Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sievieti, kas nogalinājusi divus dzīvesbiedrus, līdz tiesai brīvībā atstāj arī Rīgas apgabaltiesa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spriedums
S
Prinicpā vienīgais līdzeklis, kas ar 100% garantiju spēs aizsargāt sabiedrību un no tādiem recidīviem un spēs ndorošināt, ka šī sieviete nekad nevienu vairs nenoslepkavos ir šīs sievietes fiziska likvidācija. Arī taupības apstākļos ir jādomā par līdzekļu ekonomiju - viena 9mm makarova pistoles lode maksā nesalīdzināmi mazāk nekā šīs sievietes 10-15 gadu uzturēšana cietumā nemz nerunājot par tādu sodu kā mūža ieslodzījums, ko humānā tiesa diez vai viņai piemēros.
skarbais
s
Ja šī liekulīgā, sapuvusī un korumpētā tiesu sistēma nespēj aizsargāt sabiedrību no recidīvistiem slepkavām, tad ir divi varianti - sabiedrība pati aizsargājas ar linča tiesas palīdzību, 2.variants sabiedrības spiediena ietekmē tiek pieņemti likuma grozījumi - ja tiesnesis lēmis par drošības līdzekli un atteicis apcietinājumu, tad gadījumā, ja recidīvists izdara jaunu noziegumu līdz tiesai - par to pilnu atbildību uzņemās tiesnesis, kurš pieņēmis šādu lēmumu. Tas ir - tiesnesis pats tiek noņemts no amata un tiek tiesāts par slepkavību ar netiešu nodomu kopā ar tiešo slepkavības izpildītāju. Ir vēl trešais variants - kā musulmaņu valstīs - asinis pret asinīm - radinieki paši ķer rokā to recidīvisti un izpilda nāves sodu precīzi tādā pašā veidā kā šī sieviete. To vajadzētu ieviest mūsu tradīcijās - tas būtu efektīvāks tiesiskās kārtības nodrošināšanas līdzeklis par jebkuru likumu un tiesu. Sabiedŗība nevar un nedrīkst cienīt nevienu tiesu, kas to nespēj aizsrgāt no banāliem noziedzniekiem. Lai tiesneši saprastu, cik bīštams ir recidīvs sabiedrībai atliek tikai cerēt, ka nākamais upuris būs kāda no šiem tiesnešiem tuvs radinieks.
grāmatvedis
g
Ai, nu ko atkal zākājat Taisno Tiesu, pat, ja tā ir līka? Visas labas lietas ir vismaz trīs, un dāmai ir, kur augt. Morāle - laulība, valsts un Taisnā tiesa ir tavai dzīvībai bīstamas trīs lietas. Turklāt tās jau ir publiski atklātās lietas. Kur vēl paliek vienkārši iespējami viņas lietotie mīļākie, kā viņiem ir ar veselības stāvokli??? Kāpēc prese nenosauc močītājas uzvārdu??? Ar ko viņa ir labāka un cēlāka par Grantiņu??? Kāpēc tiek pieļauta vīriešu diskriminācija??? Šamējā taču iet... UZ DARBU, UN KNIEBIENU MIESĀ GRIB JOPROJĀM. Tiesa jau neatbildēs par brīvlaišanu, ja būs vēl viens kould body.
sniegs
s
jazino TV un radio visiem viriesiem, lai so meiteni neprec un viss kartiba, jo vina galina tikai virus.
V.G.
V
Tiesneši atcerējās bērnības laika rotaļu: Div'' par maz, trīs par daudz! Paskatīsimies ko teiks pēc trešā......
Gita
G
A ko darīt, ja apnicis:)
G
G
Ne aitas, bet kazas :)
joo
j
sievietes tiesneses saprotšas
kas
k
Jā,kas nu tur divi veči,tas taču sīkums,ja būtu paņēmusi uzi un nogriezusi kādu pāri desmitu nekam nederīgu krāmu,tad gan..jeb jūs to bijāt domājis ironiski?
Jukums
J
Nekas īpašš - tāda vietējas nozīmes Džekija uzšķērdētāja:)...
vohomurka
v
Brīdinājums večiem: Nekaitiniet un neapceliet sievas/mīļākās - ne visas ir aitiņas! Gadās arī pa vilcenei aitiņas ādā! :)))
cyt
c
beidzot arī pie mums tiesas kļūst kaut nedaudz humānākas! par katru sīkumu nav obligāti jābāž aiz restēm! tā sieviete taču nav nekāda masu slepkava.
No senatnes
N
Ārprāts!
kas
k
Atstāja brīvībā,laikam lai sameklē trešo ko nokumpēt..kaut kas man nav saprotams tai tiesu padarīšanā,vai tādā veidā taupa valsts līdzekļus?
o_o
o
Ak, šausmas! Nu tak vismaz ieliekiet viņas fotogrāfiju, lai zinām laikus pabēgt drošā attālumā, kad viņu kaut kur sastapsim ceļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas