Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Sieriņš savējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Teorētiski, protams jau ir labi, ka zemniekiem ir pašiem sava pārstrādes rūpnīca. No tā vajadzētu iegūt visiem, gan ražotājiem, gan patērētājiem. Jautājums paliek- vai praksē šis kombināts atkal nekļūs par dažu varai pietuvināto naudas pumpīti, kurš pie tam radīts ar valsts palīdzību.
pienu nedzeru
p
no komentaariem redzams pareizs ceļš iets ,labi iedarbojies uz naivajiem, cenas produktam nemainiisies , andelmaņi taču nenolaidiis kautkaadam jaunam ražotaajam cenu , kurš tad pirks vecos??? jau taa maz perk , gaidiet ar maisu un galvenais esiet prieciigi , kad kaadam atkal izdevies jauns Kombuļu variants ... buutiibaa piaars ZZSam un kopiigs naudas atmazgaašanas plaans , jo taadus miljonus šis zavods nevareetu izmaksaat , viens no Latgales to labi skaidroja , ... smuki
mjā
m
Dombrovskis ir pūkains latvju bāliņš. Pat tad, kad fakti runā pretējo. Ar ko labāka par Toča kungu, mīļā?
anna
a
Vai esat ievērojuši, ka laiku pa laikam parādās tādi teksti "riebjas avīzi ņemt rokās", "kritīsies abonomentu skaits" un tml Arī blogos. Bet lasa un tik turpina lasīt. Vai nav dīvaini? Cilvēku daba nav izskaidrojama
lauķe
l
Jēziņ, kur tas Točs tik nebāžas iekšā......Vai tad nepietiek ar" imperiālistu atmaskošanas" un Kremļa slavināšanas tēmu vien? Droši vien, ja Šķēle un Co taisītos uzbliezt vēl vienu piena pārstrādes uzņēmumu, Točaprāt viss būtu štokos...... bet, ja to dara kādi ārpus" trekno runču klubiņa", tad tos obligāti jāaprej.....vai ne tā, biedri Toč?
Aramess
A
Pajoliņš Točs no problēmas neko nesaprot, bet skribelē. Tik nožēlojama pārdošanās, ka riebjas avīzi ņemt rokās. Ja tādi stulbeņi to piepildīs, tad abonentu skaits kritīsies vēl vēl vairāk.
jupis
j
cheap, so sheap
jautājums
j
vai esat pamaniijussi ,ka atgriezzas komunistiskaas propogandas metodes un cenzuura , ne tikai ssajaa gadiijumaa ------------- Izskatās, ka arī Dienai (cerams aiz muļķības) dot ieguldījumu valsts destabilizācijā. Tagad Kremļa specdienestu apmaksātajie LV mēdiju propagandistu aug kā sēnes pēc lietus. Ir tāds blogu autors fašists Zernovs, kas ir pilnīga FSB mute, ko iedot, to publicē, bet apgādā viņu saimnieki labi.
artūrs
a
Pilnīgi piekrītu "Autoram". Precīzāk nav iespējams pateikt.
JL frakcion
J
Tikai loģiski- premjera padomnieka interešu grupa tiek pie šprices un piķa- ne ar ko jau nu no iepriekšējās valdības neatšķiras, ja kas... JL aizies, nāks nākamie "apdalītie" , kas nu būs tie godīgie.
JL frakcion
J
Varbūt kādreiz kļūs. Šoreiz aizkustinošās pateicības organizētāja ir Zemnieku saeima, sabiedriska organizācija, kuras valdes loceklis Uldis Krievārs vienlaikus ir Valda Dombrovska ārštata padomnieks lauksaimniecības jautājumos. Premjera padomniekam lieli prieki, jo tieši viņa lolotā piena rūpnīca nesen saņēmusi valsts galvojumu piecu miljonu latu apjomā He he , lun cinās ap labo papiņu.... pie protest[ētājie premjers neiziet, pie laižām-pateicīgajiem, gan !!
he he
h
Točs atkal bliež vienos vārtos un ir skaidrs, kā dziesmu viņš dzied. Ja saprastu piena nozares aizkulises, tad zinātu, ka politikas tur ir pārpārēm. Šoreiz vinnētāji ir tie, kas parasti palika aiz borta. Točs saka, ka Krievārs ir premjera padomnieks, bet nepasaka, ka Dūklavam visu laiku blakus ir Strautiņš ar Sausnīti, ka pārstrāde - Valmieras piens - ir Šķēlem, kam arī noteikti nepatīk zemnieku vēlmes. Patiesībā Dūklavs bija starp dzirnakmeņiem - atbalstīt Krievāru un pārējos vai nē, izdabājot Sausnītim, Strautiņam, Škēlem un pārējiem. Un šoreiz, par lielu pārsteigumu, tika zemniekiem. Par vienādo atteiksmi tiešām vajadzēju parunāt un Točam pašam painteresēties, cik vienāda tā bijusi iepriekšējos gadus visā pārtikas nozarē.... Zemnieku kooperatīviem pieder pārstrāde daudzās valstīs un patiesībā tas ir ļoti labs modelis, jo izkrīti investori - peļņas kārotāji, zemnieki nejūtas, ka kāds viņus čakarē un viņiem ir motivācija attīstīt pārstrādes biznesu, jo tas pieder viņiem. Viņi taču nezāģēs zaru, uz kā paši sēž. Lai taču beidzot dod iespēju zemniekiem pierādīt, ka viņi ko spēj, ka spēj uztaisīt lielu rūpnīcu un strādāt veiksmīgi arī tajā otrajā pusē
Pitbull
P
Super pateikts!!!
Dīzelis
D
kālab Latvijas zemniekiir tādi atpalikuši. ja kāda ķibele pārstrādātājam tā visu smagumu nogrūž uz zemnieku. Viņi turpina krējumu grābt zemnieks meklē striķi. tā vienmēr ir.
db
d
vai esat pamaniijussi ,ka atgriezzas komunistiskaas propogandas metodes un cenzuura , ne tikai ssajaa gadiijumaa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas