Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Segliņš: TP atbalsīs grozījumus un Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaigonis
Z
Nesaprotu zvirbulēna mērķi un Sorosa ietekmi.Varu teikt ;visu ievārīja TP,ZZS, Šlesiristi un tagad meklē utis JL kažokā.Tautas vairākums nav tik muļķi un naivi.
zirgs
z
Segiņam jāsadot pa dibenu, lai nevaukšķ
krista
k
Segliņ, NEMULDI! KAS mūs iesvieda šajā bedrē, ja ne gāzētāji un darītāji? Tagad, Jūsu vārdiem runājot, pajoliņiem jāvelk visus ārā no bedres.
Mamzele
M
Vēl pie iepriekš rakstītā: ja iet, tad lai solidarizējas un ņem bezalgas atvaļinājumu, kā to spiesti darīt cilvēki n-tajos valsts uzņēmumos!
Mamzele
M
Mani interesē, vai tad, kad Saeima būs pieņēmusi grozījumus, tā tik tiešām visā šajā dziļbedres situācijā taisās iet atvaļinājumā līdz rudenim, nevis strādāt tautas labā?
Pēters
P
Kamēr TP neatzīs ka pie šitās dišķibeles vainīgs viņu dižbiedris, miegamice KALVITIS , kamēr viņš sēdēs krēslā kas viņam nepienākās TP palēnam mirs. Vispār laiks viņiem pazust. Neko labāks jav nebija Godmanis bizoja ar savām mapītēm muldēja kā prata, darbu tāpat nebija. Dombrovskim arī vajadzēja pret tautu isturēties godīgāk, vajadzēja visu pateikt pašā sākumā, cilvēki saprastu. Latvijā dzīvo stipra tauta tā kārtību panāks. Segliņš, Šķēles rokaspusis dzīvo tikai pēc viņa norādījumiem nederēja IeM sistēmā, nejēga tieslietās.
Lelle
L
Un kapēc gan man katram būtu kaut kas ar karoti mutē jābāž?! Lai paši skatās kur lien. "Cilvēki gaida saimniekotājus, nevis cīnītājus. Tā jau visa Latvija kā kaujas lauks." Hi! Nu Šļosers būs "īstens saimniekotājs" Izsaimniekos tā, ka zāle neaugs.. Un par ko tad šie cīnās? Nedomāju vis, ka par labākā saimniekotāja kandidatūru, drīzāk gan par izsaimniekotāja. Ja kretīniem būtu jāstrādā tikai par algu, nebūtu cīņas vispār.
xZ
x
WOW, kas par foto Marekam fonaa. Diezgan preciizi raksturo TP>
puika
p
"Kristovskim principi un godaprāts? ..... tad sašķēla TB/LNNK...." Tev pārāk vienkāršots viedoklis par TB/LNNK sašķelšanos. Varu šo to pastāstīt. TB/LNNK lauku nodaļas nebija apmierinātas ar partijas Rīgas gala politiku t.i. ar Straumi, Birku, Požarnovu uc. Prasības bija par valsts izlaupīšanas izbeigšanu. Savukārt partijas "biezais" gals gribēja turpināt dzīvot pa vecam. Kristovskis, kas bija opozīcijas atbalstīts kandidāts, būtu uzvarējis partijas kongresā vēlēšanās par partijas līdera vietu, ja partijas valde nebūtu izstrādājusi vienu netīru triku. Vecie buki sapratuši, ka var zaudēt, pēdējā brīdī dabūja cauri lēmumu par partijas valdes tiesībām uz kongresu uzaicināt 20 balstiesīgus viesus. Šie "viesi" pārsvarā bija Birka saorganizētie Rīgas domes funkcionāri un visi kā viens balsoja par Zīli. Par Zīli balsoja arī TB/LNNK jauniešu organizācijas biedri, ko vada Jakrins juniors. Kristovskim pietrūka 3 balsis. Es personīgi domāju, ka, ja nebūtu trika ar "viesiem", Kristovskis vadītu TB/LNNK un partija nebūtu sašķēlusies. Tāpēc par TB/LNNK sašķelšanu iesaku vainot tos, kas toreiz noteica toni TB/LNNK valdē. Nozāģēja zaru uz kura paši sēdēja:) Rezultātā PS izveidošana man liekas labāks variants par TB/LNNK uzturēšanu.
zvirbulēns
z
Labi, lai tā būtu! :))) Esmu subjektīvs, un stigri aizstāvu principu - nodevējus, jūdas jāpakar!
jautājums
j
Nū ...Tu drusku pārspīlē. Tev pret Kristovski ir aizspriedumi. Un Aizsardzības ministrs bija un NATO viņa laikā iestājamies... Un nacionālā stāja viņam vienmēr ir bijusi Nu nav ideāls, bet nu Latvijas politikā citi ir vēl sliktāki. Arī Lembergam ir savi trūkumi...Ir ! Un no ZZS ministriem tikai Augulis ir pieklājīgs. Pārējie...Ir noziegums pret latviešu tautu Un ja salīdzina ar dažiem JL politiķiem, Kristovskis ir gulbis baltais... Vismaz es nezinu nevienu aferu , kur viņš būtu iejaukts vai pat vienkārši figurētu. Un tici man, tas kaut ko nozīmē...
jautājums
j
Nū...Talsos krievus speciāli ievestu. Politiķu meliem nav attaisnojuma. Meli nekad nav pareiza rīcība. Lai cik rūgta un nepatīkama ir patiesība tā ir jāpasaka sabiedrībai, jāizdebatē un jāmeklē kompromiss starp vēlamo un esošo. Un tik pavirši un steigā pieņemt budžeta grozijumus, aizskarot maznodrošinātās grupas, ir bezatbildība un ņirgāšanās par tautu
zvirbulēns
z
Kristovskim principi un godaprāts? Ārprāts, un tas nāk no Tavas gudrās galvas??? LC dibinātājs, tad pārskrēja pie TB/LNNK, ar partijas atbalstu bija ministrs, tad ar partijas atbalstu ietika ES deputātos, tad sašķēla TB/LNNK, un tagad Rīgas domē sūkās ledu. Ne viņam principi, ne godaprāta - narciss, slims cilvēciņš, kurš arī no politikas nek nejēdz, strādā pret Latviju, tagad raud, ka viņam nelūdz palīdzību atbalstīt Ušakovu, diedelē no SC kādu amatiņu.
Pareizi
P
Es domāju, ka Dombrovskis un Repše, ja viņi speciāli neteica patiesibu pirms vēlēsanām, ir rīkojušies ļoti atbildīgi. Cilvēki pirmajā brīdī, sašutuši par šādu variantu, neapdomīgi varēja nobalsot tā, ka ne tikai Rīgā vairs nevaldītu latvieši...
jautājums
j
Nū... Man jau patiktu, ja Lembergu, kuram ir kapitāls, uzmanītu Kristovskis, kuram ir principi un godaprāts. Bet mēs esam tādā p*****, ka latviešiem būs jāiemācās sarunāties un vienoties. Pēc tam kad būs krietni izlamājušies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas