Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Silenieks: Vienotība ir mūsu politiskie pretinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
Saimnieku portfeļu nēsātājs labāk būtu paklusējis. ne viņam kāda teikšana tur, ne kāda saprašana. Tik vien kā noliktd sēdēt valdēs un caur valsts uzņēmumiem pumpēt ZZS naudu . Reti nepatīkams tips.
barkabums
b
tas tak lizaards! :PPP
ttt
t
''sim fruktam''..ir diemžēl TAISNĪBA!!!
Kas nu ir, tas ir!
K
E-ū, no kuras MISKASTES šis silenieks izlīdis, a? bet redz kā murgo par Vienotību kā politiskiem pretiniekiem! Ak, lemberga pakaļas laizītājs esot? Neticami, ka tauta šo miskastnieku ievēlējusi!
Sīmanis
S
Kas ir šis Silenieka kungs? Kāda viņam izglītība? Profesija? Arods? Ja kāds zina, lūdzu, uzrakstiet. Man ir vienmēr bijis interesanti vērot šo gados jauno kungu, kas kādam vai nu iet aiz muguras, vai blakus. Šad un tad viņš publiski izsakās. Ne viss, ko viņš saka, izklausās gudri. Kā šajā reizē: kādi nu zaļzemnieki īpašie politiskie pretinieki Vienotībai! Varbūt pretinieki ir partiju finansētāji? Ir lasīts, ka šis kungs sēž kaut kādās padomēs ar lielu atalgojumu.
baiba
b
Sileniek tev no melošanas ausis atkārušās...
Berta
B
Lembim laikam tik ļoti sāp sirds, ka ZZS netiks dota Tieslietu munistrija, ka aizmirsa aizvērt muti, kur nu vēl nobrīdināt Silenieku, lai pārāk daudz nepļāpā par ZZS prostitūtu dabu: pārdosies kaut Maskavai ar visu SC un PLL.
Dzens
D
Sileniek, jūsu partijai nav īsti nekādas ideoloģijas, ieņemot vienu - noturēties pie varas, tāpēc jums nekādu politisko pretinieku pēc būtības būt nevar.
mans
m
patiesi - Intelekta neskarta seja :D
jumors
j
Nu gan komentu līmenis! Puisis vismaz vairāk par desmit teikumiem bez kļūdām māk norunāt, un ar domāšanu arī kārtībā. Es domāju, ka te drukā "radinieku" pulks, kam nav darba pienākumu, tad var paķēpāties.
T
ZZS esot politiskie pretinieki, saka Silenieks. Kāpēc ne sabiedrotie? Jābūt sabiedrotajiem Vienotībai, ne pretiniekiem. Jauns un zaļš ir Silenieks. Ja kopā strādās, tad sabiedrotie. Laikam cer, ka valdību vadīs ZZS.
''Sis ir
&
tas gadījums, kad seja ataino dvēseli un smadzeņu krokojumu...
Sēlis
S
sILENIEKA OLAS lEMBISW IESPIEDIS SIEKSTĀ.
vilis
v
Galīgas muļķības.Viss notiek vislabākā rietumu demokrātiju stilā.Vienotība tur roku uz pulsa sabiedrības viedoklim.Ir pietiekama atklātība.Nevar salīdzināt ar iepriekšējo kuluāru praksi.
Interesanti
I
Tāds losis!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas