Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņš: TP nemaina nostāju par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JL, PC un SCP
J
Tie galvenie bļāvēji no Jaunā laika, SCP un PS, kas visu laiku prasa Saeimas atlaišanu patiesībā nemaz negrib tikt atlaisti. Viņi grib taisīt brēku un novilkt parlamentā pēc iespējas ilgāk.
labākais risinājums
l
Tas bija labākais risinājums ar vismazākajām izmaksām.
jee jeeMareks
j
Mareks kā tāda nūtrija , tikai grauzt un grauzt ! Kura nūtrija labi grauž, tā arī labi barojas,un kas notiek ar labi barotu nūtriju ,kurai labs akots kažokam ?
viņi demisionē
v
un TAS nesaucas nekā citādi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr. X
M
Tikai nevajag domāt ka tie būsit jūs kam tauta uzticēsies.Pietiekami miglu acīs esat pūtuši.Vienīgais variants kas man liktu pārdomāt-ja Mareks ar kādu čomu vienatnē uzdrošinātos viens bez miesassargiem pastaigāt pa šaubīgiem mikrorajoniem un no rīta bez bojātas fotogrāfijas tautai atrādīties.
garamgajejs
g
Nu, tīri neko foto, samērā sekls DOF, WB velk uz dzelteno... vai tā ir zibspuldze, kas drusku met ēnu? Segliņa teksti mani nemaz, nemaz neinteresē.
Dārta
D
Vispirms vajadzētu intelektuāli un emocionāli izaugt no īsajām bikšelēm. Otrkārt, atkāpties no amata un pašiem padzīvot par TP bandītu izlaupītās Latvijas atlikumiem, kas daudziem tagad ir bezdarbnieka pabalsts. Treškārt, beigt gonkot pa Čiekurkalna šaurajām ieliņām. Ar mašīnītēm būtu laiks beigt spēlēties. Bail, ka Čavess atnāks? Starp citu, vēsture rāda, ka varas partiju ziedu laiki ar pašrakstītiem likumiem aizlāpītu noziedzību tā arī beidzas. Tinieties pirmie, un pēc iespējas ātrāk, kamēr nenotiek tā, ka kādam švakākam nervi neiztur, un viņš nesavāra pārāk lielas muļķības. Negaidiet nekādu Saeimas atlaišanu, bet pazūdiet kokos, zēni.
!
!
Ļoti garas īsziņas sācis rakstīt, nespēju izlasīt līdz galam.
PaPa
P
Tad, lai TP izstājas no valdības....3 reizes nespēs izveidot un aidā jaunas vēlēšanas...Jūs tak esat RĪCĪBAS PARTIJA>>>
ABC
A
Manuprāt, šis citāts no Delfiem lieliski izskaidro TP piesvilušā katliņa sindroma cēloņus: Koļa 23:08 25.Jan. 30 % vēlētāju nav izšķīrušies, par ko balsot. Vēl ir 20 %, kas nebalsošot. Lūk, TP rezerve. Pēc vecā likuma Pauls iet ar 1. numuru visos apgabalos, vēl ārlietu Riekstiņš. Daļai ļaužu atmiņā vēl iezombēts Šķēle kā stiprais vadonis. Un vēl- milzīgais valsts ierēdņu aparāts vēl nesamazināts. Neizbēgami nāksies kādu tūkstoti līdz vasarai atdot saplosīšanai (atlaist). Atlaistie jau nu vairs nebalsos par TP. Šāds nesarežģīts domu gājiens ir pa spēkam pat Lauksaimniecības akadēmijas absolventam.
Oskars
O
IESAKU TURPMĀK TP LIKVIDĒT un tās biedrus nepielaist nekur darboties ja vienīgi TĪRĪT ielas,kūtis atņemt viņiem visus ĪPAŠUMUS. Apcietināt VAINĪGOS par Latvijas IZSAIMNIEKOŠANU un TAUTAS novešanu līdz BADAM..
janis
j
nu gan ir politiskā krīze, ja TP grib vienu, Zatlers otru, Godmanis trešo...
Tā jā..
T
Segliņa pēdējā cerība.
ZBL
Z
Koalīcija, kur viens tēlo gulbi, otrs vēzi, trešais līdaku un katram ir sava "inaciatīva".
Onjons
O
nu gan garu sms Mareks saspaidījis..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas