Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Sinoptiķi brīdina par biezu miglu un stipru lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maikls
m
LVĢMA prognožu precizitāte mani tik ļoti uztrauc tāpēc, ka man diez ko nepatīk veidot ikdienas laika prognozes, tāpēc man ļoti gribas, lai LVĢMA prognozes būtu pēc iespējas precīzākas - tad visi cilvēki varētu vadīties pēc tām un es savā blogā varētu vairāk pievērsties lietām, kas interesē mani - neparastas dabas parādības, interesanti fakti par novērotajiem laika apstākļiem u.tml.
šššš
š
diena vēl nav pagājusi, tā ka nevari spriest cik precīza ir prognoze. varbūt sāc vērtēt arī savas prognozes?
maikls
m
Kurš te vaino LVĢMA? :) Lai gan, ja jau runājam par LVĢMA, tad aģentūras prognoze šodienai nav tā precīzākā, vismaz tā, kas redzama LVĢMA mājas lapā. Un brīdinājums par miglu atkal ir no anekdošu sērijas - ieraugām miglu aiz loga, brīdinām, it kā citiem savas acis nebūtu un viņi neredzētu. No laicīgas prognozes/brīdinājuma būtu jēga, bet no fakta konstatācijas nav. Bet laicīgas prognozes nebija, diennakts prognozē migla vispār dīvainu iemeslu dēļ nebija pieminēta.
šššš
š
jaunais cilvēk...aizveries LVĢMA nav vainīga pie tā kā Diena izmaina un izķēmo prognozes
maikls
m
Negribas būt piekasīgam, bet tomēr... :) "Gaisa temperatūra saglabāsies silta +19, +23 grādi." - vai temperatūra var būt silta (vai tomēr augsta, zema, liela, maza, jo tas ir tikai skaitlis)? Ko nozīmē "saglabāsies"? Nakts bija silta? Vakar diena bija silta? Nu varbūt kādam savā dzīvoklī arī bija silti. Un par tiem 19-23 grādiem arī jāšaubās, protams, prognozes ir dažādas, bet kā gan zem biezas mākoņu segas Kurzemē un Zemgalē šodien varētu būt siltāks par 18 grādiem, to ir grūti iztēloties. Līdzīgi ir ar vēju - kā tas var "joprojām būt brāzmains", ja, piemēram, šobrīd tas ir ļoti lēns?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas