Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Segliņš vēsta valdībai — 81.pantu atjaunot nav lietderīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nekompetentais
N
Un vēl nesen šis pats "kompetentais" tieslietu speciālists ESOT TIK PAMATĪGI UZSTĀJIS uz cita, tikpat "kompetenta" speciālista IEBĪDĪŠANU Lattelacom padomē, ka vēl šodien nebeidzot pricāties.
Skaistule
S
Šo secinājumu Segliņš izdarīja, acīmredzot, tāpēc, ka TP ir izsviesta ( gandrīz ) mēslainē. Būtu pie šprices, bļautu pretēji. Demogogs pilnās burās.
Ausma
A
Atvainojiet, Segliņš "subjektīvo" viedokli 81. panta atjaunošanai pauda esot Tieslietu ministra amatā. Tieslietu ministram jābūt kompetentākam jurisdiskos jautājumos un daudz apdomīgākam. Nav grūti iedomāties, ka Saeimai ir NEPIECIEŠAMS atrauties no garā vasaras atvaļinājuma lai nobalsotu vastiski svarīgus jautājumus. Segliņš ir kārtējā PROBKA, kurš tiek bāzts visos iespējamos amatos, līdzīgi kā TreknāsPartijas "darboņi" Veldre un Slakteris.
LM
L
Viedokļa paušana pirms padomāšanas ir tieši tas, ko sagaidu no ministra un partijas līdera :) Lai gan Segliņam tas ir raksturīgi.
Roberts Fedosejevs
R
Man jau šķiet, ka viņš tajā brīdī pauda savu subjektīvo viedokli, bet Ministrijā situācija tika izvērtēta un galu galā ir nonākts pie šāda secinājuma. Galvenais, ka 81. pants netiek atjaunots, jo no tā labuma nebūs nekāda.
Tā tā
T
Segliņš savu sakāmo loka kā smilgu vējā. Par agru gan viņš ir novecojis :(
balelins
b
Soreiz varetu Seglinam piekrist.. redzams ka tieslietu ministra amata dara savu darbu..
LM
L
Cilvēks, kurš pirms 5. minūtēm pauda publisku viedokli, ka 81. panta atjaunošana nāks visiem par labu tagad pauž pilnīgi pretēju viedokli. Tur tajā "ķirbītī", kuru Segliņš nesā virs uzvalka, ir kāda konsekvence?
izbijis valsts patriots
i
BET VAI JUMS SEGLIŅ ATRASTIES MINISTRA KRĒSLĀ IR LIETDERĪGI ?
Roberts Fedosejevs
R
Pilnībā piekrītu, 81. pants nav atjaunojams, jo vairs nav 20.gs. un Saeimu var sasaukt jebkurā brīdī. Valdībai nav nepieciešamas šādas pilnvaras, jo tā vai tā bez Saeimas piekrišanas nav iespējams lemt nedz par budžeta grozījumiem, nedz par jautājumiem, kas saistīti ar starptautiski aizdevumu. Ja šo pantu atjaunotu, tad mēs atkal nonāktu situācijā, kad jautājumi tiek lemti un pieņemti sasteigti, bet tas tikai radītu jaunas problēmas, nevis atļautu mums pārvarēt šo krīzi ātrāk un efektīvāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas