Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Šics atstāj Pilsonisko savienību, stāsies Demokrātiskajos patriotos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nunu
n
Šics visticamāk ir diletants politikā, jo viņam pirmajā vietā ir pašpasludināti principi. Tik nezin kāpēc aizmirsis principu, - jo sadrumstalotākas valstī partijas, jo mazāks no tām labums valstij. Ja jau Šica kungs ir pret apvienošanās principu, tad konsekventi par to bija jāiestājas arī medicīnas sfērā, kur tieši otrādi - notiek apvienošanās.
R(8)
R
Vel viens politiskais celotajs , gadu pasez viena partija , otru kada cita un kad redz , ka pasreizeja vais pie varas netiks , tad dodas uz treso un atkal tautai sprauz batonus ausis , un ta jau 20 gadi tas politiskas prostitutes ir pie varas
es
e
Zinot Mārtiņu kā loģisku, izturētu un darbīgu cilvēku atbalstu viņa izvēli, jo Vienotība tiek mākslīgi uzturēta tikai vienīgi pateicoties Dombrovskim. Visādi zaķīši, abolttiņas, elertiņas ir tikai sava mērķa cilvēki.
oh
o
Varbūt viņš arī ir "loģisks, izturēts un darbīgs", bet viņam acīmredzot stipri trūkst IQ, ja viņš izdomāja partiju ar tik idiotisku nosaukumu. Kā no karikatūras vai feljetona. Vai no Hašeka humora grāmatas.
  • 0
  • 0
alberts
a
A, kāpēc nestāties "Demokratiskajos Demokrātos"???
Barons Manteifels
B
Es sāktu šo partiju, kurā darbojas man labi zināmi cilvēki, cienīt vēl vairāk, ja beidzot kāds, kura runasspējas neaprobežojas ar frāžainību, BEIDZOT paskaidrotu, kas notiek partijā, ko tā domā vai nedomā un kādi ir tās vismaz 37 svarīgākie punkti. Domāju, ka Latvijas ziepju situācijā stāsts, ka - piemēram - Āboltiņa ir sastrīdējusies ar Kristovski tiktu uztverts stipri adekvātāk, kā muldēšana: Sarunu process notiek! Vai patiesi tikai muļķi dodas uz t.s. politiku?
Dens
D
Kas tā tāda par partiju "Demokrātiskie patrioti", kurā visi, kas pamet PS izmisīgi stājās? Vārdu salikums jau darba piesardzīgu
15
1
pareizi dara.
pamela > Šicam
p
Cik feini,ka Latvijā daudz partiju,katru gadu var pamainīt kā apnikušu brūti.Nez vai mainās arī pats sprinters?
Catlera fenomens
C
Saeimas kuluāros viena no šobrīd visplašāk apspriestajām tēmām ir jaunveidotās Zatlera Reformu partijas «privileģētais» stāvoklis šā ierobežojuma kontekstā. Politiķi spriež, ka, piešķirot partijai tās līdera uzvārdu, partija jūtami atslogos savu reklāmas budžetu, jo tai vairs nebūs jābažījas par savu atpazīstamību un nebūs vēlētājiem jāskaidro, kas ir šīs grupas līderis. Tāpat tiek spriests, ka bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers, kļūdams par politiskās kustības līderi, līdztekus saglabā visas privilēģijas, kas viņam pienākas kā eksprezidentam, arī apmaksātu dzīvokli un tā uzturēšanas izdevumus, transportu, sekretāru, apsardzi, kā arī pensiju 50% no līdzšinējās algas, kas bijusi apmēram 2000 latu ik mēnesi. Šāds nodrošinājums V. Zatleram varētu sniegt daudz lielāku rīcībspēju ar finansēm, kas priekšvēlēšanu laikā ir nepieciešama ikvienai partijai, kas lielā mērā eksistē no savu līderu privātajām investīcijām.
nu un
n
Beidzot dažiem deputātiem sāk pielekt, kādas ir sekas. Pārāk lēna domāšana tautas kalpiem, pārāk reti dabon spērienu pa pēcpusi Dienai ar darbs nodrošināts, tagad būs ko rakstīt par katra jefiņa - partijnieka-politikāņa kustību. Labāk jau būtu šādas "sensācijas" likt sadaļā Dzīvesstils. ..:))
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas