāuzskata ar Kirhenšteins, Pelše, Voss u.c. latviešu interešu nodevēji:) ----------------------------------------------- Jā, viņi visi ir savējie! Tikai jāprot saskatīt atšķirība starp dažādiem viedokļiem par valsts attīstību un valsts nodevību- tas ir kalpošanu citai valstij! Kirhenšteins ir savējais, grozies kā gribi! Nesaku, ka latvieši eņģeļi vai ziemassvētku vecīši un šim vīram ir kaunpilna vieta Latvijas vēsturē viņu varētu tiesāt par valsts nodevību! Un tādi vienmēr atradīsies, ja neiemācīsim saviem bērniem augstu turēt godu un nepielīst svešajiem, nestučīt! (Voss un Pelše, protams, nosacīti ir savējie. Viņi ir emisāri, no citas valsts sūtīti un tai arī kalpojoši!) Kur, tavuprāt liksim latviešus, kam ir no tavējā atšķirīgs viedoklis, kā Gundarbērziņam un citiem tevis pieminētajiem? Izsūtīsim? Nošausim? Vai nebaidies palikt ļoti vienveidīgā un reti apdzīvotā valstī? Kur dzīvos moralizētāji un paštaisni sprediķotāji- labie latvieši?
lno
l
Neatbildēji arī uz lno » čiepa 14:14 ;))
lno
l
Un ir jātiesā pēc Latvijas likumdošanas..Latvijas ķēķa tiesās? Varbūt paskaidro mums nezinīšiem, kādēļ vēl līdz šim nav tiesas spriedumu par TP, LPP/LC pārsniegtajiem limitiem saeimas vēlēšanās?
gugu
g
Jau rīt sākšu lietot pašražoto benzīnu un braukšu ar pašražoto auto. Purvos rāvas pietiek, lai darbinātu Liepājas metalurgu!
čiepa
č
Runa nav par kļūdām, bet noziegumiem ------------------------------------------------ ----- Lai būtu noziegumi! Tad tikai konkrēti. Kādi noziegumi, kurš vainīgs. Un ir jātiesā pēc Latvijas likumdošanas, ne interneta komentētāju emocionālā uzbudinājuma stāvoklī radītām vīzijām Ne jānodarbojas ar demagoģiju un publisku paššaustīšanos mūsu nelabvēļiem par prieku.
ZINOš
Z
Pareiz Seglinjsh vinjam iegrzis domashanu......kadam taksh ir jakontrole situacija....
l
l
?" uzsvēra Baltijas Starptautiskā ekonomikas politikas studijumā centra direktors Alfs Vanags. Pēc viņa domām, politikai vajadzētu būt vērstai "horizontāli", paralēli domājot par jauniem atbalsta pasākumiem, piemēram, interneta pieejas tīklu attīstīšanu, līdzīgi kā to patlaban dara attīstītās valstis. Tāpat jau tagad vajadzētu sākt domāt, kā pienācīgi sagatavoties uz pēcrecesijas laiku. Ekonomists atkārtoti uzsvēra, ka Latvijai tomēr vajadzētu izvēlēties nacionālās valūtas devalvācijas ceļu. Devalvācija novirzītu patēriņu uz Latvijā ražotām precēm un pakalpojumiem, aizvietojot importa preču pirkšanu. Iekšējā valūtas devalvācija, kuru patlaban ir izvēlējusies valdība, ir ļoti sāpīga 650 000 mājsaimniecību, kuras nav ņēmušas hipotekāros kredītus.
ZINOš
Z
Vismaz strada ar cilvekiem un nebaidas atbildet par ricibu....un pieņemtajiem lemumiem...nevis ka dazi citi...un ja vel r argumenti ko likt lieta ideali..TP zin ka jastrada
lno
l
Vai A. Lejiņš, V. Matīsa pēc tavām domām ir savējie jeb svešie?:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas