Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sievietes Latvijā jūtas laimīgākas nekā vīrieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Manis pēc latvietes var arī netaisīt bērnus jo pēdejā laikā ir parādījusies neveselīga tendence tiem nemācīt krievu valodu. Kas attiecās uz laimi, nu laimīgākās sievietes, protams, dzīvo Krievijā, un ja Latvijā cilvēki grib sasniegt tādu laimi, runāsim visi dzimtajā valodā, Поймите?
paregis
p
normālas ekonomikas apstākļos ielu tīrīšana, trauku mazgāšana vai ravēšana NAV roku darbi... Attīstītajās valstīs vidējais vecums, kad sievietes stājas laulībā, ir 28-30 gadi. Čadā, Bangladešā un Austrumeiropā gan vēl valda tradīcija to darīt, kolīdz iegūta pamatizglītība, tādējādi uzturot lielu sabiedrības slāni, kas nekad nesasniegs labklājību. _____________________________________________ ______________ Mēs runājam par laimes sajūtu nevis "attīstību".Laimīgākie cilvēki dzīvo Indijā,kas nav "ļoti attīstīta".Jūsu piesauktajā Bangladešā nelaimīgo arī ir daudz mazāk kā"attīstītajā"Latvijā.Cik tālu laimes izpratnē spēj nonākt cilvēks,parāda "attīstīto" valstu piemēri-ASV tukls 2 cnt speķa kalns dzīvo bezdarbībā ir depresīvs,bet pierijies.Atvaino par tik brutālu piemēru,bet mans uzskats ir ka fiziskam darbam ir jābūt līdzsvarā ar garīgo darbu.Ja kāda no šīm komponentēm trūkst nevar būt laimes sajūta .Cilvēks jūt (domāts ar nerviem)un saņemot pārmērīgu kairinājumu, jušana notrulinās un laimes sajūta zūd.Tāpēc,lai cilvēks justos laimīgs viņam jābūt diezgan nelaimīgam-paradoksāli,bet fakts.
statistika
s
normālas ekonomikas apstākļos ielu tīrīšana, trauku mazgāšana vai ravēšana NAV roku darbi... Attīstītajās valstīs vidējais vecums, kad sievietes stājas laulībā, ir 28-30 gadi. Čadā, Bangladešā un Austrumeiropā gan vēl valda tradīcija to darīt, kolīdz iegūta pamatizglītība, tādējādi uzturot lielu sabiedrības slāni, kas nekad nesasniegs labklājību.
paregis
p
Vīrieši ir nelaimīgāki par sievietēm jo sievietēm piemīt "ZĀGĒŠANAS sindroms".Bet ja sieviete ir sākusi zāgēt,tad neviens vīrietis nespēs būt laimīgs.
paregis
p
Elīna domā, ka Latvijā tikai mazs procents ir laimīgo sieviešu — to, kurām izdevies kaut ko dzīvē sasniegt, gan arī izveidot laimīgu ģimeni. "Tas būtu mans ideāls," viņa ir atklāta. _________________________________________________ _- Te Elīnai derētu atcerēties ka visi nevar būt vadoši speciālisti un dragāt pa karjeras kāpnēm-kādam ir jāveic arī ikdienišķie darbi(jāslauka ielas,jādzen nagla dēlī,jāmazgā trauki ,jāravē dobes u.tml.).Tātad ja laimes formulu meklē caur materiālo prizmu var gadīties ka 90% ļautiņu ir potenciāli nelaimesputni jo normālas ekonomikas apstākļos nav vajadzīgi vairāk kā 10% vadošo darbinieku.Ko lai dara šie cilvēki,šie 90%?Vai tas nozīmē ka viņi ir fufelis?Domāju ka nē.Katram ir jābūt laimīgam savā vietā un tas būs iespējams tad,kad par atsevišķu indivīdu neņirgāsies jo redz viņam nav tas vai šitas.
beibe
b
katram ir sava laimes formula, un kas der vienam , neder otram. man liekas, ka visriskantākās grupas ir abas galējības - absolūtās karjeristes, un sievietes - mājsaimnieces, kas ir pilnībā atteikušās no profesionālās darbības un veltī sevi tikai ģimenei. pirmajā gadījumā , domāju pietrūkst cilvēcīgas laimes, otrajā - sievietei pietrūkst izaugsme , un viņa var sākt justies bezvērtīga
Ieva
I
Zini, lai atteiktos no karjeras biznesā, ir vajadzīgs normāls vīrišķis, kas bez bikstīšanas spēj nopelnīt sev, sievai, bērniem, bet parasti ir otrādi. Turklāt visu laiku censties viņam pielāgoties, lai neaiziet pie citas, jo pati no karjeras atteikusies neko nemāki, tur nu laimes nekādas.....Labākajā gadījumā, ja trauku daudz, lai būtu ko tā no sirds triekt pret zemi, taču tad cieš bērni...
Ieva
I
Mani vienmēr ir interesējis, kā tos aptaujājamos atlasa, jo es daudz biežāk, ja neteiktu, ka praktiski vienmēr, esmu sastapusi variantu: ak, Dievs, atkal jāvelkas mājās un vecais āzis (mērkaķis, ķēms) alu sadzēries lūrēs savu futbolu (lasīs avīzi), gaļa būs no pannas izrīta, bet kartupeļus sasildīt-kur nu, un tas sīkais-ja es viņa laikā būtu iedrošinājusies kaut muti atrvērt! Un visos priekšmetos piecinieki! Nu un, ka neko neatceros? Ak, Dievs, nu kāpēc man aiz viņiem abiem jāvāc! Lieli zirgi!......
fotomirklis
f
jautājums gan - kāpēc laimīgākas? vai liela daļa šīs 'laimes' nav no neorientēšanās apkārtējā realitātē un prāta pieticības? vīrieši tomēr daudz skaidrāk saprot, kas valstī patiesībā notiek, un tas sper tieši pa to, kas te, cik noprotams, tiek saukts par laimīgumu.
Zilite
Z
Esmu laimiga . Cik labi , ka ari citi zina , kas ir laimiga sieviete , vai laimigs cilveks ... Tapec piesola draiskulosanos , lai vinuprat laime klutu vel pilnigaka ! Eleganti dejas soli .
trusis nejaukais
t
Ui, tās karjeristes nelaimīgās vientuļās, lielās stipro vīriešu iekarotājas (LMFAO), esmu saskāries ar tādām dzīvē - PALDIES, dzīvojat vien tālāk savā pasaku valstībā gaidot tur savu balto princi zirgā.. Viņām tak neviens nav gana labs..
Laimīgā Latvijas sieviete
L
Esmu laimīga, jo varu Jāņos draiskuļoties: Ņemat mani, ciema puiši, Es bagāta ciema meita: Man pupiņi sudraboti, Kūsīt`s zelta lapiņām. Ko tie puiši gribēdami Cilā manu priekšautiņu? Apakš mana priekšautiņa Apzeltīta vāverīte
Zilite
Z
Paijai 19:28 ::: ))))))))))))))))))))))
Ha
H
laikam gribēji teikt , ka Kaļķu ielā piegulētājas un piegulētāji, ka biezs, ha
Ha
H
Ha, nu ja vecis dzērājs, tad pat supersieva šo par eņģeli nepadarīs. Sievietes tā kā mazāk ir alkašas, bet te runa par normāliem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas