Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Šīns: Jaunā valdība nedrīkst likt investoriem šaubīties par izvēli investēt Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spekulanti varēs izpārdodot Latvija
s
Jaunajai valdībai svarīgākais ir neaiztikt Nekustam\a īpašuma nodokļa likumu. Tad aborigēni itin drīz tiks patriekti vispirms no Jūrmalas, tad no mežaparka, tad no pārējās Rīgas privātmājām, pēc tam no Mārupes, Garkalnes, Carnikavas u.c. Bet šīns un viņam līdzīgie spekulanti varēs netraucēti "uzvārīties", izpārdodot Latvijas zemi krieviem.
bezsakars
b
ārzemnieki VISU LAIKU drīkst pirkt Latvijas zemi gan Mārupes burkānlaukus gan pamestos Latgales ciemus - tas ierakstīts LV likumdošanā. kāds ar šīnu sakars?
  • 2
  • 0
fakts
f
Mūsu „dižie” ekonomisti, kas tik vien ir iemācījušies kā atražot ar ekonomikas speciālajiem terminiem un svešvārdiem pārsātinātas runas un rakstus, kuru vienīgais mērķis ir Latvijas izlaupīšanu, tautsaimniecības sagraušanu un valstiskuma likvidēšanu attēlot kā Latvijas izaugsmi, attīstību un dot „teorētisku pamatojumu” visa notiekošā „demokrātiskumam” un „lietderībai”.
ansis
a
pilnigi piekritu,pasi latviesi grauj latviju acis nemirkskinot,turklat apgalvojot ka ir latvijas patrioti,visu laiku baidot ar saukliem-krievi nak.sai ideologojai sen butu vieta miskaste,bet neka-tiek nepartraukti kultiveta un nostrada.tagad pat m-lkis Dombrovskis nolaiz airbaltiku.nevis atmazgat naudu ar gramatelu rakstisanu vajag,bet sekot tautsaimniecibai.
  • 2
  • 0
izskatās, tas bija apvērsums
i
lai ar sc višinsku palīdzību tiktu pie mūžīgi 'ievēlēta ' psrs 'tautas'=bomžu prezidenta goda. Pat kauns nebūtu. Ja kļūdos, skaidrojiet.
ar tevi Eiropa nesadarbosies
a
bet vdk investīcijas no Austrumiem nevajag mums...bizantijas variants: smaida un dur dunci tavā mugurā.
Atliek
A
tikai saprast, kas Šīna uztverē ir investīcijas: mājiņas purvos, lielveikali vai rūpnīcas. Šķiet, ka pirmais un otrais.
Latvijas vesture nepieredzeta kraps
L
Pirms velesanam Zatlers solija latviesiem Laimas konfektes bet pec velesanam izradas ka solijis latviesiem krievu voblu.
saistošā aritmētika > Janim
s
kāds šai diskusijai sakars ar zatleru ? ... ko ta' šis uzspridzinājis ??? Vai izprovocējis vienas vēlēšanas vairāk ? kā nez' tas sprādziens izskatās ? Vai viens lieks papīra gals, ko šamais parakstījis ? Vai sprādziens būtu vēl vienas bandiņas mēģinājums ielauzties pirmajās rindās pie siles ? Realitātē tāpat nekas nemainīsies ... vismaz uz labo pusi tiem, kuri pie siles nav, noteikti nē ... Daudz neapmierināto ? ... ta nu gan brīnumi ! Paskaties apkārt - kur tu dzīvo - starp latviešiem vienmēr ir daudz neapmierināto ... ar da' jebko ... ja ne ar varu vai partiju, tad par pārāk auksts ziemā un par karstu vasarā ...
Janis>> ARITMETIKAS SPECAM.
J
Zatlers un Saskanas centrs ir uzspridzinajusi situaciju valsti, loti liela dala cilveku ir neapmierinata ar radusos jauno situaciju. Ja neticiet palasiet avizes pirms velesanam visur ir ZATLERU ATBALSTOSI KOMENTARI tagad kad izradijas ka Zatlers ir kangars un sadarbojas ar valstij naidigu ideologisku speku Saskanas centru.. atveriet jebkuru avizi visur bus ZATLERU NOSODOSI KOMENTARI!
zx
z
Vai tad pa šiem divdesmit gadiem nav kļuvis skaidrs, ka politiķiem uzticēties nedrīkst. Politiķis tavā labā strādās tikai tad , ja tiks sistemātiski fiziski un psihologiski iespaidots. Pat ja juridiski tiks slēgta kāda vienošanās, tik un tā politiķis atradīs ceļu kā piešmaukt. Visos laikos un visā pasaulē, Tavai zināšanai, ir tika viena metode, kā politiķi piespiest strādāt sabiedrības labā ir streiki, demonstrācijas un protesti. Un politiķim no šiem rakstiem un komentāriem ne silts ne auksts, jo viņš darbojas tikai savās personīgajās interesēs.
  • 1
  • 0
Lapa
L
Ja nenaaks krievi, nebuus spekulaaciju. Nav labi izpaardot iipasumus nedraudziigas valsts pilsoniem. Loti nelabi.
Janis
J
Sins lai uz lielu pelnu necer, situacija paliek arvien karstaka, pieaug krievu un latviesu konfrontacija krievi kas sabraukusi PSRS laikos un masveida sanemusi pilsonibu un Maskavas kontroletas Sakanas Centra vadiba klust aizvien agresivaki un nekontrolejami, tas Latviesos rada bailes par Latvijas nakotni.
saistošā aritmētika > Janim
s
... tev ar sajēgu gan ... kā nicknamē ... jaņos ... Kur tu redzi kādu konfrontāciju starp krievien un latviešiem ? Presē ? Vārdos ? Gribētos redzēt arī krievus, kas masveidā saņēmuši lv pilsonību ... ha ha ------ Pamosties taču no paša radītā murga - līdz tam, ko ir nodarījuši tavai valstij un tautai ts "latviešu" valdītāji, sc, pat kopā ar visiem pctvl, ždanokām, rubikiem, kurģumoviem, kabanoviem ... kopā ir kā līdz Ķīnai rāpus ... ------ Vai nav dīvaini ? Vienlaikus uztraukties par savas valsts neatkarības zaudēšanu, vaimanāt par IESPĒJAMO nonākšanu Krievijas ietekmē caur sc MAZ-IESPĒJAMO nokļūšanu pie varas ... un vienlaikus balsot par partijām, kas JAU NODROŠINA tavas paša tik kaisli aizstāvāmās valsts REĀLO atkarību no es, svf, pb ... ?
  • 4
  • 1
Bezdievis
B
Kas ir ekonomiskās brīvības reitings? Ja tā ir absolūts liberālisms, tad uz to tiecas tikai ES oficiālā ideoloģija, kas vērsta uz iekšieni, bet ne valstis atsevišķi. Valstis nemaz tik ļoti necenšas kļūt absolūti liberālas, jo tad var gadīties, ka vietējos rūpniekus viegli izkonkurē ārzemju importētāji. Bet tas sniedz tikai īslaicīgu labumu patērētājiem, bet valstij labumu nenes. Ja ekonomiskā brīvība ir ekonomiskā neatkarība, tad mēs vienmēr būsim tālu no topa, jo esam ārkārtīgi atkarīgi no ārējās tirdzniecības!
arī prom
a
Tā arī neliek šaubīties ! Ar pulka daudziem gadījumiem, skaidri un pārliecinoši, parāda investoriem, ka viņiem šeit, Latvijā, problēmas nodrošinātas ... Vai epopeja ap AirBaltic nav viens jauks piemērs ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas