Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sestdien Latvijā daudzviet līs, bet nedēļa būs pārsvarā sausa

Šodien daudzviet Latvijā gaidāmas īslaicīgas lietusgāzes un valsts centrālajos un austrumu rajonos iespējams arī pērkona negaiss, vēsta _Diena.lv _laika ziņas sadarbībā ar BNS. Starp lietus mākoņiem debesis skaidrosies un spīdēs saule.

Rīgā rīts būs saulains, taču dienas gaitā sabiezēs gubu mākoņi un daži no tiem nesīs īslaicīgas lietusgāzes un arī galvaspilsētā iespējams pērkona negaiss.

Jau šo svētdien virs Eiropas ziemeļiem strauji sāks veidoties plašs augsta spiediena apgabals, kas solās būt noturīgs un atgriezt Latvijā siltu laiku. Dažās anticiklona daļās veidosies negaisi, kas, iespējams, kādā no nedēļas dienām skars Latviju, vēsta aģentūra BNS. Pirmdiena vēl būs mākoņaina, Latgales pusē varētu nedaudz uzlīt un gaisa temperatūra būs +17..+22 grādi. Līgo dienā un Jāņu naktī lietus nav gaidāms un būs silts: Līgo dienā +21..+25 grādi, bet Jāņi naktī +12..+15 grādi.

Jāņu dienā gan vietām, pārsvarā valsts dienvidu rajonos, gaidāms īslaicīgs lietus ar pērkona negaisu. Laiks būs sutīgs - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem. Līdz pat piektdienai valdīs pārsvarā sauss un karsts laiks - dienās gaisa temperatūra sasniegs +22..+27 grādu, taču nedēļas nogalē gan kļūs nedaudz vēsāks, tomēr saglabāsies pārsvarā sauss laiks, vēsta BNS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas