Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sinoptiķi brīdina par stipru lietu

Pirmdien, naktī un no rīta Vidzemē un Latgalē gaidāms stiprs lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras brīdinājums.

Prognoze liecina, ka šonakt Latvijas teritoriju no dienvidiem šķērsos zema spiediena ieplaka ar frontālo sistēmu. Tās ietekmē debesis klās bieza mākoņu sega, nedaudz īslaicīgi līs, bet Vidzemē un Latgalē, ko nokrišņu zonas skars vairāk, lietus būs stiprs. Vietām iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, kas dažviet nakts sākumā pērkona laikā brāzmās pastiprināsies līdz 14 m/s. Gaisa temperatūra naktī būs +11...+16 grādi.

Dienā, frontēm attālinoties, starp mākoņiem jau brīžiem uzspīdēs saule. Tomēr nestabilajā gaisa masā vēl veidosies gubu lietus mākoņi, kas vietām atnesīs īslaicīgu lietu un pērkona negaisu. Vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem, rietumiem, un pastiprināsies līdz mērenam. Maksimālā gaisa temperatūra dienā gaidāma +17...+22 grādu robežās.

Tuvākajā diennaktī ūdens temperatūra gan Baltijas jūras, gan Rīgas līča piekrastē nedaudz paaugstināsies, un būs +14...+18 grādu robežās. Vien līča rietumu piekrastē, pūšot rietumu puses vējiem, ūdens temperatūra vēl aizvien būs zemāka: +10...+14.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas