Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Segliņš: zinu "galveno kļūdu” policijas darbā 13.janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Marek tu ESI kļūda
Andris
A
Marek, tu nesi kļūda. Jāmāk melot kā Gebelsam. Bērni smejas par tevi. KAUNS!!!!!
es
e
...esmu sev secinājis, ....ka valsts ir purvā ārprātīgas neizglītotības dēļ. kā valdībā var nonākt cilvēki ar TIK briesmīgu valodu, dzimto valodu. vienkārši trūkst vārdu.
Dir...sa
D
Marekam roku jātur uz dir...as, nevis, kā aktieris...
lasītāja
l
Daļa atbildības krīt uz policijas priekšnieku pleciem. Viņi zināja, ka ministrs nav sasniedzams, kur nu vēl ar apšaubāmu kompetences līmeni. Viņi zināja policijas galveno uzdevumu--nepieļaut vardarbību. Viņi arī ir tie, kas var uz vietas izvērtēt pūli un iespējamus nekārtību cēlajus. Bet priekšniecība nevēlējas tik lielu atbildību uzņemties, jo taču var atlaist no siltas vietiņas. Atkal viens piemērs, kā priekšniecība izvairās no atbildības vācu un krievu skolas iespaidā. Riskētāji ir atstājuši dzimteni vai apkautu nejēdzīgos karos. Ģenētiskais mantojums noplicināts.
krista
k
Viedoklis 13:10 Nekad neesmu balsojis par TP, taču Segliņš liekas impulsīvs, bet kopumā sakarīgs. Tiem, kas te māk tikai prasti lamāties - jums viņa līmeni nesasniegt nemūžam! ===================== Lai Dievs mani pasargā sasniegt viņa līmeni!
piekrītu
p
eko 08:28 vins ar savaam īsziņām... Šis ir destruktīvākais politiķis LV vēsturē. Ja Kalvītis bija marionete, tad šitais ir vienkārši idiots +++ Viņš visus cilvēkus ir sagrupējis 2 grupās: savējos - darītājos un pārējos- pajoliņos.
Oi!
O
Pilnīgi sirds sāk gurt klausoties tā puišeļa šļupstos, nu kā , vai tad nav neviena sakarīga padomnieka viņam, kurš pateiktu, kad runāt un kad muti turēt. Man žēl patiesībā tērēt laiku , lai vēl ko teiktu par tādu....
Zilā Acs
Z
Uzprasās pats, vai ne: galvenā kļūda - Segliņš, he, he.
klans
k
Es zinu, bet neteikšu. Kādi pazīstami cita erudīta cilvēka vārdi.
AL
A
Galvenā policijas kļūda bija, ka grautiņa sākumā policija nepielietoja brutālu spēku. Labāk vairāki salauzti deguni un zilas acis nekā nekontrolējama pūļa sadauzītas automšinas un izdemolētas Vecrīgas ielas un nami.
dumpigais
d
nekādas jaunas sejas politiskajām partijām ...nekādas demisijas... lai sēž un tagad atbild par saviem darbiem kurus paši sastrādāja .un sodīt beidzot tos kuri izzaga valsts naudu
kalvitis
k
Nebaarstiet peerles cuukaam......
Greex
G
Arī Mareks var teikt - My answer will be, but I will not say :)
Viedoklis
V
Nekad neesmu balsojis par TP, taču Segliņš liekas impulsīvs, bet kopumā sakarīgs. Tiem, kas te māk tikai prasti lamāties - jums viņa līmeni nesasniegt nemūžam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas